31

Унуфри

преди 8 години

Ако на някой не му харесва про европейската позиция на президента, това не е повод да го мрази, да го унижава и да го нарича с имена. Ако някой прави подобно нещо, то това говори за крайна елементарщина. Глупавият човек си намира винаги повод да мрази нещо, защото е по-лесно, отколкото да се опита да го осмисли, да не кажа, че е невъзможно да го осмисли, затова посяга към следващото най-близко нещо - омразата.

30

Дядо Мраз

преди 8 години

Бърза забравихте Чехословакия и скалистите планини.

29

Анонимен

преди 8 години

Тези т.н. шоумени си въобразиха , че са менторите на народа. Те винаги са прави и много ама много ги разбират работите. Абе аланкоолу стани ти Президент да те видим колко пари струваш. Жалки смешници .

28

справедлив

преди 8 години

щом шутовщината се заяжда с Президента Плевнелиев значи мандата му е твърде успешен и ще е добре да има и втори защото народа ни е казал:"кажи ми кой го е казал ,за да ти кажа какъв си"

27

Анонимен

преди 8 години

това шоу е уникално тъпо шоу

26

Анонимен

преди 8 години

Какъв е плоблемът? Ако не беше президентът, друг щеше да го направи! Сега какво, да погнем КС? Пълна и-диотщина! Иначе подкрепям въпросите на референдума! Той би показал волята на хората! И ако са за намаляване броя на с-винете в НС, то трябва да се свика ВНС и да се реши в полза на народа!

25

Петков

преди 8 години

Гнусни ***.Във всяка нормална държава подобни *** изхвърчат от медиите завинаги.

24

Лъчезар

преди 8 години

Голям проблем направихте от скъсването на тази снимка! Повръща ми се от бездушни и анонимни ***, които не спират по цял ден да хулят по Слави и хората около него! Единствените опитващи се да променят нещо и то по законен път! За разлика от проклетите ни депутати и всички около тях, които газят какви ли не закони само и само да няма референдум! *** - заслужавате жалката си съдба и мизерно съществуване! Всички достойни и будни българи рано или късно ще се активизират и ще изхвърлят ***

23

Анонимен

преди 8 години

Конситоционния съд не позволявал...тогава ще ги гледате едни и същи *** в парламента

22

Унуфри

преди 8 години

Росен Плевнелиев е най-добрият президент, който България е имала до момента, но за съжаление мат'ряла по тези географски ширини не може да го осмисли това поради тежка мозъчна недостатъчност!Огромна част от хората, като овце се втурнаха да мразят президента, защото някой поде кампания срещу него и стана модерно да го мразиш. Замислете се дали вие не сте една от тези овчици, на които беше повлияно по елементарен начин.

21

Анонимен

преди 8 години

Чак пьк да му скьсат снимката на президента на Бьлгария и то по време на ефир, мисля че е прекалено! Но парите какви ли не чудеса са правили!

20

Анонимен

преди 8 години

DO 15 EI POLITICHESKA UTREPKA SI. NYMA DA TO MINE NOMERA. NARODA E PATIL OT RUSKI POMIYARI.

19

Берлин

преди 8 години

Ако българите не бяха толкова прoст народ, сeляндурът Трифонов щеше да е господин никой. Сами сте си виновни за абсолютно всичко.

18

Виготура

преди 8 години

Ако Станев беше препикал портрета на Роси да има за какво да го хокаш. В крайна сметка дори в САЩ горяха портрети на Клинтън и Обама, така че не е станало кой знае какво. Всеки гражданин плаща заплатата на президента и неговата издръжка с данъците си, така че спокойно може да му тегли една майна по всяко време и на всяко място.

17

Анонимен

преди 8 години

Нашия президент имаше много издънки но хитът му беше че видите ли в Руско-турската освободителна война не е участвала Русия?!? Всеки когато иска може да стане *** на кой ли не но не и за сметка на българския народ и историята му!

16

Анонимен

преди 8 години

АКО БЯХМЕ НОРМАЛЕН НАРОД, А НЕ ОФЦЕ, ОТДАВНА и ПЛЮНКАТА И гЕРБ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА. А не да скачат да защитават едно нищожество, което е срам за държавата

15

Правий сектор

преди 8 години

Повръща ми се от гнусната, бликаща на талази от това измислено "шоу" чалгарщина, простащина и арогантност!

14

-10

преди 8 години

Слави Трифонов = Бойко Борисов. Защо мислите така се намразиха? Защото са си лика прилика. И Борисов управлява на принципа, те лишите ченгета от групата на ГЕРБ и той, добрият, който ги усмирява. И Слави играе същата игра - сценаристите му лоши, пък той добрият, усмирява ги. Ама са си плюли в устата и Слави и Борисов.

13

Петър

преди 8 години

До Анонимен 1Къв си пък ти бе големия "интелигент". Един няма от тия който да заслужава уважение. На всеки който има мозък в главата (за разлика от теб) му е ясно че с това което започна Трифонов имаме възможност да подобрим нещо в държавата си за пръв път от прекалено дълго време. А платените тролчета като теб ги виждаме във всяка статия да дежурят. Плюй си не ни пречиш :)

12

Анонимен

преди 8 години

Страх ги е от референдума..240 хрантутници идвтат в повече