98

Анонимен

преди 8 години

До геронтофилияЗабрави най-големия обожател.....Един такъв ***, нагъл и гаси пожари :)))

97

Анонимен

преди 8 години

Путин е политик номер едно в световен мащаб а наркоманите от софия пишат само простотий.

96

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен137. Тези "спиртници" са признати за най-успешния танк на Втората Световна Война.Стояли са на въоръжение в някои държави до 70-те години чак.Упешно са се борили с немските тигри, които при десанта на съюзниците в Нормандия, са разказали играта на много американски и английски танкове, отдалече.Ако не знаеш, СССР е получавал и Шърман, и Матилда, но за танкистите тогава е било равно на наказание, да воюват в чуждите танкове.Направи си извода, дали са били спиртници.

95

АЗЛК

преди 8 години

До Един от Северозапада е пета шеста ама ПАЛИ не е като руския дето и Путин и Медведев да впрегнеш пак няма мърдане

94

Анонимен

преди 8 години

До Osman- Прав си, така е.

93

Osman

преди 8 години

Западът, за който говорите, не е по- добър от Изтока, там животът е по- спокоен, защото хората са законопослушни и затова корупцията е по- ниска. Но голямата истина е, че там след ВСВ наляха много, много пари (хамериканците), а нещастниците (местно население на Запад) си мислят, че те са конструирали по-добрия си живот, защото са кадърни и трудолюбиви- голяма илюзия!

92

Един от Северозапада

преди 8 години

До тролгеносенЕ, приятелю, сега не си окупиран, можеш да се движиш из ЕС само с лична карта, можеш да купиш не нов руски, а 5-та употреба западен автомобил за 500 евро, + 150 евро номера и 100 евро за пътни разходи, нямаш нито индустрия, а суелското ти стопанство е окупирано от мутри на дотации, гледаш *** американски бози по телевизията, подземните ти богатства са дадени на концесия, тегли марионетното правителство милиарди заеми, за да не фалира държавата. По -добре ли сме сега?

91

до 141

преди 8 години

Пишете абсолютни глупости. Знаете ли какво е в момента в Германия?. Пълно е с африкански и арабски ***, това вече не е онази хубавата Германия от преди 6 години. Меркел унищожава Германия.

90

Анонимен

преди 8 години

джуджи ще е последния в русия после пияната *** ще се разпадне

89

до 128

преди 8 години

Много говориш, да не те намерят някоя сутрин истинал.....

88

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен75 Много правилен въпрос, кой нападна Грузия, по време на олимпиадата в Пекин?Още по-точно е да питаме ЗАЩО? Кой нападна и разстреля в мазетата им, криещите се мирни жители ? С какво оръжие и чии инструктори го обучаваха? Защо после, като влязоха с остарелите си танкове руснаците, грузинците бягаха и изоставяха американско оръжие и джипове, и защо имаше няколко чернокожи убити, но в грузински униформи? Това питай.Лошото е, че и ние продавахме тогава оръжие на Грузия.

87

Анонимен

преди 8 години

до СУ34 един истински немец може да напише на руски танк само В ТОЗИ СПИРТНИК изгоряха 5 пияндура от фал патрона на ДЯДО

86

Отвратен

преди 8 години

Осмем смърт и омраза ,какво може да даде Путин от себе си?

85

Анонимен

преди 8 години

abe a Nema4ka ili bez Ima4ka kakto kazvaha edno vreme yugoslavskite gostarneiteri s Merkel ili bez Merkel nemcite im trebat ne emigranti i migranti a gas, nafta i kemiur, maina

84

тролгеносен

преди 8 години

Мразя ги руснацитеОкупираха ниНатресоха ни онзи сифилистик коминтерновски Г. ДимитровИзбиха цвета на нацията чрез своите протежета комунягитеИзбиха десетки хиляди по концлагеритеНатресоха ни нискоефективна икономика и селско стопанствоЗабраниха ни да пътувамеБяхме длъжни всеки петък да гледаме скапаната им телевизия -по възрастните го помнятЗабраниха ни да си разработваме петролните залежиТрябваше да им купуваме скапаните коли, хладилници и ВЕФ-ве.Заради тях България фалира два пъти

83

българофил

преди 8 години

Не съм русофил, американофил никога няма да бъда.Не съм мазохист и не мразя родината си за да харесвам това което лудата Меркел стори на ЕС.Путин си има косурите но винаги ще го предпочета.Отвращават ме нашите политици( и слугинажните им медии) които не водят политика благоприятна за българския народ а са като ветропоказатели.България и интересите на народа ни трябва да са приоритет на "народните" избранници.

82

чикатило

преди 8 години

Меркел свалена?Докъде ви стигна фантазията скъпи другари при общуване с жени на възраст?

81

Психиатър

преди 8 години

По-долу пише ***-кин!

80

Berlin

преди 8 години

Което си е право - право си е! Дори и децата виждат, че джуджето на жали народна пара за хибридна война.

79

Психиатър

преди 8 години

Кой може да харесва жужето *** - само нискоинтелектуални индивиди с психика на запалянковци.