94

пусихънтер

преди 8 години

До Анонимен> Лошото е, че такива представляват "идеалния мъж" за много жени в тази държава. Мутризирани, анаболни шимпанзета с палки.Не обиждай шимпанзетата - те имат доста по умен вид и добродушно изражение отколкото муцуните от видеото.

93

за България

преди 8 години

Защо не напишете имената и статуса на биячите . КАто имат толкоз адреналин, да ги пратят да полагат доброволен труд в полза Родину! На родината й трябват здраво трудещи се хора да облагородят това, което се съсипа последните 22години. Да ги бият и на лягане и на ставане. Пълно е с пръвъртял оскотял народ тук.

92

ДА

преди 8 години

Я,четете по внимателно и не реагирайте първосигнално!!!Автомобила на мутрите,МНОГОКРАТНО е изпреварвал потърпевшия!Ама той пак ги е догонвал и е минавал отпред.Значи е имало гонка!После излиза и се кара с тях,че и жена му.Той просто си го е търсил.А на такива мутрета,просто не трябва да им се пречкаш,затова така се е получила.

91

Анонимен

преди 8 години

Всиииички ченгета са копелетаааааа.

90

Анонимен

преди 8 години

Чалга-фитнес богатири. С изфирясали от амфети и зоб мозъци. Новия образец за подражание на оскотелия двукрак чалгаристанец.

89

geroi

преди 8 години

Само един въпрос : Кой по дяволите вади палка , там където ще се стреля ? :))

88

123

преди 8 години

ВАЖНОТО Е,ЧЕ Е ОСТАНАЛ ЖИВ,ИНАЧЕ АУТОПСИЯТА ЩЕШЕ ДА ПОКАЖЕ,ЧЕ Е ИМАЛ СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ И Е УМРЯЛ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ СМЪРТ.ГОРКИТЕ БИЯЧИ ЩЯХА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ,ЗАЩОТО НЯМАТ ВИНА.

87

Кочина

преди 8 години

Е Няма такава държава! А, може и да има, някъде в най-затънтените краища на Африка!Радвам се, че се изнесох.А иначе къде е гражданското общество? Щом има хора, които познават тези наглеци, съберете се 15-20 души и идете ги пребийте.

86

Гатанка :)

преди 8 години

Не е шеф, но уволнява. Не е съдия, но в затвора праща. Що е то?- Видео в Ютюб.

85

Аз

преди 8 години

Сега тези лица ще бъдат задържани, телевизиите ще ги снимат, ние ще се възмущаваме и ще им се заканваме, те ще се признаят за виновни и в крайна сметка ще ги осъдят на пробация и 300 лв глоба по съкратената процедура. Ние пак ще се възмутим, ще излязат едни адвоката и съдии да обясняват, че такъв е закона...После всичко ще утихне и така до следващия случай.Този филм сме го гледали...А хора като тези ни се подиграват, бият ни и после се хвалят с това. ДОКОГА !!?

84

666

преди 8 години

Защо се чудите на събитието?Това е мутренската държава на боко тиквата!Скоро ще вземат и да ви убиват, ей така за кеф.

83

пусихънтер

преди 8 години

добре че се махнах от тази гнусна ***

82

ужасен ужас

преди 8 години

София се напълни със селяни - пеУничани, врачани, видинчани, македонци, морски батки, фелибета и кви ли не мутрета! Това е положението, селяните съсипаха хубавия шопски край! Единия говори на пеУнишки/може радомирски/, другия замяква...

81

ICo

преди 8 години

Добре бе нали сте журналисти, свършете нещо полезно. Дайте имената и адресите им и тези на родителите им. *** бичме няма да усети палка в зъбите, ама ще го заболи като види да плюе кръв, малоумната бабичка възпитала го. Такива хора не са нужни на обществото. И трябва да е ясно какво заслужават, като няма закони.

80

unA

преди 8 години

Това са охрана на мутрите от драгалевци, не се очудвам, там когато се заприбира въпросния има около 20 пешаци охранители от кръговото до тях.

79

МВР

преди 8 години

Тия не са никакви мутри, тези са полицаи или охранители.Сега чакам Бъчвата, Мухобойко и тиквата да ги обявят за национални герои, борещи се против развитието на държавата. Закарайте ги пред парламента, и ги оставете на народа. Но без да ги пази полиция, тогава сто процента ще предпочетат да емигрират в Северна корея, вместо да поздравят Св. Петър.

78

Анонимен

преди 8 години

Какви изтрещели добитъци. Кой им дава на такива да носят оръжие!?!? Та те са готови да направят кървава баня за едното нищо!

77

Анонимен

преди 8 години

как така няколко пъти са го изпреварвали, той се е гонил с тях ли???

76

Пешко

преди 8 години

До Купон по шопски,направиха ти деня а

75

d4

преди 8 години

С.мърт за тия ***, това са полунормални животни, без капка мозък в главата. Сега искам да видя има ли държава, която да защити един нормален мъж и семейството му или пак мутрите ще ликуват.