69

Анонимен

преди 8 години

Всички които споменавате ядрените бойни глави в турция, не знаете ли че турция не може да ги изстреля? Те стоят там, но са американски, сиреч само американците могат да ги изстрелят. Разбирай - турция е просто платен паркинг, на който стоят коли, но пазачите не могат да ги карат...

68

Осман

преди 8 години

1000 турски студенти се обучаваха в Москва напълно безплатно. Това бяха бъдещите турски ядрени специалисти. Милиони руски туристи внасяха валута в Турция. Това атомни електроцентрали, газопровод..всичко отиде по дяволите. Руската Лада Веста се рекламираше по турските тв. Повечето турци симпатизираха на Русия. В Анталия се откриха училища на руски за децата рожби на смесени бракове. Загубиха и двете страни. Даже Жириновски проговори на турски в Истанбул.

67

путеноиди

преди 8 години

пить надо меньше..ха.ха

66

Шоп

преди 8 години

Няма как да се разберат, защото Путин иска война. Без война Фашистка Росия е безсмислено государство.Толкова пари хвърлиха в последните години, че ако Путин не вкара руснаците във война, народът ще го разчекне. Наблюдаваме типична фашистка агресия от страна на Москва.

65

Анонимен

преди 8 години

Ура спадвижники . Току що информационните агенции предадоха , че Турция е изравнена със земята от аномни бомби , а Пу.тин в този момент преминава покрай Голямата джамия на бял кон.

64

Анонимен

преди 8 години

Ако има война, руснаците ще изравнят Турция със земята. После наземната операция ще я оставят на кюрдите - да си очертаят границите на Кюрдистан където намерят за добре. А Роско ще има да се посира... пардон, да се потриса още месеци наред.

63

Анонимен

преди 8 години

Нова руско-турска война може и да има, но нови български опълченци няма да има...

62

Анонимен

преди 8 години

"Докато Турция,най-верния съюзник на САЩ и терористите от ДАЕШ-умерена опозиция в Сирия и Ирак агресивно се заканва на Сирия и лае,докато Русия я държи на каишка с няколко ЗРК и 10 истребителя,като изолират САЩ и съюзниците им ИД-ДАЕШ-умерена опозиция(срещата на сенатор Маккейн от Конгреса на САЩ с Багдади),Турция и СА в Близкия ИзтокКитай млати яко САЩ на икономическите пазари.Умишления спад на китайските борси,води до дълбока рецесия в САЩ,което е залог за дефолтов взрив в идните години."

61

Внимание !

преди 8 години

Пламне ли при съседите, ще дойдат искри и при нас. По-добре руснаци и турци да се разберат на масата за преговори и възстановят партнъорските си отношения, вместо да дрънкат оръжие.

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 57 и 61Колко умно! А вие къде ще сте тогава. Директно от селския обор в Маями? Не, там обичат да им мирише на скъп парфюм, а не на едномесечна пот и немити с години крака.

59

Анонимен

преди 8 години

Жалко,няма да дочакаме 100 годишния юбилей на ВОСР

58

Анонимен

преди 8 години

Българската армия след Живков беше съсипана от Костов и Дянков. На НАТО не може да се разчита, защото там е турската армия. Остава Борисов да се моли на Путин и Червената армия да пазят границата.

57

ДС

преди 8 години

А бе тия луди ли са ? Как я мислят тая работа. Това е Русия. Все едно да кажеш Северна Корея ще победи САЩ. За жалост сме близко до Турция а там ще ври лава.

56

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че президентът Обама се оказа най-умния американски президент. Той въведе прокси войната срещу Русия, използвайки чужди държави той води непряка война срещу Русия и настройва общественото менеие срещу своите врагове.

55

Anonim

преди 8 години

R.I.P. Osmanska imperiq

54

по традиция

преди 8 години

Ако САЩ ще участват по-активно във войната в Сирия, най-вероятно те ще бомбардират предимно болници , сватбари и училища. Който те по традиция си бомбардират.

53

лудо куче Ердог

преди 8 години

Ердоги, дели Босфор дог,аскер чок - рахат йок!

52

Анонимен

преди 8 години

НЕ, РУСКО-ТУРСКА ВОЙНА НЯМА ДА ИМА. НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА СПРЕ ТУРСКО-РУСКАТА ВОЙНА. Подкокоросваният булдог на САЩ в Югоизточна Европа ще трябва да подвие опашка. Позор е за съвременна (но очевидно не съвсем) Турция да пали война на Балканите. Турция трябва да бъде спряна от Европа. Тази безхарактерност, подлост, държавна шизофрения на Турция не трябва да бъде допусната да подпали полуострова. Защото ще стане така, че ще се върне откъде е дошла и заграбила Константинопол!

51

Аз

преди 8 години

Всъщност Турция няма даже читави ПВО системи. ВВС-то им ще бъде разгромено още в първите дни. ВКС бързо ще предислоцира 50 изтребителя и още две-три ПРО установки. А в евентуалната сухопътна война ще се включи Иран. Развърнатите за настъпление турски войски са безпомощни и без никаква защита срещу руските крилати ракети. И да-зарядите на тези ракети ще са по-специални. Нищо, че пак ще са конвенционални.

50

Анонимен

преди 8 години

Едно време СССР се готвеше за война срещу най-силната държава в света - САЩ.Днес, Русия не успява да се наложи дори над Турция.