117

Ot London

преди 8 години

Tozi pat e prav. Putin se stremi da zavladee Bulgaria otnovo. Gadnite lapi na ruskia imperialisam sa nad stranata. Pasete se ot oshte edin ruski koshmar.

116

Анонимен

преди 8 години

Плевня излагаш се. Бъди по-толерантен към Путин. Нима забрави собствения си призив!

115

Анонимен

преди 8 години

ОБЕРКЕЛНЕР

114

Анонимен

преди 8 години

Ще вдигнат сега НАТО да озъптят Русия в Сирия. Жалко за жертвите, но това си е политико-психологична атака. Населението е стресирано и даже ще одобри и така...честито на САЩ, отново си изиграха картите добре. Няма да има коалиция с Русия, всичко е да си опазят "умерената опозиция", а нямат време защото руснаците им разказаха играта за 2-3 седмици

113

факт

преди 8 години

Този всеки го презира-и жена му и приятелите му ..и тези на които така раболепно и сервилно служи..жалка работа

112

Анонимен

преди 8 години

*** народ, слаба държава! Продължавайте с лицемерието и хептем ще пропаднем! Хем искаме тази Европа ,богатата, с добрите възможности и живот,ама и за Русия ревем,тази от която не знам нещо да сме спечелили.Освобождението ни е от Царска Русия,за нея си имаме и паметник пред народното събрание.Е искаха от СССР да го махнем ама Бай Тошо не знам как го запази.Та да знаете пътя е там където искат децата ви да отидат,смешници!

111

до 166

преди 8 години

Руснаците са ни врагове - Путин има 3000 руски трола работещи за него. Това е откровен вражески акт. Просто тъпотo диктатoрче ламти за още земя.

110

Край

преди 8 години

Дойче веле викат Русия, САЩ и ЕС да смажели ИД - т.е. взеха да узряват че Русия не е врага само наш Роско не разбра ипродължава да се бори с комунизма от преди 30 г. Доста е неадекватен ама как добре се е представил в материаален план - бая имотчета и кинти натрупал.

109

Анонимен

преди 8 години

DNES UPLASHENIAT PUTIN E POMOLIL OBAMA DA GO ZASHTITI OT NEGOVIAT COVEK PLEVNALIEV.OTGOVORA E BIL--AMI I MENE ME E STRAH OT PLEVNALIEV--OPRAVIAI SE.

108

Анонимен

преди 8 години

Руснаците ще бъдат посрещнати като освободителиа този ще е хванал нискотатрифен полет за ЛондонВашингтон няма да му даде виза

107

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

БРАДАТИТЕ СИМПАТЯГИ ОТКРИТО НИ СЕ ПОДИГРАВАТ. И ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО НАГЛИ И ИЗОБРЕТАТЕЛНИ.ПОСЛЕДНИТЕ АТАКИ НАИСТИНА МЕ ИЗНЕНАДАХА С БРОЯ НА ЖЕРТВИТЕ. А ИНАК РУСИЯ НИ Е ВРАГ НАЛИ ЗНАЕТЕ. ХАХАХА

106

Анонимен

преди 8 години

Плювналиев е казал това което са му продиктували от Вашингтон (големи началници)а не показва пилешките си мускули.

105

киряк стефчов

преди 8 години

Да плюеш руснаците и да се мазниш на турците и това от българския президент...ужас, срам,срам...

104

ХХХ

преди 8 години

Боже , прости на този човек .........защото аз не мога !

103

Пешо

преди 8 години

Не знам тоя *** как спи спокойно. По-дебuлен президент не сме имали!

102

ФРОЙД

преди 8 години

ЛУУУУД.....ЛУУУД..ЛУД!!!!НЕ ВЬРВЯХ Н ТУКА ЗА ДВА ДЕНА СЕ УБЕДИХ ЧЕ ТОВА ЧОВЕЧЕНЦЕ Е НАИСТИНА ЛУДО И НЕ ЖИВЕЕ НА ЗЕМЯТА!

101

Анонимен

преди 8 години

Плювньо, скрий се в дупката си бе, мишок жалък!!!

100

Анонимен

преди 8 години

Ох, с такъв президент врагове не ни трябват. Дано като дойде моментът руснаците да са благосклонни към народа, въпреки невменяемите ни управници, но доколкото знаем от историята, това май са празни надежди.

99

Анонимен

преди 8 години

А дали знаеш за многото хайдути?Тези които правили същото с османските ***!

98

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Тъоите западняци ги е страх от Русия, а дефакто си патят от джихадисти салафисти! В затворите на Франция открито се проповядва джихад и касапница. Ясно е че западняците са едни *** сбърканяци. Може да творят наука и изкуство, обаче им убягва най важното, а именно оцеляване в хранителната верига. Точно там мюслитата ще ни прецакат и то как само. Повече нямам какво да добавя.