44

ХХХ

преди 8 години

Едно от условията за да влезем в НАТО беше да си унищожим всички ракетни установки и да намалим с 80% армията и танкове и кораби и самолети .........ЗАЩО ? Нали уж сме членка , не е ли по добре да сме по силни ? Хахаха това само *** може да не го разбере ...защо ....Когато Русия ни освобождава го прави с цел после да има в лицето на България силна братска страна ..България да е силна Санстефанска България ! Какво да коментирам повече ?

43

Анонимен

преди 8 години

ПУТИНЕ, БЛАГОДАРИ НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ИМАТЕ ЕЗИК, БЛАГОДАРИ НА НАЙ-СТАРАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!

42

Загрижен

преди 8 години

ЯСНОООО, "Турски паток, не будет" хайде пак да пробваме да прецакаме Българите...

41

Прост народ

преди 8 години

Българина не знае колко страшен капитализма(демокрацията).Това племе е свикнало да живее леко и безгрижно, да има храна, пиво и веселба. Не че е лошо , но когато влизаш в капиталистическия строй това не става с чакане на ошпашка пред хранилката наречена държава, а става с много труд и конкурентноспособност на всеки един индивид от това общество! Щом искате капитализъм и равенство тогава станете развни с останалите. На "острова" купени или не средно IQ=104 в БГ=92 !!!

40

Анонимен

преди 8 години

Да живее Путин и България!!!!!!

39

КОПИ - ПЕЙСТ

преди 8 години

Да си кажа и тук, моите условия за добри отношения с русия1 - Троловете да спрат да промиват мозъка на хората със сетктантсткото си русофилство.2 - Лукойл да започне да плаща данъци.3 - Путин да спре спонсорирането на комунистическите БСП, ДПС и Атака.

38

vesko02

преди 8 години

Проверката показа ,че няма пациенти за изписване,така че лечението продължава ,явно без изгледи за успех

37

Атакист

преди 8 години

До Анонимен 26САЩ е началникът на НАТО.В НАТО има държави които не са харесвани от САЩ поради редица културни и исторически причини.Тези държави се познават по това,че им е забранено да имат армия!България беше принудена да остане почти без армия и да унищожи ракетите си защото те са способни да ударят Турция.Япония също няма право на армия!Докато Турция има най-голямата армия в НАТО след САЩ!Япония е конкурент на САЩ а ние сме православни!А православието е най-големия враг на САЩ!Казали са го

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 47И какво да ни се случи. Факт е, българите сме по-големият брат и вяра, и писменост руснаците приемат от нас. Факт е и че 80% от българите сме русофили!!!

35

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До До ГУРБЕТЧИЯЗначи по същата логика, по която Турция влезе в Кипър да защити турците, може да си влезе и в България да защити турците, нали така...ЗНАЧИ ИЛИ НЕ МИСЛИШ ИЛИ ПИШЕШ ЕЙ ТАКА КОЛКОТО ДА НЕ ЗАСПИШ ! ТУРСКАТА АРМИЯ ОТ КАКВО ЩЕ ЗАЩИТАВА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ?! БЪЛГАРИЯ НИТО ИЗБИВА МАСОВО ТУРЦИ ,НИТО НИЩО ,А И ТОВА СИ Е БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ,БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА ! А В КИПЪР СИТУАЦИЯТА БЕШЕ ДРУГА ,ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА НЕ Е СОБСТВЕНИЧКА НА КИПЪР И НЯМА ПРАВО ДА ПОДГОТВЯ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ В КИПЪР !

34

Анонимен

преди 8 години

До БоянНе знам кога си им предал азбука и вяра и как никой руснак не е разбрал това.Ако това го кажеш на РОССИАНЕ познай какво ще ти се случи.

33

анонимен

преди 8 години

аз съм за русия искам руска газ да ме отоплява не желая да си развалямотношенията със съседите

32

Анонимен

преди 8 години

Путин заяви също, че Украйна е братска страна и уважава правото и на избор.

31

Анонимен

преди 8 години

Браво на Владимир Владимирович.Прав е.

30

F87.

преди 8 години

Не това обаче пише в руската преса.

29

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Значи по същата логика, по която Турция влезе в Кипър да защити турците, може да си влезе и в България да защити турците, нали така. А НАТО ще се радват и ще ръкопляската, както направиха и с Кипър. Струва ми се даже за напълно реалистичен сценарий, вероятно въпрос на време.

28

AHA

преди 8 години

Kato turski potok ne stana :)

27

Анонимен

преди 8 години

Аз съм да гледаме на запад.Излгежда народът ни е много разделен.Около 70% искат да сме част от ЕС и да сме ориентирани на запад, останалите към Русия.Вместо да сме по сплотени и да имаме българско самосъзнание, всеки дърпа я на изток, я на запад.Тъжна работа.

26

Мир

преди 8 години

Правете Мир, а не Нато

25

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До ТурцияДали НАТО ни пази от Турция. Дали НАТО опази Кипър от Турция? В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ ! ПЪРВО КИПЪР НЕ Е ЧЛЕНКА НА НАТО ! ВТОРО ТУРСКАТА АРМИЯ ВЛЕЗЕ В КИПЪР ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ ПОДГОТВЯН ОТ ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА И ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПРЕВРАТ БЕШЕ ВЛАСТТА В КИПЪР ДА Е ИЗЦЯЛО В РЪЦЕТЕ НА ГЪРЦИТЕ ЖИВЕЕЩИ НА ОСТРОВА! ГЪРЦИТЕ ПРЕНЕБРЕГНАХА 50% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КИПЪР ,А ТЕ СА ТУРЦИ ! ТУРСКАТА АРМИЯ ВЛЕЗЕ В КИПЪР ЗА ДА ВЪДВОРИ РЕД ,ЗАТОВА СЕГА КИПЪР Е РАЗДЕЛЕН ,ЗАРАДИ ГРЪЦКАТА АЛЧНОСТ !