36

До 29

преди 8 години

Ами нашите политици не са ли и те КРИМИНАЛНА ХУНТА??? Те са по зле от руските политци, защото това което направиха на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ГЕНОЦИД СРЕЩУ ТОЗИ НАРОД.С Путин се съобразяват всички ,а с нашите никой, даже стават за смях пред света като този, който е *** на Плевньо

35

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Боко явно е в разнобой с външния си министър,защото този иска санкциите да продължат,а Боко иска да се спрат и се моли...големите да се разберат.При това...положение е ясно,че Боко не управлява външната ни политика,,а я налага друг,чрез поставеното лице Митофф.Що така се...прекърши Боко,а даваше вид на яко момче,кой ли му взе...страха.

34

Мирослав

преди 8 години

Не искаме руснаци около нас.Колкото по-далече от Русия---ТОЛКОВА ПО-БЛИЗО ДО ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!

33

Анонимен

преди 8 години

ова недоразумение да чете поне вестниците - вчера Държавния Департамент каза че Русия никога не била основна заплаха за САЩ!Да не тича все преди влака..========================Не четеш вестници. Тоя хахо Митов ходил в САЩ и се срещнал с откачалката Маккейн - оня същия който ходил да бомдардира жени и деца,пленили го и навсичко отгоре го пуснали. Сега Маккейн мрази всичко руско,даже от злоба се разболял от рак.А на нашето министърче - Оставка!

32

т

преди 8 години

Митов остани си в своята родина УСА позор

31

Българин

преди 8 години

Митов,май някой сега изпада в истерия,ама не сме ние

30

Анонимен

преди 8 години

Този воистина е болен мозък.

29

Митов не се връщай

преди 8 години

Миналата седмица пристигнаха грантовете, по нашенски рушветите, от Америка за все по- бедна България. Този беше първи на опашката...по зле е и от ***.....

28

българина

преди 8 години

на тоя предател кога ще му падне самолета в океана!!!! господи прибери го с цялото правителство начело с баш башибозука

27

Анонимен

преди 8 години

Малък Пишлю пак се е подмокрил...Ходи завалийката да получи инструкции от батковците отвъд Голямата локва, но по пътя заспал и сънувал отново Путин ;)Събудил се от кошмара мокър, плувнал в пот и със сбръчкано ... кутренце :))

26

Мирослав

преди 8 години

Русия --за руснаците.България --за българите.Всяка жаба да си знае гьола.ТУКА Е ТАКА!

25

zeus

преди 8 години

Няма по-сериозна заплаха за нас от действията на САЩ и платените им *** в България, в това число и този на снимката. С "приятели" като САЩ врагове не ни трябват!

24

Кукувица

преди 8 години

Дълбоко съм убеден, че същият този хубавец преди не много години щеше да повтаря като папагал крилатата фраза - Дружбата със Съветския Съюз е необходима на българския народ като слънцето и въздуха за всяко живо същество!.За слънцето и въздуха малко се съмнявам. Аз нямам и проблем с принципните хора, които са готови да отстоят мнение. Имам проблем само с тези, които са готови да се продадат за жълти стотинки и смятам, че те са основата на всяка античовешка система. Този е един от тях.

23

Стефан Илиев

преди 8 години

Русия е опасна за българската НЕЗАВИСИМОСТ И СУВЕРЕНИТЕТ!Не искам руските пияници в България!НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТЯХ!

22

Анонимен

преди 8 години

Санкциите срещу русия не само трябва да се запазят ... те трябва да се УСИЛЯТ !----------------------------------------------------------Отивай в Украйна да се биеш заедно с откачените и дрогирани фашисти отБесен Сектор. В този форум пораждаш само отвращение и съжаление,също така както това недоразумение на снимката отгоре.Оставка!

21

С такива изказвания

преди 8 години

още един отрасъл след селското стопанство и туризма /няма вече значение перачи на пари или обикновенни местни/ги загробиха на този явно не му пука

20

Анонимен

преди 8 години

Това недоразумение на снимката е политически шут.

19

Анонимен

преди 8 години

Тая плюнка на снимката, защо през ден ни я цитирате?!?Тоя говори само глупости и вместо да работи за добро бъдеще на България, непрекъснато ни навира в шамарите.

18

Кестен

преди 8 години

...и въже.

17

Анонимен

преди 8 години

Санкциите срещу русия не само трябва да се запазят ... те трябва да се УСИЛЯТ !Това не са санкции срещу руския народ, това са санкции срещу криминалната хунта в Кремъл.Колкото по-скоро путин падне - толкова по-добре за целия свят и най-вече за самия руски народ !Другари, ... това е истината и истината боли. А всеки ваш минус е награда за мен !