69

Анонимен

преди 9 години

Абе за 500 години българина си остана българин, нали? А за 50 години българите в Македония, Гърция, Сърбия... станаха македонци, гърци и сърби.

68

Анонимен

преди 9 години

всичко е едно мазно политическо двуличие. турция е създадена чак през 1923 г. и няма 100 годишна история, но някои се опитват да стоят на 2 стола. защото, ако се приеме, че 'османците' са виновни за издевателствата, автоматично 100 народности, начело с кюрдите, ще поискат наследство от османската империя и собствена държава. ей това е истината..

67

Анонимен

преди 9 години

Като замирише на изгоряла гума, друга песен ще запеете всички псевдонационалистчета. И лидерите ви се въртят като фурнаджийски лопати. До преди 10-15 години пишеха статии за "руския поробител", днес говорят за "руския освободител". Всички сте излъгани, понеже сте овци. Не сте способни на собствени разсъждения. Насажда ви се омраза в главите и после така възпитавате децата си. Сами вкарвате гной в главите на децата си с нещата на които ги учите.Научете се на справедливост и доброта. И на мисъл!

66

Гарибалди

преди 9 години

Какво е това масово изтребление на животни или на хора.На хора се нарича геноцид!

65

Анадолски циреи-черн

преди 9 години

Чист геноцид си е както се впрягат вмирисаните турчаляци

64

Георги

преди 9 години

До ПрофКой, бе мухъл, има изкривено самосъзнание за бг историята? Пак комунистите ти виновни! Ами виновна е акушерката, дето те е изтървала на мозайката и си паднал на ***! Кажи ми в коя история, в коя държава в учебниците по история не се изтъква доброто висторията на народа й? Дай един пример! Да не би в турската история?Нали сега повторно ни дават сапунката "Златният век"!Да я научим наизуст! Какво са дали турците на човечеството - поети, Математици? Астрономи? Откриватели? Музиканти?

63

ИСТИНА

преди 9 години

СИЛНИТЕ ВИНАГИ НАКАЗВАТ

62

Анонимен

преди 9 години

На който му харесва Турция и се чувства турчин - прав му път!Ядете български хляб, пиете българска вода, турците сте били!Вън от България - никой няма нужда от турци тук!

61

Анонимен

преди 9 години

Декларация 'обиждала турската история'? Франция 'насъсквала' арменците? Интересно, когато е подписан Лондонският мирен договор през 1913 г. и България и османците са реално в мир, границата е фиксирана, по силата на какво международно право са избити 65.000 тракийски българи, депортирани над 300.000, земите им - отнети и храмовете им - съборени? Без да има никакви военни действия, подстрекателства, в условията на мир и с международно очертана граница? Как се нарича избиването на мирно население?

60

Анонимен

преди 9 години

Потомък съм на тркийски българи,пра -баба ми разказваше,как са оставяли бебета в храстите за да не ги издадат,при бягството си от турците,разказваше и за големи групи хора изклани по пътя,слава богу по-късно пра дядо ми има два георгиевски кръста при войните ни с турция

59

Ма Би

преди 9 години

Супер! разсърдете се, вземете си всички ваши обратно и дано не ни простите никога!

58

Анонимен

преди 9 години

"Турското външно министерство отхвърли определението, което българският парламент даде на събитията от 1915 година."И аз го отхвърлям. Трябваше да го наречем геноцид, "изтребление" звучи прекалено меко.

57

Анонимен

преди 9 години

Ако Турция я нямаше за арабите БГ щеше да е магистрала.

56

Радослав (Рамазан)

преди 9 години

Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

55

Анонимен

преди 9 години

"И какво сега, анадолците се опитват да отрекат истината и на черното да се казва бяло."Ти там ли беше, когато ги изтребваха тия мирни арменци?А мирни ли са били?Черно ли е, бяло ли е?!Много са ти ясни нещата нещо...

54

до 93

преди 9 години

Отивай да искаш, те арменците не можаха, че ти ли ще можеш. Да не ядеш сопата навръщане и да се молиш Руснаците пак да минават наблизо. :D

53

Антрополог

преди 9 години

Турция е велика държава с интелигентни хора...най-голямото им научно изобретение е ибрика, с който се подмиват!

52

Анонимен

преди 9 години

решението на софия ще има последици - турция също ще изгради паралелна ограда по границата си с българия, щото българите не са демократи...

51

Анонимен

преди 9 години

"За арменците има и други виновни , Русия Франция Англия . Села оставени без мьже заради войната се нападнати и клани от арменски разбойници вьорежени от тия страни за да отслаби фронта."Най-правилните думи написани до сега. За съжаление народът ни е ужасно *** и не е способен да разбере какво е казал този човек.

50

Анонимен

преди 9 години

30 000 жертви, 80 опожарени и 200 напълно унищожени села. Това е само от потушаването на априлското въстание. Сега сме ние наред да искаме признания за зверствата на турците върху българското население!