49

до Експерт

преди 9 години

Ти не си експерт, а мечтател. Рейтънгът на Путин бил паднал, руснаците го мразели, а пък то точно обратното ааххахах рейтингът му е на исторически нива сред населението.

48

до 82

преди 9 години

Защо не си изпиете хапчетата и да спите.

47

55

преди 9 години

До Анонимен 59Нещо май си се объркал май...БВП на Русия е колкото на 10 милионна Италия,която няма петрол и газ....

46

Анонимен

преди 9 години

САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА, ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТЯТ ОТ ЕДИНИЯ ДЖОБ В ДРУГИЯ, ТРИ ДНИ ЩЕ ПЛАЧАТ ЗА ЗАГУБЕНАТА ЛЮБОВ НА РУСНАЦИТЕ, ПОСЛЕ ЩЕ ОТИДАТ ДА СИ КУПЯТ ЕДНА ЛАДА И ЕДНА ВОДКА И ЩЕ УДАВЯТ МЪКАТА В АЛКОХОЛ, ОХ ПАРДОН, ТЯ ХУБАВАТА ВОДКА НЕ ВИНАГИ Е РУСКА, АМА НИЩО ДЕ, ВСЕ НЕЩО РУСКО ИМА, ПЕТРОЛ, ГАЗ... ГАЗ, ПЕТРОЛ, АААА ДРУГО, А ДА ПЕТРОЛ И ГАЗ, СЛЕД ИМА НЯМА 20 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА АЙ ФОНИ РУСНАЦИТЕ ЩЕ СА ЗАВЛАДЯЛИ СВЕТА С НОВ ТЕЛЕФОН ГАЗОФОН, ХАХАХАХАХА

45

до 64

преди 9 години

От къде сте сигурен, че тази техника е американска или европейска?. На 99% от електроника и уреди за бита вече пише : made in china. Живеете в някакъв виртуален свят.

44

Иво

преди 9 години

Руснаците винаги са били най-*** и примитивно племе в Европа.Без постоянно втълпявания им външен враг отдавна да ги няма на картата.Това племе е проклятие!

43

Боби

преди 9 години

НАРОДА НА РУСИЯ Е СРАМ И ПОСМЕШИЩЕ ЗА СВЕТА ЩОМ ЕДИН НАГЪЛ УБИЕЦ ДИКТАТОР НЕ МОЖЕ ДА СВАЛИ!

42

Анонимен

преди 9 години

tuk mai pi6at za medite v bg a ne za rusiq mi se struva na men za bratu6kite nqma smisal da govorim te sa nomer edno naciq edina a ne kato nas robi.

41

Златен лъв.

преди 9 години

Хамериканците са бомбаджии.Пък аз не си падам по бомби.

40

Анонимен

преди 9 години

Надявам се деня на възмездието е близо. Ден в който цялото прогресивно и свободолюбиво човечество ще запуши тази вредна и заразна клоака наречена USA.

39

Сандо

преди 9 години

рублата я закрепиха и купиха декемви януари 150 хиляди тона злато, в момента купуват 90 хиляди тона злато ... в общи линии събраха половината злато на света. Мислете му с какво са покрите останалите световни "водещи" валутивойна е напълно реалистична на този фон - краварите няма да им хареса някви си руснаци да го доминират

38

Prayer

преди 9 години

Който е глупав още не е разбрал, че САЩ са много по- страшна опасност за света и много по- страшна диктатура от бившия СССР! Всичко беше обречено вече и нямаше надежда за спасение от новия Биг Брадър, когато Русия отново се отърси от развалините докарани от нейни и западни политици. Озъби се и изрева и мишоците се изпокриха. Подкрепи Боже истинската Русия, за да спасиш нашия свят!

37

до 62

преди 9 години

Да не сте употребили дрога или алкохол?.

36

Анонимен

преди 9 години

Ами щом мразите САЩ и Европа, изхвърлете си компютрите, телефоните, хладилника и климатика и дръпнете кабела на Интернета. Така ще си живеете само с неща, изобретени в Русия.

35

Боби

преди 9 години

Комунистическия диктатор Путин е най-обикновен терорист, масов убиец и престъпник това цял свят го знае включително и повечето народ в Русия !!!!!!!!!!!!Смърт на Путин и колкото по-скоро толкова по-добре за света като цяло!

34

до 27

преди 9 години

по- скромно, че от загубата на студената война от страна на СССР за изминали само 25 години !!! Били победители във всички войни- да, ама не !

33

Анонимен

преди 9 години

В продължение на 12 години Путин е увеличил бюджета на Русия 22 пъти , военните разходи - 30 пъти БВП - 12 пъти. Благодарение на Путин (Русия скочи от 36-тото място в света по отношение на БВП на второ място) . Международните валутни резерви се увеличиха 48 пъти! Национализира петролната индустрия 65% и 95 % от газа и много други индустрии. Ръст в селското стопанство ( Русия за пет последователни години се класира 2-3 място в износа на зърно в света , надминавайки САЩ, които сега са на 4-то място! Повишение на средните заплати в публичния сектор със 18, 5 пъти! Повишение на пенсиите-14, 5 пъти

32

Анонимен

преди 9 години

В сравнение с руснаците, ние сме едни дребнобуржоазни еснафи. Българена не мож го измъкна от бърлогата му, ако малко се е задомил, захлебил, наместил на службица и снабдил с пухкава булка. Господин Фратю и Бай *** са истинския наш национален тип и герой! Има двама - трима който стоят на евроатлантическата амбразура, но то е колкото да не им спрат евросубсидията. И те са ганчовци. Утре ако се врътне политиката ще са пак напреж нас.

31

Анонимен

преди 9 години

ОТ ПУБЛИКАЦИИТЕ СЪДЯ ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА ВОЙНА. ЖАЛКО, ХОРА ЩЕ ЗАГИНАТ. БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ОЦЕЛЕЯТ....България първа ще изчезне. Ролята на България отредена от НАТО и САЩ е плацдарм за ядрената война срещу Русия, ще поеме първите ядрени удари за да отклони руските ракето от ЕС и САЩ. България е просто пушечно месо и при евентуална война няма шанс за оцеляване.

30

Анонимен

преди 9 години

До СправедливАко Путин лично беше застрелял Немцов и го даваха на живо по телевизията, пак рейтинга му нямаше да падне колкото на Обонго