56

CS

преди 9 години

Руснаците са пълни кукута щом нввиждам на къде ги бута тва ботоксово джудже .Се едно гледаме Хитлер преди 2 световна война .Анексия на Крим ,Абхазия ,Южна Осетия ,Приднестровието.Кои следват После Литва ,Латвия ,Естония ,Румъния ,България ??? Тва ли предлагате Атакисти и русофилини петколиници >>

55

до 80

преди 9 години

То капиталистическата *** в България е 99% от бивши номенклатурчици на БКП и офицери от ДС, УБО, ВКР и семействата им! Те си разпределиха държавата на влияния, има някъде около 200 комунистически фамилии, които владеят 90 % от всички активи на страната! Те държат и медиите, като плащат на такива като тебе да заблуждават хората!

54

Анонимен

преди 9 години

*** статия платена от западните инфо агенции и ционисти. Не разбрахте ли че хората вече НЕ ВИ ВЯРВАТ

53

Анонимен

преди 9 години

До Сър ПичукЩо не пиете, че днес отстъпващите укри са се прикривали с бежанци при отстъплението си , а след това са стрелял по тях КОГА ще го напишат това в напите демократични медии ?

52

Циганин

преди 9 години

Интересното е ,че Прошенко след като изпрати гостите си Оланд и Меркел ,то хвана самолета до Мюнхен да докладва на Макейн как се справил със задачата си поверена му от Керия .Какво прави там Макейн който и той както "Днес" ако не пусне нещо против Русия в 24 часа , то няма да спи цяла нощ .

51

Сър Пичук

преди 9 години

Джуджето *** ще ни докара до нова световна война с безумната си мания за въоръжаване...

50

най-големия

преди 9 години

Сугестират се неверни работи.. ------------------ Баси яките думи. Някой да ми преведе..

49

Анонимен

преди 9 години

Путинската пропаганда работи доста усилено и в Германия и то най-вече в бившата Източна Германия, където платени от руснаците ляво ориентирани германци работят за каузата на Кремъл! Ежедневно пишат по сайтове, правят митингчета в подкрепа на Путин, даже стигат до абсурди като например искания за връщане на бившата Източна Германия към Русия! Така че да не се учудваме на нашите кутевски ***, *** има и в други страни!

48

Анонимен

преди 9 години

ПОД МАРИУПОЛ СБИТ УКРО БЕСПИЛОТНИК

47

Циганин

преди 9 години

До 63 Приятел ,аз не говоря на "версия ".По данни на нашите медии 200 000 имоти са купени от руснаци , от руското консулството във Варна казват ,че са регистрани 24 000 имоти -а кажи ти колко са купени имоти от руснаци у нас.Те купуват и в Гърция ,Хърватия ,Черна гора .. Испания ,Италия ,Латвия ...те купуват и имаоти и в Русия и вили се строят . Виж ходил съм до няколко града в Европа ,а и в Москва съм ходил (но не преди 2000) и мога да ти кажа ,че само в Милано авто парка ми хареса и в Москва

46

"Джим" Кер

преди 9 години

Някога комунистическата пропаганда ни учеше,че американските капиталисти са зли мракобесници,които се стремят към световно господство с всички средства,свалят демократични правителства ,и изнасят войни и империализъм по света.Сега унило чета помии като горната,дивя се на неумелото изопачаване на фактите, и тръпки ме побиват при мисълта,че май комунистическата пропаганда от едно време ще излезе...права!

45

Тука

преди 9 години

си се карате кой, между банана и *** е по-убавец. Ама за съжаление след година след банана ще дойдат от на буш момчетата и тогава ще се съберат прекалено много консервени глави с претенции на таз земя... В договора от Будапеща бананите и онез с полите от острова са гаранти за цялостта на Украйна, та с анексирането на Крим и нарушаването на този договор банана ако беше толкова зъл вече отдавна да сме с по едно око...

44

Анонимен

преди 9 години

поредната статия за Путинщом така вият толерастите значи е на прав път човеказащо няма статии за Ислямска Държава и боевете на храбрата американска армия,която пуска бомбите от самолета и бяга обратно?

43

Анонимен

преди 9 години

Тези от Кърджали си вземете Бургас,Варна и Пловдив.Така ще спестите терзанията на българския народ в очакване на Месията.

42

От месеци се ...

преди 9 години

... надува един и същ балон. Сугестират се неверни работи. Ясно е, че от цялата работа печелят най-добре военното лоби и военно-промишленият комплекс на Запада. Вместо да решават наложящите проблеми, западните политици се хвърлиха против Путин, защото така така най-ефективно се забаламосват хората.

41

Анонимен

преди 9 години

Еничарската власт в България е в тотална паника.Атаката по медиите е нечувана.Телевизия Алфа днес беше блокирана на много места в България,а всички"независими"телевизии бяха налазени от сороски мършояди.А ефектът е,че русофилите станаха още повече.

40

ст

преди 9 години

Този който харесва рашките е същият като тях, а те до колкото знам не се гордеят мн със хубавият си начин на живот политика правосъдие и тн.Особенно стандарт на живот в провинцията хихиихихихихихи

39

волгоградския

преди 9 години

До "плейбоя" Много си *** да знаеш и неграмотен също

38

NADARVEN PLEIBOI

преди 9 години

роснаците шели да на нападат понеже неаме танкове и самолети ми шлииииооооп шлюзовете на дартия язовир пляяяс техниката потъва руснака удавен

37

Анонимен

преди 9 години

Убийте джуджето като толкова ви пречи.Това обаче не ви трябва,защото искате нещо друго,нали?САЩ са новите нацисти на 21 век и те искат целия свят.До автора:предполагам,че сте от Института за изследване на демокрацията.Г-не,чрез интернет се появи нов феномен,чието име е анонимен-човек,който не търси лична облага,а само представя съжденията си в групата,човек,който не иска власт,а само споделяне.Още малко остава да се организираме автентичните анонимни и да си поискаме своето-живота си.