57

Анонимен

преди 9 години

Аз съм пенсионер от Москва, живея в елитен комплекс извън град Варна и нямам автомобил, заради влошено зрение. Пенсията ми стига за храна, транспорт и плащане на разходите за инфраструктура в комплекса, които са 8? на кв.м. площ - 1645лв. годишно. Освен това събрах подписка за да направят направляващи релси на подлеза на спирка Марек за детски колички, понеже съседката ми е с малко дете и постоянно чака някой да и помогне, заради липсата на такива. Искам да живея в България, искам да ми е добре!

56

Анонимен

преди 9 години

*** Василеве, наясно ли е, че след години като се пенсионира, най-вероятно пенсията и няма да покрива сметките за ток? Дали тогава ще се замисли за лъжите които е преписвала и пускала тук?

55

млад бандеровец

преди 9 години

Средната продължителност на живот на руснака е 62 г. А Путин вече е на 63.Да не е роднина на Къшчей Бесмерты ..ха..ха

54

Анонимен

преди 9 години

"Преди всичко, каквото и да правим и каквито и планове да си правим, трябва да гарантираме изпълнението на социалните си ангажименти"."В европейска България с кризата идва орязването на пенсиите, заплатите и добавките... Не знам дали е проблем на руския пенсионер по-малкото месо, но като знам нашия с една кофичка кисело мляко...

53

Анонимен

преди 9 години

Стига с тази *** Василева - не вестоносецът е проблем, а обектът на вестта: агресорът Русия, който заплашва нас, европейците!

52

Анонимен

преди 9 години

До Ко НЕ...... Въртяля ,колкото в Холандия живяла. Абе не се съобразяват какво са ни лъгали преди това и драскат ,драскат.Санким ,лъжат . Ама за ,,ентелегентните квадратоглави ,,хваща, дикиш.

51

кубанская столица

преди 9 години

До АнаЛизНаистина, да пишат актове и да си поделят конфискат! Да отговарят на стандарт... Аз имам впечатление, че ние мислим и говорим същи одни думи!

50

Анонимен

преди 9 години

Казано е , че на чужд гроб се не реве

49

Анонимен

преди 9 години

Вие булгарите вече умряхте, така че наистина вече остана само да се надявате и всички останали около вас, ако не да умрат, то поне да им стане поне мъничко зле. Какво падение....

48

Анонимен

преди 9 години

Иво Инджев би се гордял днес със статиите в днес.бг Да не би да ви е станал главен редактор?

47

Анонимен

преди 9 години

Абе какви се тези дивотии? От утре в Русия ,им вдигат пенсиите с 11 процента!

46

ку

преди 9 години

До дамдумПоезд ушел. Навсегда. По български, влакът е вече отивал. Завинаги.

45

Анонимен

преди 9 години

За да живее добре Русия трябва да унищожи САЩ и Лондон.. друг изход няма .. Или те , или ние..Зъб за зъб , око за око.. Путин трябва още днес да натисне ядреното копче и да превърне САЩ и Лондон в радиоактивна прах

44

напомнящ

преди 9 години

Забравяте, че нашите пенсионери стават все по-добре, а руските все по-зле!Сега имат още паласки от добрите петролни времена, но гладът *** на вратата.А у нас има планирано от ЕС (т.е. сигурно) увеличение на заплати и пенсии с мин.40% до 2020г. А отделно колкото ние си изкараме допълнително. И то в евро/долари, не в *** рубли!

43

АнаЛиз

преди 9 години

Тази женица ако беше в България , на снимката щеше да има поне 6 броя данъчни , инспектори да и пишат актове , защо няма касов апарат , да е накарат да докаже , че сланината не може да се развали на - 20 градуса и да е питат дали продуктите и отговарят на стандарт Стара планина ...С две думи щяха да и конфискуват всичко и да е глобят , след което да си поделят конфискуваното

42

Ко НЕ

преди 9 години

...въртяла 1 700 млрд.долара,АХ ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ПАРИ.

41

RTR

преди 9 години

Тия дето ги пишете подобни статийки нали знаете, че от кармата никой не е избягал. Великият баланс във Вселената (някой го наричат Великия архитект) винаги се грижи да удари най-милото точно в неочакван момент, за да боли най-много и да се уравновесят енергиите, които са били изведени от състояние на равновесие в по-ранен момент от този чието най-мило трябва да плати цената. Тази вечер се приберете и помислете върху това. Струва ли си за 500-600-800-2000 лева месечно да трупате подобни вересии.

40

Ко НЕ

преди 9 години

Нали са ни комунистически ,,братушки'' един живот ни осигуриха комунистическата олигархия....По важно е ,че в ГРАНИ.РУ писаха,че дъщерята на Путин въртяла ,,само'' 1 700 долара<защото само на нея имал доверие....А какво тук значат някакви си пенсионери.

39

Анонимен

преди 9 години

Братушките са си наши хора не са мазгочи дебели като ония американците/дебели бургери и мухлясали пуканки/

38

from Holland

преди 9 години

......пропаганда.......преди 1990 ни говореха колко е лош капиталистическият свят, сега палачинката се обърна-колко са лоши руснаците......смях в залата Дами и Господа !!!