13

Тялото

преди 9 години

До азззазазззТочно така е и това. А Оланд е същата маша на САЩ като Камерън. Споразумението за свободна търговия ЕС със САЩ което облагодетелства САЩ, кой го е писал знаеш ли? Оланд и Барозу.Аз съм за търговски съюз и безмитна зона ЕС, но не и за държава ЕС, с европарламент и комисия, които не се избират демкратично.

12

Анонимен

преди 9 години

Много са ми смешни, когато се правят на единни. Ситуацията всички срещу Русия е такава, че все едно трябва да се съберат 10 човека, за да са равностойни на един. А не се виждат колко смешни изглеждат отстрани по този начин.

11

Анонимен

преди 9 години

Къв е тоя пиклио на некаква си малка държавица остров да казва на наи голямата държава на света какво ще стане???! Грозно англииско псе!

10

Анонимен

преди 9 години

Скоро в Г-20 на мястото на Русия ще бъде приета Украйна.

9

Анонимен

преди 9 години

Британският премиер Дейвид Камерън заяви днес, че е било необходимо да се съберат всички суперсили, за да достигнат нивото на Русия. "Според мен трябва да се държим здраво за панталона на Чичо Сам, защото поединично нямаме шанс и Русия ще ни размаже, което поражда необходимостта да се съберем всички бабаити, за да се дървим на един".

8

Анонимен

преди 9 години

И Йосиф се е интересувал от въпросите за вечния живот, но не му е помогнало - на *** също!

7

КуРти

преди 9 години

Някой да му обясни на точ червендалестия, че Америка и пакистанския албион не са света, ЕС ги изключвам защото там има разногласия по темата, които тепърва ще се задълбочават, плюс това много европейски фирми продължават да имат бизнес отношения с Русия! Само ще спомена основния бизнес партньор на Русия и мисля, че ще изчерпя всичко, Китай! Повече няма какво да се напише, мисля............

6

Четчица

преди 9 години

Тая гад има да вие на умряло като руснаците стигнат Лондон, ама ще е късно за милост

5

Тялото

преди 9 години

Камерън е най-непопулярния политик в ЕС. 100% губи следващите избори.Общественото мнение в ЕС не е срещу Русия, а срещу човечета като Камерън, Барозу и Ромпой.Така че сме единни, но не на ваша страна.

4

азззззаз

преди 9 години

Явно не са се събрали да оправят икономика ,а да плюят по Русия,затуй Путин си е тръгнал Еми като ЕС не иска да търгува с Русия ,да си рупа ,ябълките,картофите и т.н. Само за тая година ЕС губи 5 млрд.$ и голям пазар,който вече е запълнен или ще се запълни от други Е света не е само ЕС и САЩ Има още Южна Америка,Азия ,не е свършил света и пазарите за Русия ЕС продължавайки тая политика си готви граждански воини на територията си и ислямизиране ,щото гладен не се седи

3

Циганин

преди 9 години

Камерън е васал на Обама -кво каже големият брат то товаи ние -но като цяло работата става напечена в света Русия не е Иран ,Ирак ,Корея -ЩЕ Я ПРИНУДЯТ ДА НАПРАВИ НЯКОЯ ЯДРЕНА КРАЧКА.. !Саркози казва трябва да се даде Мистрал на Русия -ние винаги с ме били в добри отношения . 2500 ФРАНЦУЗИ негудуват от ембаргото към Мистрал!

2

Анонимен

преди 9 години

Кремълската клика е на кръстоПУТЯ !

1

Дойн

преди 9 години

Поплювковци...Ей заради такива страдаме ние, бедните роднини!