45

Анонимен

преди 10 години

Товарищи, казах ви че трябваше да оставим бантускотците под турско още 500 години. Да ги чалмосат до един. Вижте сега евро брадърите как добре им помагат. Англия винаги е подкрепяла Турция. Те затуй злобните бантускотци са горди слуги на кралицата. Объркано им е ДНК-то на тия балкански ***.

44

Анонимен

преди 10 години

Само напълно не грамотен и ли напълно не запознат човек може да си мисли че Русия може да направи нещо по голямо от перчене!Руската федерация ако продължава така самоза 2 г. ще стане още по не стабилна к,като икономика и всичко ,от социалната система до здравната и всичко просто ще иде по дяволите и тогава искам да видя Путин и Медведев какви глупости ще дрънкат!Русия без Европа не в Азия а на *** на човечеството ще иде!

43

Анонимен

преди 10 години

Като гледам, до сега руснаците се възползваха от всичко, дето им го скроиха.Скоро западния бизнс ще тръгне пак към Русия, но ... на заден ход.

42

Иво

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯКремъл ти е виновен че си ***,гледай аз да не те пратя някъде,че от там няма връщане ***.

41

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯтвърде си мек таквизи хора в чинията на бузложа и с огненохвъргачка

40

Анонимен

преди 10 години

До 28знам че *** е бг турчин засичал сам го да възхвалява турция много пъти в коментарите си явно са му дали на запад социял и цял ден кебичи по нета тука има още няколко кебика като одисеи ли беше прометеи или херакъл

39

Анонимен

преди 10 години

Ще го спазят руснаците, колкото спазиха договора от Будапеща за гарантиране на териториалната цялост на Украйна! Руснак и почтеност са две различни понятия!

38

bobo

преди 10 години

Po-daleche ot suvetskite bokluzi, po-dobre za vsichi. Te agonizirat. Sled 50 godini shte budat absoliutni putnizi.Togava niama da ima koi da im kupuva izpurdiania gaz, niama da ima tolkova potreblenie.

37

Илко

преди 10 години

До16 Точно така! И боят свършва в неговата столица :)

36

Анти ЕС

преди 10 години

Западът разлайва кучетата, Русия печели територии. Таз година гепиха Крим, преди туй Южна Осетия, питайте финландците какво стана с Карелия и джапанезите с Курилите и о.Сахалин. И деньги есть и оружие есть, товарищи. Кланяйте се сега на черното шимпанзе в бялата клетка, евро-педеружки!

35

Илко

преди 10 години

ГУРБЕТЧИЯ , ГУРБЕТЧИЯ то ако беше изгоден арабският газ досега отдавна Русия да не беше на гейския пазар ама няма как да е зигоден след кът *** идва от 4000 километра, най-малко, и то втечнен!

34

Анонимен

преди 10 години

Европа е обвханата масово от стачки. Френсктите авиолинии стачкуват, трафика е блокиран, скоро ще ги последват и Луфтханза. Всекиденво фалират все повече и повече фирми и всичко се концентрира в ръцете на транснационалните концерни. Все повече хора осават на улицата, пред входовете и на улицат пред лъскавите бутици в Европа собствениците вече инсталират "орнаменти" заострени конуси за да не лягат там на топло бездомниците който е бил там ги е виждал. Но медиите нищо не пишат за това.

33

Москва

преди 10 години

Незнам к'во ще става, ама тука свинското вече гони 500 рубли/ 20 и кусур лева/, да не говорим че вече нема откъде да си купиш читава бира, така че да вземе да се гръмне, а го не гръмне народа

32

Анонимен

преди 10 години

икономика с пропаганда не можеш да направиш ...ДВЕ ГОДИНИ ... часовника цъка !после край на заплати и край на путKин

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 10 години

Ние платихме вече с незапомнено слаб сезон!

30

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

Абе, западните *** като са толкова отворени що не забранят на руски туристи да посещават Франция или Италия примерно?! Щото ако не е туризма и да им пълнят джобовете богатите руснаци, гладни ще умрат англо-саксонските ***. После си говорете евро-гей вицове, че руснаците ядяли картошки. Руснакът има пари да ви бие с тях до Аляска и обратно, ей *** бантускотци!

29

Анонимен

преди 10 години

Мой адрес СССР.........трябва да си мъртъв тогава, защото СССР отдавна не съществува

28

Анонимен

преди 10 години

До Мой адрес СССРкараш китайско колело япония е подчинена на америка дори повече от ес

27

Анонимен

преди 10 години

на сянката на Путин кой му е разрешил да се обажда

26

Мой адрес СССР

преди 10 години

Mне зовут Саша. Я из России. Карам японска кола, нося китайски маратонки, пия Индийски чай, южно-африканско вино и ме боли фара за западните ви стоки, за гей правата ви и за тъпата ви демокрация.