77

преди 9 години

южен поток се строи,за следващата зима няма да ни трябва на украйна тръбата

76

Анонимен

преди 9 години

До за 87--89;То и в Русия една четвърт от болниците намат топла вода. Това го каза навремето Горбачов.другите знаят ли какво е топлая вода?

75

Анонимен

преди 9 години

До до 73Човече, написах вече, че сме на едно мнение! Чети!Колкото до това, с което си вадя хляба - свързано е с енергетиката, но и аз съм против тъй наречената 4зелена енергия"! Не е ефективна (в обозримо бъдеще!), скъпа е и тъй нататък всичко което си писал! Адресирай възмущението си към 48 - той е за "зелената енергия"!Попрочети малко по-внимателно коментариите!

74

асд

преди 9 години

до 101 - това е шанс за България да не играе по свирката на никой. а и има алтернатива - азербайджанската тръба Баку-Джейхан. Даже и в гкпп Капъкуле ползват газ оттам. Просто тръбата трябва да се удължи с някакви си няма и 15 км откъм турска територия и ще сте царе.

73

ТТ

преди 9 години

Украйна не прави нищо без заповед от САЩ,и този очилат *** е тяхно протеже.Майната им на САЩ .

72

Поглед в бъдещето

преди 9 години

И така ... нека да си представим, че Украйна спре кранчето на газа. Румънците си имат достатъчно газови находища и съответно ще го преместят в другия крачол. Поляците и Унгарците си имат реверсивни тръби, верно ще изпитат някакъв сърбеж, но с общи ЕС-усилия ще намерят начин да се начешат. НИЕ обаче в случай, че Господ не е българин тази зима, освен, че ще мръзнем, твърде е вероятно и да се върнем в годините когато тока се разпределяше по схеми 2:1, 2:2 и прочие "съвременни" схеми.

71

Анонимен

преди 9 години

Това със санкциите някакъв нов тренд ли е? Куцо и сакато започна да налага санкции. По-смешно от Украйна ще е ако България наложи санкции на някой

70

СУПЕР

преди 9 години

ХАХАХАХАХАХ ТОВА Е НАПРАВО СУПЕР. ТАКА ЩЕ СПЕСТЯТ УСИЛИЕТО НА РУСИЯ САМА ДА ГИ САНКЦИОНИРА СЪС СПИРАНЕ НА ГАЗТА И ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТОВА ПАДА ИЗЦЯЛО НА ТЪПИТЕ УКРАИНЦИ ХАХАХАХХАХАХА

69

до 73

преди 9 години

Вадиш си хляба с това че ме задължаваш да плащам уж безплатната енергия в която се къпем като "зелена", която странно защо е в пъти по скъпа от платената незнайно защо??? Знаеш аз на това му викам обир а принудата рекет.

68

дааааааа

преди 9 години

Видяхте ли сега защо ни е нужен южен поток?за да се спрат кражбите и рекета на хунтата на Киев!

67

асд

преди 9 години

препарихте ли се червени тролчета ? това е най-хубавата новина която съм чел от началото на годината.

66

Анонимен

преди 9 години

До асд--57;Българина е беден защото Русия ни натресе тоя пещерен комунизъм.Наслаягаха за управници най простата част от народа и селянията да ни управлява.Простия човек освен простот6ия друго не може да измисли.Как няма да се опростачи страната ни.Нали онова просто пиянде Г. Димитров учеше ***. Сакън да не допуснат интелигенцията на власт.

65

до 73

преди 9 години

Значи не би имал никакво затроднение да обориш цифрите който съм споменал, но вместо това шикалкавиш. Давай изкам цифри. Да спомена ли че панелите губят 10% от ефективността си на година и то качествените, т.е за 5 години са на 50 % от началното си КПД, а след 10 година са скрап. И как точно предлагаш да се рециклират? Един панел не може да произведе и 10% от използваната за направата му енергия, а рециклирането?

64

софиянец

преди 9 години

аз пък предлагам Русия да прати 30-40 к солдата и да окупират провинция Украйна за пет дни и всичко да си дойде на мястото, а на обамата и войнолюбивите еврейчики около него да им направят лоботомия! и на форумните *** русофоби да им се даде по една права лопата и на полето да си заработват хляба по почтен начин, а не да простеят тук с глупостите си и да дразнят хората!

63

До 74

преди 9 години

Май не си наясно, че при тази ситуация няма да има нито "южен" нито "поток". Ще има един голям "паток", който да го яхаме вкупом всички българи, защото управниците ни са неспособни да защитават националните ни интереси. Държава без почти никакви енергийни ресурси, 100% зависима от руски газови доставки, 100% зависима от доставки на ядрено гориво за АЕЦ, 100% зависима от руска поддръжка на реакторите на Козлодуй, не може да си позволи да се репчи на някой който разполага с всички козове.

62

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 61В Киев отдавна няма топла вода.

61

Анонимен

преди 9 години

Боже тва яйце ,ша го правя на омлет !!!!

60

Анонимен

преди 9 години

До 69Не към мен, към 48 трябваше да отправиш коментара си, ако прочетеш - ще видиш, че сме на едно мнение, но този със "големите технологии" е 48.Нищо, стават грешки!

59

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 71ти не си в ред. от там само газ за населението ли минава ?! ами производство, заводи, ТЕЦ-ове ...

58

BPABO 48

преди 9 години

!