18

Сеирджи Йордаке

преди 9 години

Стига заигравки, очакваме ядрените глави!

17

Хулио

преди 9 години

въобще не им трябва на руснаците да влизат в Украйна..просто трябва да продължават да ангажират САЩ и парите им, изтощавайки ги(американската икономика и без това е на хвърлей от рухване)а..и още нещо..правите си сметката без другия много голям кръчмар - Китай, който винаги ще бъде здрав гръб на Русия..така,че със санкцийките си...Запада може да се забърше

16

Хулио

преди 9 години

хахахах..много забавно..Украйна ще се превърне във втори Афганистан,но видите ли Западна Европа няма да пострада от това...хахахахахглупавия Запад пали нещо,в което ще изгори и той:))))защото при един "Афганистан" десетки милиони украинци ще хукнат да се спасяват..ама няма да хукнат към "могъщите икономики" на Балканите,а ще се изсипят на главите на Западаи подобен чудовищен като размери бежански поток няма да може да бъде спрян от никой и нищо

15

mdaaa.

преди 9 години

значи украинците погрешно свалили боинга, всъщност трябвало да свалят един от собствените си Су-25 за учение ... не, изобщо не се съмнявам, нито в твърдението, нито в интелигентноста ви...

14

Анонимен

преди 9 години

Притиснаха Путин в ъгъла, и го натискат, дай,дай,дай , без вазелин!

13

Патриот

преди 9 години

Нов афганистан ,или нов Виетнам ,ще видим!

12

Анонимен

преди 9 години

TAKI I ALEKSEI PETROV GI ISKAM V ZATVORA ! IMATE 2 MESECA

11

Анонимен

преди 9 години

Спокойно: за когото и да стане втори Афганистан Украйна, нас/вас в България няма да ни огрее.Който очаква погалване по *** от чужбина, да се готви за интервенция със съвсем друг крайник и в по-друга част на тялото от същия "благодетел".

10

Dekadent

преди 9 години

Тези които познават историята на Лаос и знаят какво се случи там през 60те и 70те, знаят какво се случва сега в Украйна и какво предстои

9

Анонимен

преди 9 години

godbay amerika - mnogo pozdravi ot BRIKS.

8

Леле че народ

преди 9 години

Какво ???????????????????????????????????? Ама вие се о*рахте с глупостите си Сега войната,се оказва Чеченска война за Украйна Те Укр.армията загуби за 4 месеца повече техника ,авиация,отколкото Русия за 2 чеченски воини .Ако продължава със същия темп,то работите отиват към Украински Афганистан Като съдя по-убитите и ранени укр. воиници,то вече надминаха руснаците в първата чеченска война,а са минали 4 месеца.

7

смрат.

преди 9 години

ех, не се образовахте, какво като сте мужици...

6

Анонимен

преди 9 години

Украйна ще стане втори Афганистан не за Русия, а за САЩ. А също и втори Либия; Ирак; Сирия и Виетнам.

5

фото шоп

преди 9 години

САЩ показаха нови (стари) снимки от фотошопа на Цру: Русия снабдява с оръжия сепаратистите - с цигарки, бонбонки и патронки.

4

по грешка

преди 9 години

Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.

3

без ефект

преди 9 години

Какво ще стане, когато стане ясно, че санкциите срещу Русия са без ефект? Цру и ЕС ще заповядат на фашистката хунта в Киев да нападне Русия ли, като Адолф Хитлер на 22.06.1941? И ние ли ще участваме с окупационен корпус?

2

КуРти

преди 9 години

Тоя "анализатор-политолог" да ходи да се пере. Тая криза по-скоро ще се превърне във втори Виетнам за пиндосите и протежетата им, защото точно те я забъркаха цялата тая смрат.

1

сърбят го ръцете

преди 9 години

На носителя на Нобеловата награда за мир, Обама, пак го сърбят ръцете да запретне една нова война. Този път, великият миротворец е решил да насъска Европа срещу Русия!