16

Анонимен

преди 9 години

До да 2Дали е трета или пета няма значение важното е, че ние българите няма да я гледаме от дивана, да пием бира и да чоплим семки. Близо е - ще ни засмуче за кеф на УСА.

15

Мишо

преди 9 години

Дезертерството в украинската армия става все по-голяма достигайки до 40% от личния състав. Авиацията им почти не лети и почти няма вече самолети. Относно живия щит с който се прикриват така наречените сепаратисти това е пълна лъжа. Украинската армия разтрелва жилищни райони, днес беше унищожен дом за престарели загинали са 6 инвалида от директно попадение. Украинците освен да лъжат друго не знаят. В така наречениет освободени територии всеки който има различно мислене се репресира!!!! Фашисти!

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкажи неща о за афроукраинците

13

Анонимен

преди 9 години

Пак американците са ви криви!!!Ами ако руснаците не бяха алчни за чужди земи и да си мерят пиш*ите, нямаше да умират хора. И тогава като не умират хора, пак ли американците за нещо щяха да са виновни?

12

дядо марз

преди 9 години

До 14 - героям саЛо

11

Мишо

преди 9 години

Войната въобще не е към края си и до зимата ако не стане чудо украинците са наясно, че нищо няма да направят. Съпротивлението е твърде добре организирано и силно. САЩ се принудиха да изпратят свой генерал, който да управлява операцията, сега се готвят да изпратят оръжие. Истината е, че украинците понасят големи загуби в жива сила и техника, парите за война свършват, МВФ няма да одобри нов заем. Така, че в момента се търси начин да се ръзвърже клинча в който са изпаднали.

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкак да ги използват като стрелят по тях

9

Анонимен

преди 9 години

Третата световна ВЕЧЕ СТАРТИРА от Украйна, 700 000 милиарда долара дълг на янките, парите, напечатани за да им осигуряват стандарт на живота, трябва да се връщат с кръвта, живота и разсипията на всички народи на планетата.

8

НА ФАШИНГТОН

преди 9 години

никога не може да се разчита. Освен ако не искат да се надупят сами на ЮДО САКСОНЦИТЕ, че даже и да си платят за това

7

Анонимен

преди 9 години

"За разлика от терористите обаче, "украинските военни не използват мирни жители като жив щит"==========Украинските военни просто унищожават мирните жители със системи Град и Смерч.

6

Анонимен

преди 9 години

Първо, кои са т.нар. "терористи" в статията? Джихад ли има в Украйна, ИДИЛ ли са стъпили там вече?Второ, каква нова война, като още не е приключила "старата" ?Трето, защо не се отчитат огромните материални и човешки загуби на Украинската армия? Дори армията да постигне успех, той ще бъде краткосрочен и тактически. По официални данни (техни) те са загубили близо 400 човека, и от всеки самолет който имат на разположение по 4-5 бройки (Су-25, Су-24, Ми-17, Ан-26 всичко това по 5 приблизително)

5

Анонимен

преди 9 години

*** и алчни са управляващите в Украйна има примери колкото искат в близкия изток на държави които играят по свирката на сащ ,нищо добро не ги чака ...........

4

Анонимен

преди 9 години

СЛАВА НА ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА !!!

3

Анонимен

преди 9 години

Германски медии публикуваха признанието на украинския летец, стрелял по МН-17.

2

да

преди 9 години

САЩ постигнаха своето в крайна сметка - третата световна война започва !

1

Анонимен

преди 9 години

tia typanari ukrainzite obyrkaha evropa.