149

Анонимен

преди 9 години

Бойко-маскиран антикомунист!

148

До 174

преди 9 години

С това, което описах в коментар 192, Борисов забатачи икономиката в трайна рецесия, продължаваща вече 5та година! Демек, Борисов ни върна по макроикономически показатели (производителност и заетост) назад с 12 години във времето, на ниво 2001-2002 година! А сега сметни тогава колко години ни трябват още, за да достигнем нивото от 2009 година!?За проблемите сега е виновен Борисов и неговото правителство на хаоса, което 3.5 години се занимаваше с откриване на проектите на Тройната Коалиция.

147

АНТИ

преди 9 години

Гробари, Гербари истерясали,всичките сте Тикви изфирясали!

146

gost99

преди 9 години

Герберски безмозъщни *** разбирете в простата си кратуна ще на 5 октомври 2014 избирателната активност ще е много ниска.Просто мнозинството от нас Българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казва бойко тиквеника на снимката бостансото плашило баба цецка цачева прочие и затова не гласуваме на измборите

145

Анонимен

преди 9 години

е няма друга такава личност на света специалист по всичко и любимец на тиквите

144

до 183

преди 9 години

Прав си. Аз лично се страхувам от Борисов. Защото от озлобено, просто ченге,самовлюбен комунист ...не чакм нищо добро. И престанете да плещете , че който е бил против Борисов значи и комунист. Точно обратното---КОЙТО Е ЗА БОРИСОВ Е ЧЕНГЕ-КОМУНИСТ.

143

Охоооо

преди 9 години

Блажени са вярващите, които са против ГЕРБ. ГЕРБ пак ще са първи на следващите избори. Народа си отвори очите и вижда какво става. Много ви се иска да се провали ГЕРБ, ама НЕ, няма да стане. Многоооо които са извън БГ също подкрепят ГЕРБ. И така ще бъде. Ако искате кръв повръщайте, ама ГЕРБ се завръща с нова сила. Мъка, голяма мъка ще е за противниците на ГЕРБ.

142

tribun

преди 9 години

Орешарски е участник в 3 правителства,има голяма заслуга за управлението през последните 20 години,а колко е компетентен то се вижда от състоянието в което се намираме,от правителството на Костов досега само най големите експерти по съсипване на държавата ни управляват.2 милиона българи зад граница,само защото тук се работи за 1 евро на час докато навън е 8 евро.Тази разлика в стандартие я дължим на хора като ,Орешарски ,Костов,Милен Велчев ,СимеонДянков,светила на финансите.

141

до 174

преди 9 години

Коментарът ти радва!Точно с тази си "политика", за която и до ден днешен Борисов е горд и бива хвален от Електората си, Борисов успя да унищожи 245.000 работни места за 3.5 години като наду двойно безработицата от рекордно ниските за нас 6.8% с цели 7% на катастрофалните 13.8%, да докара опасно ниска, отрицателна инфлация от -3% с наченки на дефлация в края на 2012, началото на 2013 година, да спре окончателно икономическия растеж и да забатачи икономиката в трайна рецесия.

140

ГЕРБСП

преди 9 години

Ето защо народът мрази ГЕРБерите!Те мислят, че щом другите са крали те също са можели да крадат!!!Че вината не е само тяхна!Убиецът, казал ми не само аз убивам хора!!Ето това погнусява нормалния Българинът!Тези турско-американски *** трябва да бъдат смачкани !!

139

ванката

преди 9 години

Лелеееее, в този изпаднал сайт май са останали само червените платени драскачи.Пишат коментари, харесват си ги, че и си вярват. Типично по социалистически не виждат как партийката им се разпада и в следващия парламент ще имат около 10 души.Нещастници.....

138

Анонимен

преди 9 години

MI DA TI OTGOVORQ BE DRAGI Daa,KOMUNISTICHESKITE KADRI NA GERB SA BILI NEPREKYSNATO VYV VLASTTA PREZ CQLOTO VREME I DORY BOKO BE TAM PRI CARQ I T,N, A OSTANALITE VSE VYV VLASTOVIQT ESHELON,DRUGO KVO PITASH?

137

Анонимен

преди 9 години

Ще дойдат изборите!Бойко ще ви нацепи *** червени кратунки и пак ще гледате наведени надолу!

136

ГЕРБСП

преди 9 години

Бойко определено е роден за червен диктатор !!!

135

545

преди 9 години

Боже прибери си вересиите. Един болен мозък иска да побърка всички българи. Каква стабилност имаше по време на твоето управление бе мизирнико. Стабилност за теб и близките ти фирми, които "лапаха" всички обществени поръчки. Стабилност за гербери и "калинки," на които раздаваше бонуси за да слушкати гласуват за теб. Ако не бяхте гласували закона за СП блокирахте работата на държавата защото нито една община не може да кандидатства по проект на която и да е ОП, ако няма заверен ГФО. *** човек.

134

анонимен

преди 9 години

по голям от тиквата няма,с простотията си и селендурщината си постояно ни напомня,че простащината е част от водената от него държавна политика,за което всеки нормален български гражданин следва да се срамува,че е останал да живее в българия.

133

Daaaa

преди 9 години

Да ви питам многознайковци и противници на ГЕРБ. 25 години демокрация? Колко правителства преминаха? Колко разсипия за БГ? Народа все повече обеднява? От тези 25 години колко години беше ГЕРБ в управлението? Простичка сметка нали? Та всичките заедно за 20 години ни съсипаха и смачкаха, а искате има няма за по-малко от 4 години ГЕРБ да възстанови от краха БГ. Защо не държите отговорни всички минали правителства ? Ама всички се страхуват от ГЕРБ, защото ги настъпва, а вие сте мижитурки.

132

Анонимен

преди 9 години

Това на Бойко Борисов звучи като:Крадецът вика: дръжте крадеца

131

Анонимен

преди 9 години

Боко, Боко акъла не е като вода от пожарната, че да ти го налее някой.

130

gost55

преди 9 години

След *** изказвания на психично болния *** бойко медотиев борисов.Реших ще на 5 октомври 2014 ще гласувам напук и то против българоубийеците от герб.За да не съберът герберастите мнозинство и да се наакат от яд в гащите.Ето това най много би ме изкефило