47

Анонимен

преди 10 години

до 48Странджански ***, значи щом си мислиш че противоракетния ви щит ще спре ракета ТОПОЛМ- М движеща се с 8 км в секунда и излизаща извън орбита...много си наивен!За 15 минути от Сибир отива във Вашингтон и повче няма да имаме удоволствието да четем за твоите господари.

46

Анонимен

преди 10 години

До СТРАНДЖАТАЕ това с ракетният щит няма да стане. Руснаците ще ви пържат докато мърдате........хахахахаха

45

Алекс

преди 10 години

Путин само гледаше саира на запада.Русия е велика сила и такава ще си остане.Русия отново ще освободи българския народ,този път не от турско,а от западноевропейско робство.ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ.

44

Анонимен

преди 10 години

1. Надявам се иначе ще има Световна война2. Източна Украйна е под контрола на украинските олигарси, чиито финанси са изцяло свързани със Запада.3. Същото може да се каже за кримските татари, истината е,че сегашното разделение на зоните на влияние поставя Източна Украйна в ръцете на Запада4. Киев имат достатъчно доброволчески материал и 150 000 армия ,за да им трябват хора, по-скоро технологии, въздушна и морска подкрепа ще ползват5. Съмнявам се да избухне гражданска война. Много скъпо излиза

43

Анонимен

преди 10 години

Успех на Русия и г-н Путин! От такива държавници имаме нужда.

42

муспи

преди 10 години

Статията изпява копнежите на евреите. По нейната "дървена " логика, може да подемем партизанско движение в България, бомби по пътищата, ножове в гърба на правителствата и парламентите. Останалото ще е верижна реакция - сваляне на правителството чрез разтрел и новото легитимно колкото украинското, но въведено от запада за законно, помолва Русия да се настани в България с гора Топол по Родопите. В тези условие разправянето с *** и турците ще свършим сами за да не разсейваме руските войски.

41

Анонимен

преди 10 години

Интересно, че в тази пропагандна статия не се споменава нищо за 8-те милиона руснаци, които живеят в Източна Украйна?

40

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До до НаблюдаващНе си прав... - руските танкове наистина бяха в Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Афганистан, Чечня, но те бяха там на приятелско, браЦко посещение...

39

Анонимен

преди 10 години

Някои говорят за Русия от позицията на големи европейци и размахват пръст, а не виждат че България е на ръба на оцеляването. Европейски ценности няма, има национални интереси, а днес играем по свирката на Сащ, Германия и Франция. Под тяхна диктовка унищожихме производството си, армията си, енергетиката.

38

Хайде по-сериозно

преди 10 години

1. Русия няма да навлезе в никаква Източна Украйна.2. В Източна Украйна вече започна формиране на доброволчески организации, които ще се защитават от агресията на западните им "сънародници"(колко глупаво звучи сънародници).4. Това ще доведе до движение аналогични с всички движения за независимост случили се някога(например ирландците).5. В Киев смятат да наемат "частната" американска армия Blackwater и да я прати на Изток.6. Това вече ще е КЛАСИЧЕСКА гражданска война.Украйна е финито.

37

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

*** си спечели нови врагове и затвърди старите... - скоро ще започне изграждането на противоракетен щит под носа на Кремъл...

36

(не)случаен минувач

преди 10 години

Добро експозе, но защо ми се струва, че:"Нахлуване в Източна Украйна обаче ще доведе до катастрофа за Русия."вече го четохме по повод "нахлуването" в Крим...

35

Анонимен

преди 10 години

Путин е сложил някакви войски на границата,знаейки че загуби безвъзвратно цяла Украйна и собственоръчно се самоизолира от целия свят за един безпреспективен, икономически срутен Крим и ако настъпи към Източна Украйна спокойно можем да си взимаме багажите и да заминаваме доброволци,защото Третата световна ще е започнала, не му завиждам. В крайна сметка решението е негово, но аз съм на мнение,че тоя път жестоко сгази лука.

34

Анонимен

преди 10 години

Надявам се да не настъпи момента в който 67-*** година при настъпването на стотици китайски танкове на територията на Русия наблюдателите казаха: Светна за изведнъж НЕЩО и после от тия танкове остана само разтопен метал. Това още 67-*** година.След 45 години не знам какво да очакваме! Само в Сибир- горе в бункерите знаят!

33

Анонимен

преди 10 години

До 34Какво да смятам? Днес разстреляха един от лидерите на "Десният сектор".............. ще видим каква ще е подкрепата за новата власт утре..........;)

32

Анонимен

преди 10 години

Колко народ си вади парите с писане на глупости не е истина :)Чета коментарите, за да се забавлявам, когато ме мързи, че е най-лесно.

31

Анонимен

преди 10 години

Ало БТА *** изопачаването няма да ви помогне да насъскате когото и да било.И не си правете илюзии до края на март Украйна такава каквато я виждаме няма да я има.Дали ще спечели Путин? просто няма значение - Русия се почувства притисната в ъгъла от тези събития и ще си върне Украйна на всяка цена ( при това цялата )Натовска държава пред вратата и е немислимо, подобно и аналогично на карибската криза от 1962 г.Музиката я поръчаха САЩ и ЕС а кой ще плаща ще видим.

30

Анонимен

преди 10 години

Газпром са спонсори на ЕС и вече отказаха да дават кинти за Шампионската лига по футбол.

29

до Наблюдаващ

преди 10 години

Хмм извинявай...Чечня, Афганистан, Чехия, Унгария, Грузия, Украйна не се ли броят, защото съм почти сигурен,че танковете им бяха там.

28

Анонимен

преди 10 години

" единият взе територия колкото Белгия, а другите територия колкото целия Балкански полуостров..."Нищо не са взели още, не бързай да слагаш рибата...Путин си прибра базата, те заради нея направиха цялата изцепка в Украйна