88

Анонимен

преди 10 години

Вместо да ражда на 12-14 години момичето трябва да учи поне до 11-ти клас това е правилното!!!!!!!!!!Турци и *** доста ще са недоволни от това :D

87

Анонимен

преди 10 години

Всички тези смърдящи *** директно в крематориума!!!!!!!!!!

86

Човек

преди 10 години

Много добри идеи за новите милиони дадени за интеграция на ***. Образование - минимум средно специално / да имат професия / Деца максимум две при доход и на двамата родители.Никакви детски и надбавки на безработните и под 21год. Никакви къщи и апартаменти от общинския фонд,ако не работят и двамата родители.За 24 год. в фондовете за интеграция са влезли повече от 34 милиона лева,къде са тези пари,защо парламента мълчи за тях.Давайки на *** лишават нашите деца от средства - неприемливо

85

nora

преди 10 години

njama nikakav smisal da razgovarjame i umuvame,lekarstvo za tjah e izmisleno ot baern konzern oste mnogo sa lesni.getata s *** i tocka i mir1940 god,glavnijat doktor mengele dobre gi e lekuva.samo tova za tjah,palno iztreblenie,kato vaskite,lsamo *** za tjah.az ste streljam mngo mnogo...

84

Жалков

преди 10 години

Ако не беше жалко - щеше да е смешно!Да станем повече ***!Ами като станете повече *** кой ще ви храни, защото вече няма кой да работи, за да може вие да взимате!

83

Анонимен

преди 10 години

Ако не до 18 то задължително трябва да е абсолютния минимум 16-годишна възраст!Това момиченце на 14 години да ражда е недопустимо!!!!!!!!!!!!!!

82

СЪВЕТ!

преди 10 години

България ще се оправи когато престане раждането на деца да бъде средство за препитание! Иначе след 20 години държавата няма да я има!

81

Анонимен

преди 10 години

А като изчезнат българите кой ще ги издържа?

80

Иво

преди 10 години

До viva1234Точно така но някой трябва да чуе и помисли, да се ограничи раждаемостта на тези ***.

79

до вива1234

преди 10 години

ДЕТСКИТЕ са детски, защото се дават заради ДЕТЕТО, т.е. следват детето. Никъде не е казано, че същото дете трябва да е при биологичната си майка, особено ако тя е риск за развитието му. Напротив - ЕС е абсолютно стриктен за бъдещето на децата; нека пак се дават 67 лв. на месец, че и повече, но още при раждането да се отнемат, ако майката не може да се грижи за него. Това е нормална практика и защитава детето от просия, наркомания, издевателства. После родителят да доказва доходи, статус, жилище.

78

Анонимен

преди 10 години

Тия раждат от 12-годишни знам аз!

77

нагли на n-та степен

преди 10 години

и как *** заяви "и тая година още едно, повече *** да станат..." като добре знае че те са болното ни място и за да се прави на интересна вика да станат повече ***...нямам думи каква наглост

76

viva1234

преди 10 години

Т.е. всяка *** с три деца има гарантиран доход повече оттози на българка-шивачка.Има начини да се ограничи тази раждаемост, но определено това с детските си е чист популизъм.По-добре изобщо да се премахнат детските, а помощи да се дават само срещу куп условия.

75

Случаен

преди 10 години

Няма да се жените малолетни, ще вземате детски и ще ходите на училие да се образовате и социализирате. Няма от 10 годишни да мислите за секс и чака-рака. Българите ли да ви издържат, а вие само деца да правите. Не съм атакист, но с две ръце подкрепям Волен. Ами то досега нищо не роди този парламент и това правителство. Ето един добър закон. Ако трябва да се направи Референдум .Криза е българите като нямат условия не раждат. Така че *** ще се примирят. А за здравната система,която използват?

74

Анонимен

преди 10 години

'ако ни спрат детските, как ще преживяваме, питат роми'..а ако ви отнемат децата (което държавата е длъжна да направи, защото са уязвими и не може да се грижите за тях), от какво ще живеете? ще правите ли деца?

73

чвор

преди 10 години

Как ще преживявате ли?! Не ме интересува,колкото и човечен да съм,за *** не съжалявам,сори!Или да ви заселят в някое село,обградено с ограда или да ви засилят извън България!

72

абе ей

преди 10 години

До Анчо ШукриЗащото искам децата ми да имат бъдеще. За това има толкова колкото мога да отгледам - за сега ни едно. А твойте къде са вероятно краката им весело стърчат от кофата за болкук ? Българите не биха си оставили децата да мизерстват, а *** ги раждат с ясното съзнание че тия деца ще са ***. И да, по-добре е да си дадат децата на държавата да ги гледа - поне ще имат шанс да стане нещо от тях. Къде са социалните ? да взимат мизерстващите деца от негодните им родители. ПОМОЩИ ЙОК!

71

nora

преди 10 години

edno e loso,samo komentirame,a te naplasiha naroda,trjabva da se vdigneme i da gi unistozim,

70

от Позитано

преди 10 години

Ама моля ви се господа, недейте напада така нашите най-ценни избиратели. Ами то ако изчезнат *** ний трябва да закриваме централата.

69

Анонимен

преди 10 години

Наред с предложението на ХА-ТАКА трябва да имат право и на безплатно вадене на яйчниците, за да нямат проблеми занапред.