59

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 11 години

Вие само се замислете - БСП не спря да кряка колко лоши са ГЕРБ, как фалирара държавата - дойдоха БСП на власт и уж фалирала държавата пък почнаха да вдигат заплати, детски и прочие. То не бяха подслушвания (между другото излезе че Цветанов подслушва само Борисов), не бяха фалшиви бюлетини не бе чудо!Ако това всичко е истина ГЕРБ сега трябва до един да са в затвора! И сега питам - защо прокуратурата мълчи? Защото явно много от това не е истина! Не знам...

58

коментар

преди 11 години

Може и да има.Но въпросът остава. ГЕРБ ли се крие зад разни несполучили партии, като РЗС,Кунева,НФСП и други или те зад вас, но въпросът остава.Нали разбирате , че под този натиск , Правителството може да вземе решение , което за дълги години да ни прати в шеста-глуха и да загубиме всички. Оставете го поне една година да работи спокойно без натиск и тогава ако не става , народът сам ще излезе.Явно всички хора го разбират това- но много странно,вие-НЕ !!!!!

57

БСП В СЪРЦЕTO

преди 11 години

Другари, пишете! Пишете , че като гледам какво става на улицата май скоро ще сме безработни...

56

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 11 години

До АнонименАми не ги споменавам защото конкретно в случай те дори не са в парламента! Не знам защо трябва да ги плюя и тях при положение, че те нямат участие в събитията от последния месец. Не ги харесвам ГЕРБ, но ако утре трябва да избирам между тях и ДПСатакаБСП няма много да му мисля!

55

истина

преди 11 години

ОКОЛО 6,30 МИНАХ ПРЕЗ ЦЕТЪРА.ТАМ БЯХА ОКОЛО 500 ЧОВЕКА .МАЛКО ПО-КЪСНО ГЛЕДАХ БТВ И НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.ТЕ ДАВАХА ЕДНИ ВЪЗТОРЖЕНИ КОМЕНТАРИ ПОКАЗВАХА КАК ВРИ И КИПИ .ДА НЕ ПОВЯРВА ЧАВЕК НА ОЧИТЕ......

54

Анонимен

преди 11 години

До Атака_СА_ЦИГАНИ: Тоест ти си срещу всички в парламента, като изключим ГЕРБ? (съжалявам ако съм те разбрал погрешно но не ги споменаваш в критични коментари).

53

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разберазащо скачат насидеров в последновреме. И защонаричат Сидеровлуд. И точно тези дето промиватмозъци внушиха наклиширанитеумове че Волен елуд. Какво му елудото. Нали в лоши временаНаричат свестнитеЛуди? Всеки критикна статуквото е луд.И Радой Ралинбеше такъв луд.

52

Анонимен

преди 11 години

Който ругае протестите или иска да запази статуквото,защото го устройва или е от онези,които все мрънкат.Не бъдете къртици.Не се страхувайте от Слънцето.Защото този протест е най-слънчевия .

51

Ася

преди 11 години

boza, има и други форми на управление, споко!

50

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 11 години

До Анонимен 54За мен лично няма значение - аз съм повече от 100% сигурен, че такъв идиостски формат на правителство няма да стане на следващи избори. Заради бюлетините на Манолова (за които така и нищо не се разбра) много хора не гласуваха. Сега няма да е така! Ако ще БСП да се върнат на власт - но не и в този формат в който напрактика са зависими от двете партии на Доган - ДПС и Атака (аз съм сигурен че 2005 Атака я създаде Доган !)

49

Анонимен

преди 11 години

Аре банални сте вече бе , герберасти - платени митингуващи ! Цяла България ви смее и децата разбраха че сте на надник при Боко тиквата ...

48

Анонимен

преди 11 години

12 дни протести?! Кой работещ човек не би ходил 12 дни на работа и това не би му се отразило меко казано зле???? С други думи протестиращите са неработещи хора!!! От тук натам си правете сами изводите що за "клетници" (по Юго) са протестиращите!!! Посланието ми е е към ония 10% които са чели повече от една книга, в т.ч. "Клетниците"

47

Анонимен

преди 11 години

До bozaДа, а и плащаме за изборите ;-)

46

boza

преди 11 години

Samo taka - protesti , protesti -- naesen predsrochni izbori , GERB idva na vlast , na drugijat den izlizame otnovo na protesti , na prolet predsrochni izbori , BSP idva na vlast , na drugijat den izlizame na protesti--uraaa da zhivehat protestite.

45

виновен за всичко!

преди 11 години

Всъщност Роската Офшорски е виновен за всичко! Именно той връчи мандата за съставяне на правителство на Пламен Орешарски! Защо не връчи този мандат на някой друг? На някой от улицата?

44

До 53

преди 11 години

В Турция са развявали бразилски знамена в подкрепа на протеста там.

43

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера защо скачат на сидеров в последно време. И защо наричат Сидеров луд. И точно тези дето промиват мозъци внушиха на клишираните умове че Волен е луд. Какво му е лудото. Нали в лоши времена Наричат свестните Луди? Всеки критик на стативото е луд. И Радой Ралин беше такъв луд.

42

убиецът Кирил

преди 11 години

Протестиращите са много морални! След като в редиците им е и убиецът Кирил Маричков!

41

Анонимен

преди 11 години

До Атака_СА_ЦИГАНИ. Добре де сега искате оставка. После следват нови избори и идват пак стари *** на власт - БСП, ГЕРБ и други. Не трябва ли преди изборите нещо да се промени, за да не протичат по такъв нелеп начин и ако отговора е "да", тогава кой ще въведе реформите?

40

tit

преди 11 години

какви да са знамената ако не бг