68

strephen

преди 11 години

НЕЩО НЕ ДОСПАЛ МИ СЕ ВИЖДА!;) СНОЩИ, СЛЕД КАТО СЕ НАПРАВИ НА МЪЖ ПРЕД НЯКОЛКО ДЕЦА И 3-4 ЖУРНАЛИСТИ И ЕДИН ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ БУС ОЧЕВИДНО Е ТРЯБВАЛО ДА УВАЖИ ДЕНИЧКА!:) С НЕГОВЯИ ГОЛЯ, З АКОЙТО ВСИЧКИ РАЗБРАХА СЛЕД КАТО СИ ГО ПРЕМЕРИ СЪС САШО ДИКОВ! БОЛЕНЕ, НЕДЕЙ ТАКА, ТИ СИ ОЩЕ МЛАД, ЩЕ СЕ ЗАТРИЕШ БЕЗ ВРЕМЕ!;)

67

Мислещ

преди 11 години

Г-н Сидеров, като сте толкова безстрашен защо не излязохте 2-3 часа по-рано да ни наричате дрогирани и платени ***. Защо не пробвате да излезете на площада днес към 19.30 да ви видим колко ви стиска? Много е лесно да изведеш 20 мутри около теб и да си арогантен но пробвай сред хората, сред които не си бил доста отдавна а се ограждаш само със "симпатизанти" които по цял ден освен да блъскат във фитнеса и пият анаболи друго не правят.

66

Анонимен

преди 11 години

Волене, снощи след като те видях, как заплашваш заедно с още 20-30 човека, да бутнете оператор от ПТС-а, от който те снимаше и след като нападна друг оператор и го обвиняваше, че е "водил шествие от 20 000 човека", съм убеден, че винтовете ти са тотално разхлабени. Политиката, въпреки че е *** работа, не е за психично-неуравновесени хора, като теб и лесно лъжещите се твои последователи...

65

До Волен Сидеров

преди 11 години

Сидеров , хората в стрната са настръхнали, чакат знак ! Готови за да дойдат в София в подкрепа на правителството. Внесете уведомление в Общината в София, искайте разрешение за национален митинг в подкрепа на Орешарски и против протестиращите ***. Искайте терен за митинга от Околовръстното ("черната котка") по бу. "Цариградско шосе", "Орлов мост", Университета, " пл. "Народно събрание", бул "Руски", площад "Независимост" и "Ларгото". Тази площ е достатъчна да събере около 1,5 млн. в подкрепа на Пламен Орешарски.Сидеров , не се ослушвайте, действайте !

64

Спиш ли юроде?

преди 11 години

- Хубава работа! Защо съм *** Балкански, ако няма да зная и този занаят. Ти, господине мой, тури ме в която щеш околия и ми кажи когото щеш да ти избера. Едно магаре тури за кандидат, и магарето ще ти избера, майка му стара! Само дай ми околийския с жандармите и ми дай 1000-2000 лева. Да ти събера аз тебе, приятелю мой, ония ми ти синковци от кол, от въже, тъй 40-50 прангаджии и да ги наредя в две-три кръчми по краищата, да им подложа по ведро на глава, па да им извикам: "Ха бакалъм! Да живее България!" Хе-е! Тука ли си, Пенке ле!...

63

бай Петко

преди 11 години

До Бай *** от Ханой 28 Ами май са си *** по рождение. Тези дето викат, колкото прави толкова и не мислят, че на Европа малко им трябва и ще ни лашкат и ще ни изрежат като "Жигули" поне до пролетта. А как ще искарат зимата тези, които са без вратовръзки и нямат приличен и културен вид. Видяхме, че служебното правителство са само фигуранти и нищо не могат да предприемат. Ами да помислят малко преди да сричат шаблонни лафове около ларгото и прЕд НС !

62

Дзифт

преди 11 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРИМИЕР!!!АТАКА!!!

61

Атакист

преди 11 години

Волен Сидеров продаде честта и достоинството на партия "Атака". Назабавно да започне подписка за свалянето му от председателското място!

60

гост5

преди 11 години

Волен трепери,защото при нови избори е пътник.

59

гост5

преди 11 години

Волен трепери,защото при нови избори е пътник.

58

Анонимен

преди 11 години

Юруш в батака!

57

Спиш ли юроде?

преди 11 години

- Не ми дрънкайте много-много, аз ви казвам, че трябва да изберем правителствени! - извика бай *** и удари силно по масата.- А бе как ще изберем правителствени, откъде ще изкопаем избиратели? Ами че ти бе, бай ***, нали си; уж либерал - осмели се да възрази Бочоолу.- Кой ти каза, че съм либерал! - попита строго бай ***.- Как кой ми каза? Ами че не помниш ли колко консерватори си пердашил, колко си ги псувал, как да не си либерал? Не знаеш ли - ти сам каза, - че даже на Иречека си се хвалил, че си либерал? - възразяваше Бочоолу.- Ей че си ***! - отговаря със снизходителна усмивк

56

Анонимен

преди 11 години

Болен ефенди иска полицията да бие протестиращите. Защо ли не се учудвам?

55

Анонимен

преди 11 години

Тоя се прави на пръднал в автобуса!

54

нико111

преди 11 години

Партиите ни разделят!България ще оцелее и ще стане нормална държава като президентска република, 50-60 депутати законотворци и правителство от експерти назначено от президент!Разпускане и забрана на политическите партии!

53

Think

преди 11 години

Волене , вчера те нямаше никъде в 8 часа ... и в централата на ДПС пак не излезе....Волене , ти освен , че вече си труп в политиката , много хора те виждат доста често от колкото предполагаш...Всяка сутрин кум 7:30 те виждам преди да пусна водата в тоалетната чиния ... !

52

Умен

преди 11 години

ДО СОФИЙСКА МУТРАТИ СИ *** ТОВА СИ ТИ!!! ТАКИВА КАТО ТЕБ ЛИНЧ!!!

51

bezpartien

преди 11 години

kogato Volen i negovata klika se vreshe vav talpata ot protestirashti i provokirashe bezredici,obijdashe policaite i gi izkarvashe edva li ne vinovnicite za tova darjavata da e v tova sastoqnie spored nego imashe policeiski proizvol a sega vijdal vandalizam i iskal aresti ot policaite zashtoto taka mu iznasq. Mnogo *olen chovek.

50

Здравко

преди 11 години

От болницата за активно лечение - Св. Иван Рилски издирват пациент! Ръст около 168 см, прошарена коса. Реагира агресивно, най-вече срещу журналисти! Моля в случай, че го забележете, подхвърлете му някое евро или долар, докато дойдат санитарите да си го приберем!

49

aardwolf

преди 11 години

Моля не обиждайте ромите като му викате ***! Той е по-гаден от ***, просто РОДООТСТЪПНИК и ПРЕДАТЕЛ! Българин продаде българите!!!