95

ДА, да добре...

преди 11 години

Този е толкова нагъл и нахален тип, че нищо изречено от гнусната му уста, не мога за възприема дори и за частична истина !

94

Анонимен

преди 11 години

Левон ще те направим *** !!

93

ДО ВСИЧКИ

преди 11 години

Които пишете колко бил кадърен мениджър искам да ви кажа,че като отидох да си закрия дебитната карта и то в централата на банката,като разбраха служителите започнаха да ме разкарват от гише на гише.Накрая ми писна и им казах,че си тръгнах.Чак тогава ме спряха насила и платих за закриване на картата 12 лева.Не ми го хвалете,че този е голям капацитет,и видиш ли чрез ума си забогатял.Просто е хитър и е поставен там от политици,не се заблуждавайте!

92

Пасам аз

преди 11 години

Да не бъркам, ама заплатата на меркел беше около 20 000 евро/месец, а някак си двете личности са меко казано несъпоставими :)

91

НОИ

преди 11 години

Взима само колкото пенсиите на 700 пенсионера , какво толкоз.

90

Дедо Шишо

преди 11 години

И Бойко не си разкрива потоците от мангизи , но иска да знае чуждите !!!Търси кого да притисне , да рекетира и да крадне !!!Бре пуста кюския за Вази мутри ниедни!!!

89

???

преди 11 години

Бил натрупал парите си с много труд! Друг път - с много измами над много хора по скоро - слугинаж на МВФ , СБ и ФР! Човек без душа! Такива като него са за затвора :)

88

Samuilov

преди 11 години

И как "работодателските организации подкрепят усилията на правителството за подпомагане на най-уязвимите групи". Дай пример бе, тарикат. Толкова бели направи по време на приватизацията!

87

solomon

преди 11 години

евреи и арменци - най-долните и подли нации...

86

Анонимен

преди 11 години

abe beshe shef na agenciqta po pravatizaciqta i koi znae kolko pati si barkal v kacata

85

анонимен

преди 11 години

Когато ножицата на заплащане дори в една и съща банка е толкова голяма, не ни чака нищо добро. Да не говорим, когато тази ножица на заплащане се прехвърли по същия начин в обществото като цяло. Ако някой смята, че без г-н Хампарцумян банката няма да работи или, че той е десетки пъти по-ценен от някой работещ фронтенд на каса в същата банка, значи цялата система е много объркана. Изобщо няма да подхващам темата за вината на банките в настоящата криза, причинена от колеги на г-н Хампарцумян.

84

Анонимен

преди 11 години

Като сте толкова голям банкер г-н Хампарцунян, обяснете на българските граждани защо допуснахте банките в България да раздадат толкова много кредити на гражданите при нарушаване правилата на банките? Гонейки голям кредитен пакет едно 50 % от кредитите са отпуснати с фалшиви служебни бележки или трудови договори от работодателите, а кредитните инспектори са заспали летаргичен сън. Сега се работело в посока разсрочване или отсрочване, на пак на гърба на задлъжнялите българи. Това е пладнешки обир!

83

Пасам аз

преди 11 години

Честно казано съм раздвоен: от една страна наистина!Заплатата и дохода са си негова лична работа, но..Искаш ли да бъдеш публична личност и да НАЗИДАВАШ другите е редно да бъде ясно от каква позиция го правиш! :)От друга страна е пределно ясно, че 'сит на гладен не вярва' и цялото ни банкиране респективно и неговия доход са невъзможни без държавната принуда в/у населението и съответното обвързване на държавните финанси с банките.Доходът на този другар е около 25 000 евро.. Без допълнителните

82

гост

преди 11 години

банката с най-високи лихви...

81

DeDe

преди 11 години

99,000 EVRO.

80

Анонимен

преди 11 години

Тук ,има само 2 негови зщитници ...!

79

3-цифрена заплата

преди 11 години

Жив да го ожалиш, горкия! С тези 5 цифри (най-вероятно в евро) как ли успява да си плаща сметките, данъците, че и за храна да му остава. Ей такива като него трябва да ги приберат някъде на топло, поне да им подсигурят доживотен покрив и храна, иначе са на ръба на оцеляването.

78

НОИ

преди 11 години

Взима, колко да взима, най-много колкото пенсията на 700 пенсионери.

77

ник

преди 11 години

При задължителната смяна на документите този нагъл тип от 30лв вземаше 5 за превод!Смятайте за каква уредена далавера иде реч и какви доходи има от гърба на народа!

76

Анонимен

преди 11 години

А защо ,...ПЪЛНИМ ---БАНКИТЕ ?Да направим ,като в КипАр!