26

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ СЕ ОПИТВА ЗА ЗАГЛУШИ НЕДОВОЛСТВОТО НА ХОРАТА С ПОРЕДНАТА ПОРЦИЯ ЛЪЖИ НО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ ВЪН НА МОНОПОЛИСТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

25

Анонимен

преди 11 години

Скъпия ток от ВЕИ, произведен тук остава в страната, а се изнася евтиния от АЕЦ. Това никой никъде не го съобщава. Марш на всички ЕРП-та долни, мошеници, алчни лапачи.

24

Анонимен

преди 11 години

Къде се скрил мазния, дебел, ояден Буда?!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Калинкови обяснения. Е хубаво. След като месеца е около 30 дена, то как няколко месеца се събират все по 40 дена забавяне. На повечето властимащи явно трябва да им празнуваме 40-те дена

22

АЗ

преди 11 години

Това министърът ли е, или ГОВОРИТЕЛЯТ НА ЕНЕРГО ДРУЖЕСТВАТА.Г-н Добрев, Вие сте Министър в България, и като такъв е необходимо да защитавате интересите на държавата /ГРАЖДАНИТЕ/. Като не можете да се справите, има естествено развитие на нещата.

21

nona

преди 11 години

Какво "забавено отчитане",какви "грешки" го гонят тоя "министър"...За всички е ясно защо са високите сметки,а с нелепите си доводи и обяснения стават смешни и жалки...ама дали им пука всъщност?!?

20

Анонимен

преди 11 години

А БЕ *** ПРОСТА МИНИСТЪР.ИЗРАЗХОДВЪМ ТОК ЗА 10 ЛВ А ПЛАЩАМ 35-40.ПРОДЖНИЦИ КАК САМО ГИ ЗАЩИТАВАТЕ.

19

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ ДЕЧКО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА ЗАЩОТО НИЕ МУ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ А ВМЕСТО ТОВА ТОЙ СТАВА АДВОКАТ НА МОНОПОЛИСТИТЕ ,ЧУДЯ СЕ ДОКОГА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ТЪРПИ ТОВА .

18

Somebody

преди 11 години

Погледнете си сметките- ако се махнат допълнителните начисления, сумите падат двойно, въпреки повишената цена на тока! Тия пари не отиват дори в нек, отиват в джобовете на дружествата и знайни и незнайни олигарси, приватизирали електроцентрали! Като не могат д апроизвеждат ток на цената на Козлодуй, да го изнасят, но да не товарят с него джоба на българите!

17

Анонимен

преди 11 години

Лъже като мазен ГРОБар, отчетния период е само с 10%(3 дни) повече, "консумирата" енергия е със 120 %!!!!!!ГРОБарите са в комбина с ЕРП-тата!!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Министърчето от Хасково(Хаскююю) да не си мисли че не знаем от къде се пръкна - НДСВ

15

Vessy666

преди 11 години

На мен или на министъра ни куца аритметиката... не знам. При мен периодът е от 33 дни, а сметката 240% спрямо предходната...

14

Анонимен

преди 11 години

Долу ГЕРБ, БСП, СДС , ДПС , ДСБ, Атака, РЗС и НДСВ защото тая дружина изяде цяла България. От 20+ години все една и съща ***. Трябва да изберем млади хора, които са надъхани и все още не са се оплели в мръсната политическа игра. Само те могат да ни защитят и да ни дръпнат напред. Овце спрете да гласувате за поробителите. Спрете да вярвате на медиите. Поинтересувайте се и за други алтернативи.

13

Анонимен

преди 11 години

Долна лъжа! Високите сметки са заради високите цени, на които ЕРП-тата ни продават тока спрямо цените, на които го закупуват от електроцентралите. Високите цени на тока са заради мафиотите, които притежават ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и т.н. Високите цени са заради хилядите измислени допълнителни такси, които обикновено представляват поне 50% от цялата сметка. Високите цени са заради натрапената ни от ЕС "зелена" енергия, която пак типично по български премина в ръцете на хора със съмнително минало.

12

Somebody

преди 11 години

Истинският проблем за големите сметки са главоломните такси , които всички правителства до момента благословиха - зелена енергия, пренос ниско напрежение и други, които барабар с ДДС то качват сметката точно двойно! Тия чалъми трябва да се махнат и ако не може със законодателни методи, нека стане чрез национализация на дружествата и даването на дейността на НЕК - както си беше някога! Трябва да се махне и задължението за изкупуване на зелена енергия!

11

conservator

преди 11 години

а защо нямаме пари да си платим тока, защо поне цената на цигарите не свалите, Докога ще давате заплати на висшисти в администрацията по-ниски от тези на шофьори в градския транспорт. Говоря за администрация на топ ниво, национално ниво

10

Анонимен

преди 11 години

Mирише ми на предсрочни избори!

9

БМ-13

преди 11 години

Министъра учил арт в УСА сега управлява икономиката и енергетиката на България.

8

Анонимен

преди 11 години

Високите сметки за ток заради НЕПРЕКЪСНАТОТО ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА И НАДПИСВАНЕТО от ЕРП-тата.ГЕРБ всяка година от 1 юли вдигаше цените. Само за тези 4 г. токът скочи с 50%.През януари 2007 г. има 84 лева сметка, а този януари 172 лв.

7

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха.