58

Анонимен

преди 11 години

четейки КОМЕНТАРИТЕ ТУК, СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА: НИМА ТОЛКОВА СА ЗАСЛЕПЕНИ НЯКОИ ХОРА, С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, ЧЕ ЗАБРАВЯТ ВСЪЩНОСТ НАЙ-ВАЖНОТО: ЧОВЕШКИТЕ СЪДБИ В ТОЗИ НАЙ-КЪРВАВ КОНФЛИКТ В ИСТОРИЯТА! В МАТЕРИАЛА СЕ ГОВОРИ ЗА УЖАСИТЕ НА ТОВА ВРЕМЕ, А КОЙ Е ВИНОВЕН - ОСТАВЕТЕ ИСТОРИЦИТЕ ДА СПОРЯТ! АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ХИТЛЕР НЕ В ВИНОВЕН - МЯСТОТО ВИ Е НА ВОЕННИЯТ ТРИБУНАЛ! В ГЕРМАНИЯ ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪДА ЗА ТОВА, ЧЕ СЕ ОТРИЧА ИЗБИВАНЕТО НА ЕВРЕИТЕ!

57

Анонимен

преди 11 години

Нямало фашизъм, а имало партизани?! Когато си говорил с живи хора за онова време никакви измислени "документи" не могат да заличат историята. Освен това битката си е битка. Хората са воювали за Родината си, а това е достойно за уважение.

56

До 98

преди 11 години

Червенушко,аз бих ти обяснил,но след като ти ми отговориш на въпросчето,ок?или ще си задаваме въпросчета,щото очевидната истина ни е неудобна.

55

до 96

преди 11 години

Да,така,всички велики сили са били оплетени като свински черва,но в момента става въпрос за русия и Германия.Руснаците се изживяват като вероломно нападнати,и дотам,другото предпочитат да го премълчат.

54

Анонимен

преди 11 години

До Въпросче : Ти, би ли обяснил, какво са правили полските танкове, заедно с германските в Словакия с благословията на англия и Франция?

53

Анонимен

преди 11 години

Русофилите са най-долни селяни, на които са им показали няколко двореца в Москва и Ленинград, пробутали са им по една рускиня и са ги проводили тук да сеят антибългаризъм до гроб.

52

До 89

преди 11 години

Типично по болшевишки,отговаряш на въпрос с въпрос,така и не ми отговори на въпроса?

51

Анонимен

преди 11 години

Стамболийски е бил един мамун, който е подписал Ньойския договор само за да дойде на власт. После се е опитал да ни продаде на Кралска Югославия. Убит е от членове на ВМРО.

50

70 до Симеон С

преди 11 години

Баш ме брига откъде са ти, корените! Това съвсем не е аргумент. Просто седни и прочети, вместо да пишеш простотии, умнико!

49

до 78

преди 11 години

не говори за комунистите, защото колкото са се борили толкова и атентати са правили, като второто май-преобладава

48

Анонимен

преди 11 години

Натовските ракети и дронове ще им е*ат мамата. Този път няма да се измъкнат. А такива руски зетьове като пишещите тук ще се завират под полите на рускините си.

47

Въпросче

преди 11 години

Да попитам русначетата и комунистчетата тук,които се пенят-Кой си нападна в гръб и си подели Полша с Хитлер,кой прати поздравителна телеграма на Хитлер по случай превземането на Париж,не беше ли руския вожд?Полското момиче не можеше ли да напише в дневника си-кой ги е викал тук сополивите пияни руснаци?

46

Акъл море до 69

преди 11 години

Много си проницателен!Напълно си прав! Изобщо не се отъждествявам с болшинството българи.Нямам нищо общо и с теб,*** проста! Не чу ли като ти казах,че комунисти сега НЯМА! Всички сте "демократи"! Точно както бяхте фашисти,после комунисти,после демократи,а сега напоследък и гербери.***! ***!

45

СимеонС

преди 11 години

до 70:Ти история къде си учил? Територии които са в Полша преди 2-та световна война, след войната са взети от Украйна и Беларус, тоест от Съветският съюз. Част от корените ми са от такава територия, така че не ми пиши глупости които и в съветските учебници ги няма!

44

Анонимен

преди 11 години

Гео Милев е извикан за малка справка в полицията,където е удушен с тел от хора,които в никакъв случай не са фашисти,а само фашаги.Останките му са разпознати в масов гроб край Илиенци по изкуственото око.

43

rдо 53

преди 11 години

Когато не си чел историята не пиши глупости.ПРЕЗ 1923 г законното правителство на АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ е свалено с преврат(09.061923-девето юнския преврат).Преврата е подпомогнат от царя.ФАШИСТИТЕ са убили АЛ .СТАМБОЛИЙСКИ(министър председател) и са му отрязали главата ....СЛЕДВАТ БУНТОВЕ НА НАРОДА КОЙТО СА УДАВЕНИ В КРЪВ.....ГЕО МИЛЕВ ПИШЕ ....КЛАХА НАРОДА ТАКА КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е КЛАЛ... ТОВА Е ФАШИЗЪМ СРЕЩУ ТОВА СА СЕ БОРИЛИ СЕЛЯНИТЕ И *** НЕ МАНИПУЛИРАЙ ИСТОРИЯТА

42

Левски

преди 11 години

Велика битка ,която е спечелена от велик народ!!!

41

Анонимен

преди 11 години

Нали знаете кои правят паради на 2-ри февруари...

40

до 65

преди 11 години

Ей тарикат, недей да крещиш! Нямало фашизъм в България!?! А А. Цанков с неговото движение!?! Националсоциализъм = фашизъм, Мусолини е учителят на Хитлер!

39

Анонимен

преди 11 години

българите са пращали на фашистите вагони с храна и дрехи!---------------- Трябваше да пратят и един 50 хиляден корпус и сега щяхме да си свиркаме.