56

логика

преди 11 години

Простата сметка показва, че най - вероятно след изборите ще ни управлява коалиция между ГЕРБ и ДПС, т.е. нещо като еничарин и башибозук, ако не си опичаме акълите.

55

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАЦЕ У БЛИЗАК ПЛАН Е КАТО ГРЪЦКИ ФИЛОСОФ...!

54

Анонимен

преди 11 години

ne razbraxte li che vsichki ymelo vi manipolirat ,moje li da ste tolkova zatapeli .a ne se borite za svobodata si a shte se obarnali na robi na prestapnite organizacii narecheni partii.

53

логика

преди 11 години

Изследване на на "Алфа рисърч" сочи, че към днешна дата в бъдещия парламент ще влязат четири партии, както следва: ГЕРБ (20,9%), БСП (18,5%), България на гражданите (5,6%) и ДПС (5,4%). Българи, замислете се какво следва от това!!!! ГЕРБ първи ще получат мандат за съставяне на правителство, но няма да могат сами. С кого ще се коалират?! - едва ли с БСП или България на гражданите, освен това, едва ли ще се откажат от мандата и ще отстъпят на БСП да съставя правителство.

52

До78

преди 11 години

От кой бордей си европейке? Коя мутра комунистическа те изкара да проституираш и сега ти пречи единствената партия която е работила за Бг.

51

Арменския поп

преди 11 години

Заглавието ми напомни за един виц, където Киркор плувал много близо зад гърба на Гарабет. Гарабет казал:- Киркоре, абе една риба май ми влезе в г**а!?!- Плувай, плувай...не е риба- му отговорил КиркорИ с ГЕРБ е такава работата...плувай Бойко, плувай, не са само 2% :)))))

50

123

преди 11 години

Интересно , как разбраха като мен никой не ме е питал аз за кой ще гласувам ?????Как стигат до такива изводи ?????Това е чиста пропаганда . И сега хората си мислят , че народа обича ГЕРБ и БСП !!!!Видяхме ги що за крадци са и двете партии, по техните управления , *** ядяха с пълни шепи и продължават да ни изяждат хляба от устата , не плащат сметки , крадат , убиват без наказано и си правят гавра с българите !!!!!ЗАСПАЛИ БЪЛГАРИ ДА НЕ КАЗВАМ *** ,ЧЕ Е ГРЯХ ,ОТВОРЕТЕ СИ ЗАЛЕПНАЛИТЕ ОЧИ !!

49

Спонги

преди 11 години

Ако проучването го е правил онзи *** на ДПС - Кънчо Стойчев, даже не трябва да се чете.

48

Анонимен

преди 11 години

Младите хора подкрепяме герб а бъдещето е на младите не на полуживите комунисти и костовисти

47

Анонимен

преди 11 години

Аз пък съм разочарована и от БСП, и от Герб! Искам на власт да дойде партия, която няма да развъжда *** - най-големият проблем на държавата.

46

От истинска Европа

преди 11 години

Върнах се от България преди месец. Още съм депресирана. Някои ще кажат- тая пък какво циври.Намерих само слабо развиващи се хора които подкрепят техният тиранин Герб. Гнусни чалгарски клишета се чуват от всякъде: "Бойко е пич", "Няма алтернатива", "Строим магистрали". *** властват докато българите им плащат домакинските сметки. Простотия и неграмотност е обхванала цялата страна-телевизионен канал ми предава новини на турски, след това порой от турски сериали. Всички главни телевизионни канали хвалят спасителят Бойко. Цените в магазините по-високи от тези на запад, а заплатите по-ниски

45

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БСП ПОЛУЧАВА ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!!И НИ ОЧАКВА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА НА ОКТАЙ!

44

do 71

преди 11 години

хахахах ти сигурно се шегуваш

43

Фен на герб

преди 11 години

Пилците се броят наесен другари мафиоти от бсп и компания

42

Анонимен

преди 11 години

АМИ ВИЕ ИЗБИРАТЕ САМИ - ДОГАН, РУМЕН ОВЧ., КУНЕВА, СЛАВИ ТРИФОНОВ, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ СРЕЩУ ТАЯ ГАД БОЙКО!

41

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 59 ДГД!

40

наблюдател

преди 11 години

Споко Бойко,ние си знаем работата.До сега не е имало премиер,който да казва 1:1 ситуацията в БГ.Единствения премиер,който открито посочи какви злини са нанесли комунистите на нацията ни.Между другото ние си го знаехме,но другите премиери се криеха като плъхове и не посочваха истинските виновници.Те говореха много,но нищо не казваха.Ние знаехме,че ще ти е трудно.Парите са в комунистите,които могат да променят всичко в името на тяхното обогатяване и властване.

39

Анонимен

преди 11 години

Мафията стещу герб!!!

38

До военен

преди 11 години

Браво,такива като тебе,полицаи,прокурори и мутри,плюс маса от неграмотни *** винаги ще си харесвате хунтата герб.

37

Анонимен

преди 11 години

Да, много сте прави, като дойдат Тройната коалиция на власт, веднага ще вдигнат двойно заплатите и то без да работите. Веднага ще се завърти рулетката "Белене", нали трябва да се хранят хората. Най после ще се спре да се строи, така де асфалта не се яде, ще ви дават по една филия намазана с лютеница всяка сутрин и то безплатно. И хората ненастръхнали ще тропат хорца. Хихихи, ***