24

Анонимен

преди 11 години

Тъй-като основната част от родилките са ***, то и ние малкото българки, раждащи в държавни болници, сме третирани от целия медицински персонал абсолютно наравно с *** - грубо, нечовешки, обиждат ни, смятат ни за ***, които им нарушават спокойствието, ако ни боли и охкаме при раждането , знаете какво казват сестрите и лекарите - "като го правехте ви беше много хубаво, сега сте дошли тук да ми се лигавите", ето как да раждаш пак , *** ли,лекари ли - все тая -България.

23

Валя

преди 11 години

До Анонимен 13Моля, пишете и за абдикацията на мъжа. Все пак, и той има нещо общо с появата на деца, нали?

22

Атака

преди 11 години

Проблема е в образованието!

21

уточнение ...

преди 11 години

НАцията не се самоубива - тя бива убивана! Просто нормалните хора не искат да създават потомство в тази дуржава! Защо когато хората имигрират имат деца! Само този въпрос си задайте! Като се оправи държавата - тогава ще има и повече деца! Освен това НОРМАЛНОТО отглеждане на едно дете е доста скъпо занимание! Само си помислете на колко курса и учители трябва да го запишете за да израстне грамотно (защото образованието не е на ниво)!

20

Един

преди 11 години

Пинко, в цивилизованите жените отдавна се върнаха към кърменето, адаптираното мляко е за такива държави като нашата и за такива *** като теб! Мислите ли, че нестле, които са правили отрови по време на световните войни могат да направят нещо по-различно сега? Истината е в кърменето!!! И 99 % от жените в БГ могат, но не искат. Ако си толко бедем и без памперси може. Оправдания много, обаче никой не гледа в собствената си чинийка, щото е по-лесно.

19

chicago

преди 11 години

Ами за по лесно бе професоре.защото тъй по ни ходи на фасона.Щото от двете новини"Гърция става все по зле и ще повлече България към дъното" Турция е вече кредитор на ЕС и скоро икомиката им ще бъде 10-та в света,ние ще си изберем новината за Гърция,по ни отива на гайлето.Народ на когото за хала му са виновни"***,Турците,Гърците,Евреите,Руснаците,Американците,четирите годишни времена и международното положение,а самият той е невинен като младенец е нещастен народ.

18

Анонимен

преди 11 години

Има и други причини: замяна на извечните ценности с пороци, разврат, пиянство, наркомания, разпуснатост, бягство от отговорност, нежелание за каквото и да било житейско напрежение.Иначе няма обяснение защо заможни семейства, на които всичко им е наред, се ограничават с едно-две деца и защо старите българи са раждали по много, въпреки беднотията и липсата на сигурност.

17

Анонимен

преди 11 години

ОТ ТЕЗИ 62 000 НОВОРОДЕНИ 40 000 СА ОТ МАЛЦИНСТВАТА ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА УТОЧНИТЕ В СТАТИЯТА ДРУГАРИ ПИСАЧИ.

16

Анонимен

преди 11 години

Гарантирано от ГРОБ.

15

Анонимен

преди 11 години

и факта, че не се стимулират многодетните семейства.... то остава и да се стимулира *** с по 10 лапетии-наркомани и кадци :)

14

ЧИНГЕНЕ САЛИ

преди 11 години

Ами така е ,причините са комплексен :беднотия ,гевезалък на българките /не им се занимава с деца,няма да имат време за семейни купони и т.н./! Обачи някой дава ли си сметка защо в християнските държави има демуграфски срив ,а в мюслиманските няма ?!Ами чингене Сали ще отговори на тази много важен въпрос: защото в християнските държави хората са много демократичен и разрешиха гей парадите и женитбата на хора от една и съща пол! Не се чудете ,че се топите като сняг от урина ! Само ние ще ви спасим

13

До Милена

преди 11 години

Като раждате извън България, какво отношение има това към България? Ние говорим за България, а не за чужди страни.

12

Анонимен

преди 11 години

Стоя си вчера и на майтап викам дай да отворя вестника и кво да видя? Стои няква грозна ухилена *** с още по-потресаващото си *** и пише с големи букви "Първото бебе на 2013".Е само на мен ли ми писна ?! От колко години насам само *** ми "красят" вестниците по тва време на годината

11

Един

преди 11 години

Не разбирам проблема в това да се раждат по-малко хора. Проблем е по-скоро обратното, че земята се пренаселва а оттам и се експлоатира повече от капацитета и. Колкото по-малко хора има, толкова повече ресурс ще има за единица човек. А и в крайна сметка кой страда от това? Според мен това трябва да стане световна тенденция. Проблемът не е в това колко сме а какви сме, какъв е капацитетът ни, колко сме грамотни и полезни. Това е истинският проблем в България, който се задълбочава.

10

Цв.Цв.

преди 11 години

многовъшковите са евтини като избиратели, не мислят, не питат, не изискват, не стоят на протести по орлов мост... що да не са много?!?

9

Orda

преди 11 години

Под "вещото" управление на герберастите и лично на Свети Свети Бойко и Борисов - Българоубийци

8

Анонимен

преди 11 години

Нека се приложи семейно подоходно облагане, с данъчни облекчения за 2 и 3 дете и картинката ще се промени.

7

Анонимен

преди 11 години

Просто, много повече *** напуснаха страната за последните две години, и от тук спадна още повече броя на новородените. Да даде Господ още от тях да напуснат България, малко поне да се поизчистим от тази смрад, нека Европа види какво значи човекоподобна напаст .

6

Да, да

преди 11 години

3,2 милиарда са годишните разходи от бюджета за издръжката на ***. Това са живи пари. Като се добавят и косвените, които са трикратно повече като - не плащане на осигуровки, кражби от всякакъв вид, скъпи престои в болници, арести и затвори, не плащането на ток и вода и др. подобни, сумата набъбва на около 10 милиарда. Тези пари ако се добавят към заплатите на 2,5-те милиона работещи и поддържащи държавата излиза, че минималната ни заплата ще е около 800 лв. веднага след справятнето с ***

5

Инвеститор

преди 11 години

3,2 милиарда на година от държавния бюджет отиват за издръжка на ***. За сведение, за 2012 година преките чуждестранни инвестиции са почти толкова - 3,8 милиарда. Т.е. парите които идват от чужбина вместо да ни помагат да станем по-богати отиват за получовеците...