76

Анонимен

преди 11 години

Абдулах Гюл: Аферим плевня, машалла и на бб, дето ни позволявате да напръскаме тоз лош ваш матрял с денонощен кемтрейлс със самолети, за които строим още летища. И сега те летят, а българите СПЯТ и мислят, че са пътнически, но те сипят отрови, химикали и канц. вируси, и ги дишат, после с водата и храната и ... ще го оправим. Малко ни омръзна, повече от 6 години е, ама колкото кажат господарите оттатък океана. Освен туй и ГМО-то ни купувате, и др. ***, за което сме раат, няма такива будали ей

75

Анонимен

преди 11 години

Подписаха си смъртната присъда

74

11

преди 11 години

Просто е когато народът е ***, го представляват и говорят вместо него други, а не той сам да се представлява... Честито!

73

франс

преди 11 години

Две неща са сигурни на този свят - че всеки умира и че турция никога няма да влезе в християнския Евросъюз.

72

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДАТЕЛИИИ!

71

до 75 кюрд

преди 11 години

Милиони ракети викаш,ама те не са по левче .Или ти говориш за фойерверки за новата година?

70

Анонимен

преди 11 години

До INDБъди сигурен, че поне си го мислят!

69

77

преди 11 години

България само не може да ви смачка (плодите се като амеби), но има много други желаещи. Посочи ми един народ, които да ви обича? Не се сещаш, нали?

68

X

преди 11 години

Аз не я подкрепям!

67

барото

преди 11 години

Ердале, какво ще рече 'български турци'? Това нещо като бял *** ли е?Те какви са всъщност, българи или турци?Българите изобщо не се натискаме да сядаме на една маса с турците. Делят ни не самограниците, но и култура, религия и най-вече реките от българска кръв пролята от турците.Българския народ много ясно е заявил, че не иска да е едно с турската държава много отдавна. Затова го има Априлското въстание, всички въстания преди него, героизма на опълченците, всички победи в Балканската война

66

Баси

преди 11 години

Гласувах за тоя човек и сега така да ми падне в очите. Никакаква Турция в ЕС-

65

Бингьол

преди 11 години

ако мислиш че има кюрдски проблем жестоко се лъжеш,недей си изпуска думите пред някой кюрдин но не всички все пак защото можеш да се провалиш много жестоко!Не искам да ти казвам неща който не ти са ясни,и няма да ги намериш в интернета,защо Турция пази Северен Ирак(автономен район на кюрдите) демек има нещо:)

64

9667

преди 11 години

Щял да ми разруши Турция!?! Как? С великой булгарской голой гъзой??

63

Dan до АЗ

преди 11 години

Е ти какво очакваш да каже - "НИЕ НЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ ЗА ЕВРОПА"?????? Дипломацията, е да казваш това което очакват от теб, а за реалната подкрепа друг ще му мисли няма да е Плевнелиев защото това ще се решава след 10г. поне, те имат толкова неизпълними за тях условия от ЕС , че едва ли ще ги решат в рамките на мандата на Плевнелиев!!!

62

Анонимен

преди 11 години

Лъже гадта и точно за тия думи ще го съдим България твърдо не подкрепя евроинтеграцията на Турция, и България ще напусне евросъюза на другия ден след приемането на турция, ако се наложи и с революция.

61

Евала смотаняк

преди 11 години

кой ти е казал това да го говориш? не сме те упълномощавали да плещиш глупости. РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА ТУРЦИЯ. ПРОДАЖЕН СЪСЕЛ!

60

:)

преди 11 години

Пичът си е професионален ***, не му се сърдете :)

59

Анонимен

преди 11 години

ЕЙ СРАМ МЕ Е ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ..ГАДОВЕ ДОЛНИ ПРОДАЖНИ.

58

Политолог

преди 11 години

Не се ядосвайте на Плевнелиев. Той просто лиже задниците на американците, щото в България *** е национален спорт.

57

Плевньо,

преди 11 години

на Турция мястото е в Анадола, а на теб на село