31

ййй

преди 11 години

Що лъжете бе.Я питайте Мутрю,Дянкуф или Цвъцко дали са обеднели

30

Оп-са

преди 11 години

Абе интересни хора пишат тук?! Какви заведения се пръскат по шевовете? В София в Младост има 7-8 пицарии с по 100-200 места, общо около 1500 да кажем! И при квартал около 100 000+ човека е нормално да се пълнят, и то през седмицата хич не са фул! Айде и Хепи дето е фул всеки ден! Това е! За студ град не ми се коментира, там 50 000+ човечета харчат на мама и тате парите, често теглили заем да ги пратят уж да учат! Хр. магазини няма как да не са пълни, все пак всички ядем, нали?

29

optimist

преди 11 години

до 20 - Абе човек, нека да си говорим истини, а не глупости. Не казвам, че сме в цветущо икономическо положение, напротив все така зле сме си. Но думите, че сме "бедни и притиснати" са просто смехотворно преувеличени! Миналата седмица бях в лидъл в Благоевград - същото беше като в София. Пълен магазин и огромни опашки. Лятото морето се пръсна от бедни и притиснати туристи; зимата на ски не мога да отида щото всичко резервирано от лятото, ръст в продажби на коли и смартфони и тн. Това е истината!

28

Анонимен

преди 11 години

Следващия премиер на България ще е Станишев!

27

Анонимен

преди 11 години

Ами като сте бедни и притеснени - изберете си Стани6ев - тои 6те ви извади от кризата ... ДА БЕ !

26

Анонимен

преди 11 години

това е великия успех на герб! геноцида им срещу българите върви с пълен ход. и се надяват и на втори мандат.

25

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК, КОЙТО МОЖЕ ДА СПРЕ ТОЗИ ГЕНОЦИД НАД ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН Е ЖАН ВИДЕНОВ. НО ЛАКОМИЯТ, ВЪШЛИВ И ПРОДАЖЕН БЪЛГАРИН НЕ ПРОЗРЯ, ЧЕ ТОЙ Е ЧИТАВ ЧОВЕК И САМ СЕ БОРЕШЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ ТИЯ, КОИТО ОТ 1997 г. УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ И Я ПРЕВРЪЩАТ В ЕДНА КОРПОРАТИВНО-МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА!

24

Анонимен

преди 11 години

Дянката още не е показал всичко.

23

Оп-са

преди 11 години

Между другото домашната лютеница и домашната ракия, въобще домашните продукти са супер качествени и баба ми продължава да прави зимнина, и аз с удоволствие ям от нея, въпреки че мога да си купувам лютеници от магазина, които в повечето случаи са трагични! Правенето на домашна лютеница не е въпрос на пари и стандарт, а е въпрос на вкусна и качествена храна, деликатес!

22

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ - 4 години празни приказки, глад и кражби!

21

Анонимен

преди 11 години

Това е, че и лютеница няма, така е когато те управлява долнопробна мутра!

20

Няма инфлация

преди 11 години

Лъжат,лъжат,лъжат........Всички сме богати при управлението на ГРОБ и забогатяхме ! Цените скачат всеки ден, инфлация няма !Пилешкото месо, което нямаше да поскъпва, според министър Найденов, вече наближи пет лева за килограм. Скокът с един лев остана незабелязан от министъра. Прочутите промоции на веригите, с които той се хвали и ни съветва да ги дебнем, за да се запасим за Коледа, са средство да се вкара клиентът вътре в магазина и да излезе оттам с куп други покупки с по-високи цени. С около три до пет лева за килограм са поскъпнали *** колбаси. Но не само това е бедата, а и че някои от тях са с толкова ниско качество и вкус предимно на подправки. Свинските котлети по големите вериги наближават 12 лева. Толкова, колкото щяха да струват чак на Коледа, според родните производители. Дори обикновените салами, тип народни са с нови цени. Сиренето варира от 4 лева за килограм до 14. Ясно е, че 80 процента от българите могат да си позволят само това от 4 лева, но то пък не е сирене, а продукт, направен от растителни масла. По същия начин са и млеката. Вносното от Чехия, в които има всичко друго, но не и мляко дори с масленост 1 процент, е достъпно за всички, но няма необходимите хранителни качества. Марковите български млека обаче отдавна са с нови цени и не е ясно как ще поевтинеят точно на Коледа. Олиото пък, което министърът тъжно каза, че през септември може да мине три лева за литър, ги мина още през август, а сега е 4 лева. Навсякъде се сменят етикети. Промоцията на едни стоки, се избива от увеличението на други. В двете големи вериги Карфур и Кауфланд вдигнаха цените на подправки, ориз, боб, консерви компоти и дори на китайските памучни чорапи, които и без това никой не купува. Днес Сергей Станишев нарече Найденов министър на поскъпването на цените и веднага двамата влязоха в луд дебат. Но това не направи хората по-малко гладни.Видно е че Г-н Станишев искрено е загрижен за бедността на народа,но пък Найденов показа че изобщо не го интересува след като хората си траят да ги мачкат с непосилни цени при това управление .

19

Е га ти държавата

преди 11 години

Не съм нервен човек, обаче, четейки по- долните коментари ми закипява... Кой *** би твърдял, че при средна заплата за страната около 400 лв., сметка за ток дори от 100 лв. не е проблем!!! Освен това всяко средностатистическо българско семейство е натоварено поне с един кредит... Какви дрехи, какви обувки!!! Цените в магазина непрекъснато растат нагоре! Животът на обикновения българин би могър да се опише с една единствена дума- МИЗЕРИЯ!!!

18

hjk

преди 11 години

Ami ce da napravis zimnina s domasni produkti izliza mn.po skapo ot gadoriite i GMO-to koeto se prodava po magazinite.Zimnina pravjat sravnitelno zamozni hora.

17

Анонимен

преди 11 години

Навън - лъскави коли, пълни заведения, дискотеките се пукат по шевовете, хората имат последни модели gsm, лаптопи, таблети, облечени са добре.Събота и неделя София опустява - ходи до Гърция на пазар.И е криза?

16

Помаче

преди 11 години

добре, че помачетата си имаме пари та да оцелеем ей

15

Оп-са

преди 11 години

Абе, Оптимисте, стига си писал само твоите глупости, бе!!! То бива гъзолизане за пари, ама твоето... Пълни са магазините в София, да! Ама се загледай в цените и какво купуват хората! Ще ти се дореве! И въпреки тоталния спад на ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ, то в София има доста хора с 1000+ лева доход и си пазаруват нормално! Но като ида в град като Ловеч, Троян, Плевен и т.н., там магазините са като музеи! *** и виж! Или си кон с капаци и само се лигавиш по ББ??

14

Анонимен

преди 11 години

Къде е сега г***ея от банкя да ми каже колко сме били финансово дисциплинирани?!

13

Анонимен

преди 11 години

"Икономическото състояние на домакинствата у нас се е влошило за последната година". Вечна слава на комунистическата партия - ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ - гладния електорат на република България!