81

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 95:Мале-мале, колко необразовани Android fan-ове имало! Изглежда затова си купуват Android-и!И сега, ЗНАЙ:- графичният процесор в A5X има 4 ядра, които работят на 200MHz- графичният процесор в A6 има 3 ядра, които работят на по-висока честота, 266 MHz, озвен това захранват дисплея на iPhone 5 с по-малко разрешение от дисплея в iPad3Средната производителност на графичните процесори е приблизително една и съща, макара да има тестове, където графиката на A6 e по-бърза

80

Анонимен

преди 12 години

НаблюдателЕЕНе мисля да започвам спор с промит мозък. В момента има правени тестове между 4S и 5, никъде няма тест между Galaxy SIII и Iphone5, така че да, вадиш си фактите от задницата. Отделно се посмях добре на твърдението, че 4S работи по-добре от ВСЕКИ Андроид телефон, дори GSII. Най-елементарното, което може да направиш е да отвориш тубата например и да видиш някое ревю, как 4S се влачи като *** при обикновено браузване или видео стрийм. *** и си pre-order новия iбоклук...

79

Чиновник

преди 12 години

До НаблюдателЕEТи имаш ли си олтар на Еъл у вас? Местенце, където да се прекланяш пред продуктите Им?

78

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 92:Като ти слушам обясненията си мисля, че не е имало какво да се промива при теб!Колко лесно било да обясниш 100 продадени iPhone/годишно, а за 2013 година са предвидени 200 милиона, а? Напрягаше ли се за да направиш подобен извод или беше плод на прозрение от горе?Кое пречи на конкурентите на Apple да промиват мозъци, можеш ли да обясниш, без напрягане или с прозрениe?Кое НЕ Е ПО-ДОБРО в iPhone 5 от SGS3? Процесора, скъпите материали и дизайна, дисплей, тегло, скорост, дебелина?

77

Баче Кико

преди 12 години

айфоня му са лющи боята и тва е мноо тъпо.

76

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 87: Ако не ти е известен сайта Anandtech, например, време му е да се запознаеш.Не пиша наизуст, всичко е факти. Ако не ти харесва някой факт и си компетентен, оборвай го. Ако не си компетентен за да обсъждаш, чети и се учи :-)Системният процесор Apple A6 е два пъти по-производителен от Apple A5, по-производителен от всеки мобилен процесор за smartphone (важно!), графичният процесор в A6 има производителността на A5X в iPad3, а iOS работи като по масло, какво повече?

75

А

преди 12 години

До Аz и до --:Много си прав!

74

НаблюдателЕE

преди 12 години

Любопитна статия, в която има глупави инсинуации:- бруто маржът не означава нищо- нето маржът на Apple се публикува тримесечно и годишно, известен е и е по-малък от нето маржът на Intel, например- публикациите и сметките на iSuppli и UBM са предназначени да рекламират фирмите в търсенето на клиенти и цифрите им имат много относителна стойност, а пък и много се отличават- устройство с "65 гигабайта" няма :-)iPhone се продава скъпо и все повече, защото е НАЙ-ДОБЪР, УДОБЕН и ПРОИЗВОДИТЕЛЕН!

73

--

преди 12 години

До БАко искаш ползвай Нокиа 6110. На никой не му дреме

72

Az

преди 12 години

Някакси не ми е ясно защо iPhone трябва да е знак за социален статус...Ми в други държави и 5 годишните са с последни Айфони защото там струват 200 лв с некъв добър план...В Сингапур просто НЯМА *** без iPhone..И никой не се фука с него, щото би било тъпо...В нормалните страни си гъзар ако си с Верту. Всичко друго е за бита. Изведнъж се оказва, обаче,че в Бг само ако си "гъзааар" можеш да си с iPhone...Каква глупост !!!

71

Анонимен

преди 12 години

@ НаблюдателЕEИмаш ли данни от правени тестове, бенчмаркс и т.н. или си вадиш фактите от задницата? Не ми отговаряй, знам какво ще кажеш.

70

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ анонимен 80:Изглежда не разбираш много от smartphone, за да плещиш подобни глупости:- iPhone е ненандминат по гладкост в работата на iOS- даже и iPhone 4S работи по-гладко от ВСЕКИ Android телефон, даже и с по-производителен hardware, като SGS2- iPhone 5 е снабден с процесор Apple A6, който е по-производителен от всеки мобилен процесор в smartphone на пазара, както и със значително по-мощен от всеки друг графичен процесорТук можем да кажем bye-bye и на SGS3 и да чакаме SGS4 през 2014..

69

A

преди 12 години

do A :) Благодаря за подкрепата! ;)До Б: Ако не можеш да си позволиш да си купиш iPhone не означава че е *** и трябва да плюеш.Наслаждавай се на калкулатора си! ;)

68

Анонимен

преди 12 години

qzak, i sega ko sha praim...nashte papagali kak shte preglatnat fakta, che otnovo sa se nabutali po 100 leva za chalga telefonche...

67

А

преди 12 години

До БТи само диказваш думите ми. Очевидно е, че никога не си боравил с айфон, щом не знаеш, че си има вграден калкулатор.

66

Анонимен

преди 12 години

Имам достатъчно информация като стар потребител и на Симбиан и iOS и Android. С ръка на сърцето мога да кажа, че телефоните с Андроид в класа на Iphone са поне 2 пъти по-добри и като производителност на приложенията (нормално е с двойно по-добър хардуер), и качество на звук и картина. Iphone по-нищо не превъзхожда конкуренцията вече, освен с нелепата си цена. Сега можете да вземете Galaxy SII примерно за 750лв. чисто нов, а по хардуер и функции не се различава от Iphone5.

65

Анонимен

преди 12 години

До 52Сори пичове, аз си карам с мойта N900 с маемо (линукс) и скоро нямам намерене да я сменям :)А иначе HTC са най-големите и много скоро ще го усетите. ;]

64

Жорко

преди 12 години

До Анонимен 75Би ли обяснил защо си се почувствал засегнат от моите постове.

63

Мариян

преди 12 години

До А 74Изказваме се защото сме хейтъри и лузъри.

62

Б

преди 12 години

Чета и виждам че много плюете ... Ползвах с години компютър, сметало, пръстите на ръката си, a от 2 години калкулатор. Дизайн, лесно за навигация меню, функционален, качествен.Да, повечето хора в БГ които си купуват калкулатор го правят заради гъзарията, но по света се ползват всички функции на калкулатора както и много апликации които правят калкулатора атрактивен и полезен. Така че когато не познвате добре и нямате информация, защо въобще се изказвате ?!?