49

Анонимен

преди 11 години

Aйде сега Златка ви била виновна. Някой да ви(ни) кара да и се отдаваме. хм. то пък нашите деца все *** ли са бе, та да не знаят на кого да подражават. Много е просто - skip the channel. избираш си - Мezzo или The big-ия, братхер. тва е Минке. не е насила.

48

Злати

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

На плюещите мога да кажа, че не е важно да знаеш кои и къде са столиците, а как се оправяш с живота. Аз също не знам а и не ме интересува. Изкарвам много повече пари и живея много по добре от хора с няколко висши образовани, които нямат акъл и за 500 лв да изкарат. За чий ми са ми тия знания, като не ми носят полза? Ааа мога да участвам в Минута е много - хахахаха, голям смях!

47

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен loshoe zashtoto darjavat se UPRAVLQVA ot ZLATKI I KALINKI ETO TOVA MU E LOSHOTO

46

ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

Златка вИднага да съ яви в министерския съвет - че я пра`им министър на образУванието или на културътъ. Я чакай - мчи как ще го намери, като не знае къде е. По-добре да и пратя служебният Майбах с 2-***, не с 3-*** бодигардове - за имидж - да я доведат да са не обърка момето и да са размине с назначението, а ние българите с поредния министър. Q й е кът на Боци - така, че си е точно за този министерски съвет.

45

До Ани

преди 11 години

А откъде знаеш че не съм доста по-добре от нея,тая кифла има каквото и дадат,и като спре кранчето,ще преживява от студийни разкази за добрите стари времена.Аз съм си опекал питката за мен и семейството си,и изобщо не ми е оферта да съм известен,най-малко пък с простотия и прости..уция.Знаеш ли колко си ми е супер че имам привилегията да ме познават хора само които аз искам,обратното е комплекс за малоценност:)

44

kene

преди 11 години

пържен клитор на скара

43

номер 49

преди 11 години

Исках да кажа "не вярвам"

42

Анонимен

преди 11 години

Какво му е лошото да си Златка, питам? Аз като учих и какво - сега тя сигурно взема 10 пъти повече от мен. Хайде стига...Освен това не вярва да е ЧАК толкова ***. По ТВ всичко, което се показва, е режисирано и с цел реклама.

41

Най-ме кефи, че...

преди 11 години

Самата Златка не е знаела защо точно тя е сред поканените в формата, а именно за да и разкажат играта ! :) Просто ще я съсипят ....в което няма нищо лошо....хубаво е ако разбере каква стока е в действителност !

40

Анонимен

преди 11 години

До Бай ИванСпоко,батка! Утре ще и увисне ***,като на стара Татра диференциала и ще я подритват,като бъхлив котак от всякъде !А иначе е добър пример за младите,до къде може да те доведе чалгата,силикона и собственото самочувствие ! Лично аз приветствам такива предавания,които показват на всички какви сме и какви не трябва да бъдем ! Щотопълна пазва и празна глава къща не хранят,ака го правят е до време !

39

Анонимен

преди 11 години

Ако ми дойде на гости Златка ... няма да решаваме кръстословици, така че си е супер!

38

sevtus

преди 11 години

Добре де, защо Златка да се срамува, а тълпата, позволила да се разгради и унищожи системата на образование, да не се срамува?! Че на всичкото това отгоре, същата тази тълпа се подиграва на своя резултат!

37

До 30

преди 11 години

Ами вишо са хартийките, които ти и Златка притежавате. Но поне и на самочувствие и интелект го докарвате еднакво.

36

алек

преди 11 години

Директно в целта! Браво!

35

Анонимен

преди 11 години

Марияна: Е да, притесняваш се, че отвън ще кажат, че не знаеш...златка: А, не! кофти ми е, че няма да има парти!Без коментар.

34

Киро

преди 11 години

По добре на хорта в устата от колкото в краката :)

33

123

преди 11 години

Златка - президент! Или поне - вицепрезидент!

32

Анонимен

преди 11 години

Златка е супер п*ка!!!

31

Rasate

преди 11 години

До Ани :Красива-не съм съгласен.Богата-айде бе-то Златка не е богата-има богати спонсори.Лошото е ,че това ни е държавата,където да си ***'ка е модерно.Ани това ли ти е целта-да продавате тялото си за пари-защото Златка именно това прави-не се различава особено от тези на Орлов мост,само хонорара и е по голям.Но и това ще бъде до време-сега е млада-какво ли ще стане след 10-15 години,дали ще я помнят вече.Разбира се, че Б-я ,къдетода работиш като Златка е престижно все някоя ще я замести

30

Сбогом

преди 11 години

И както повечето неща в България и т.нап. ,,ВИП'' - персони са сбъркани. Настойчиво от 10-на години ни налагат чалгарството, манекенството, проституцията и нереализирзни футболисти като нещо СТОЙНОСТНО и за ПОДРАЖАНИЕ и естествено е децата да искат лесното и простотията,защото тя е навсякъде околко тях! И те сами си правят изводите, че една манекенка или чалгарка получава в пъти повече от ДОСТОЙНИТЕ хора с ИНТЕЛЕКТ, ОБРАЗОВАНИЕ и РАБОТА! Ако наистина е ВИП брадър - поне да ни кажат критериите си