47

лай-лай кучка

преди 11 години

Какво следва от тук нататък ? 20г.затвор ,след което амнистия , след което - свобода ? НЕ!!! Заслужава убиеца да си получи СМЪРТНА ПРИСЪДА !!Жалко за погубения млад живот .

46

Анонимен

преди 11 години

С една кола бой ще признае, че е взривил Световния Търговски Център.

45

Анонимен

преди 11 години

Ето кои вършат на-гнусните престъпления. Не да се плюе само по определена група хора.

44

Анонимен

преди 11 години

Криминален случай ли? Трафикът на органи е организирана престъпност и играят много пари? Кой е поръчал работата на тази *** от Мизия? Кой?

43

jon

преди 11 години

mom4eto ubito bog da go prosti ..a via pitate ..kade sa mu organite,,,, 6to za mazoxisti ste be

42

Анонимен

преди 11 години

На зверове ни правят от глад и бедност. Разлика с ромите няма да има скоро.А в същото време си режат ленти и ни обвиняват, че само сме хленчели, докато всъщност сме били щастливи. На тая *** Цветелинка с нейното гаврещо се с българите изследване, дано съдбата и е като на Мария Антоанета с нейното "Като няма хляб, яжте пасти!"

41

Анонимен

преди 11 години

и престанете наистина с "бедния луднал народ" БЕДЕН ЧОВЕК НЕ УБИВА ЗА ДА СИ КУПИ КОЛА,това го прави ***,А *** "Дал Господ",престанете с вечните глупотевини след всяка семейна трагедия за бедност,доходи,пари и други глупости СПРЕТЕ СЕ БЕ...Имайте уважение към мъката на хората

40

Rad

преди 11 години

Такова чудо и през турско не е имало, убеден съм. Всичко е измишльотини. Това е защото е калпаво законодателството в бугаристан.

39

Анонимен

преди 11 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е, БОЙКО ДА ЗАПОЧНЕ ДА СТРОИ ЛУДНИЦИ И ЗАТВОРИ, А НЕ МАГИСТРАЛИ!

38

Димитров

преди 11 години

Случая отдавна е можел, да бъде разрешен.Само е трябвало да подслушат обажданията му !

37

Анонимен

преди 11 години

Как е възможно такива *** да се родят изобщо.

36

бесепар

преди 11 години

ПОЛИЦЕЙЩИНА!!!

35

Анонимен

преди 11 години

"На 14 юни 22-годишният Николай Йорданов отишъл в дома на родения в Мизия Адриан в жк "Овча купел". Там той бил убит и разчленен, поясни министърът". А пък на 21.06 е изчезнал,и тая версия е фалшива отвсякъде..."На 21.06 е обявен за изчезнал. Седмица след като е изчезнал.

34

ко до 31

преди 11 години

Вината за объркването на датите може да е на Днес.бг

33

Анонимен

преди 11 години

Прав си за съжаление,много много жестоко си прав.Такива трагедии се случват откакто свят светува навсякъде по света и за ужас ще се случват,просто нямам думи!Бог да прости момчето!!и тежко на родителите му.

32

Човек

преди 11 години

Народа е луднал тотално. От мизерия е готов да убива за две хиляди лева. Кошмар. Че този е *** и психопат, спор няма. Не е лошо обаче властимащите да помислят по въпроса защо народа е луднал така? Толкова луди в тази държава никога не е имало!!!!!!

31

Инспектор Тихчев

преди 11 години

"На 14 юни 22-годишният Николай Йорданов отишъл в дома на родения в Мизия Адриан в жк "Овча купел". Там той бил убит и разчленен, поясни министърът". А пък на 21.06 е изчезнал,и тая версия е фалшива отвсякъде издиша,същата като в перник и убитата мирослава,как ги съшиват по милиционерски едни ужасни криминални убийства,работата смърди отвсякъде...

30

Анонимен

преди 11 години

Трагедия е това, ако стане бедствие, ако човешка грешка причини смъртта и страдания на много хора.. Това не е трагедия, защото не е случайност и е целенасочено и жестоко, планирано унищожаване на човек от примитивни пориви простотия. Ще си кара колата с окрадени от убит човек пари. Грагедията е в това зако населението бе доведено до оскотяване.

29

кварталния

преди 11 години

И преди ви казах,когато намериха взривовете на ловчанлията в Люлин. София се напълни с най-долните ***,дето ще те убият за една немска каруца. *** Сл. Трифонов да го покани сега тоя в неговата вечер на северо-западната селяния.

28

ted

преди 11 години

oko za oko zub za zub ili da mu odrejat rucete da se seshta kakvo e storil