18

DRAGI

преди 12 години

Gospodine BORISOV ovaatvoja izjava e losa i nesoedvetna,so koe lice ce izlezes pred policajcite koga navistina ce imas problem.Cista POPULISTICKA izjava

17

Анонимен

преди 12 години

Браво Бриов

16

kulio

преди 12 години

Е товва не е нормално , тея лепилари ше блокират движението , а няма да отнесат поне някоя палка. Бой и водна струя да ги поизкъпе малко , че мизерни ми се виждаха на репортажите

15

Анонимен

преди 12 години

значи гей парад може, а протести не ? тъй ли излиза ?

14

Анонимен

преди 12 години

Господин премиер, бъдете безкомпромисен с шепата безделници, които тероризират града ни с глупостите си. Действайте със здрава ръка!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Е колко полицая досега си уволнил?

12

до 2

преди 12 години

Излиза, че да си гей е по-здравословно, отколкото да си екоактивист...

11

Анонимен

преди 12 години

това кво е сега, обратен завой ли :))и за кво ще уволнява полицаи ? хем неразрешен протеста, хем полицаите виновни, мнооого удобно, дет се вика - целия цирк в л...на, аз в бяло"

10

rono2

преди 12 години

Казал е да се пипа леко да нема проблеми. Ако ре6и 6е ги смаже. Браво Боко не се давай на провокацията

9

Анонимен

преди 12 години

Еми прав е човекът, за 100 км писти и лифтове, които ще облекчат и направят удобен скитуризма, взели да пискат. В Австрия и Швейцария има ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ км писти и лифтове и не виздам да е пострадала с нещо природата. Като правеха безбожните заменки 1кв.км в Монтана за същия на брега на морето никой не протестираше - ***.

8

катастрофа за нацият

преди 12 години

Пожарникарю, вместо да молиш хората да не протестират, подай си оставката! Това ще бъде добре и за теб и за държавата! Защото твоята политика е катастрофа за нацията!

7

Анонимен

преди 12 години

Протестиращ, посегнал на полицай - дупе да му е яко

6

демократор

преди 12 години

Австрия е една демократична страна. А в България е на власт режима на пожарникаря, който е един деспот!

5

Анонимен

преди 12 години

Този знаели какво става в държавата.Страхливец и лъжец.Научавал от медиите какво са приели в народното събрание - шменди капели.За избор на Висшия съдебен съвет ,че нали ЛИЧНО той подкрепи закона.

4

СФ

преди 12 години

Бойко не се прави на тиквена глава убитако! Какво значи "ще бъде уволнен"? Нали ги гледам вчера хванали бирите в ръце и седнали на кръстовището все едно седнали по бостаните. И всички мйекаха и кекаха яко. Прованса се изсипал на Царевец в София и задръстил движението - бой по каските и това е. Кучетата ядат хора вече, "псевдо-еко-активисти" пияни в центъра си правят увеселения, народе няма пари а селяните ни взеха местата за паркиране в София! Писна ми!

3

свободни медии

преди 12 години

Еврокомисарят по цифровите технологии *** Крус заяви вчера в Брюксел, че ситуацията с медиите в България е тревожна На срещата от "Репортери без граници" казаха, че медиите в България са манипулирани, чуха се много притеснителни изводи (от издатели и журналисти) за състоянието и мопонолизирането на медийния пазар,

2

Анонимен

преди 12 години

а някой път командващ, издал противоконституционна заповед дали ще бъде уволнен ?то низшите най-лесно, обаче тоя дето издава заповедите ?!?!?даже децата знаяв , че в шаха е много опасно да останеш без пешки

1

панически страх

преди 12 години

Пожарникарят панически го е страх, че протестът срещу Закона за горите, ще се превърне в протест срещу него, и той ще бъде катурнат от власт!