14

Муневица

преди 12 години

Ооо неее!Пак лии?!Къде сбъркахме...

13

Звучна, сочна...

преди 12 години

"Кандиса...", ох дръжте *** ш'скоча. Те очищата й ще изкочат за власт и пари от самото начало, а тя била "кандисала", мале, мила! Ами тази рекламна кампания, която не е спряла с тези случайни граждани "не виждащи алтернатива"? Кога народа ще "кандиса", че да ги калайдиса, отвън и от вътре тази банда нанаеди?

12

Данъкоплатец

преди 12 години

НАГЛОСТТА И АЛЧНОСТТА нямат почивен ден,кога най после ще доиде свършека на тоя свят,че аман казахме от тия безгръбначни арогантни и нагли политици и все се появят на бял кон готови да ни направят богати и преуспяващи,само с празен плик на изборите...

11

ДС

преди 12 години

Само вижте КОИ са около снахата на ЦК на БКП!? Трактора и гоце са скритата картинкаА тя милата била НАДПАРТИЙНА!? Лъжкиня,бреййййй!

10

анонимен

преди 12 години

позната история..стар сурат до болка познат..се сдушила с други предатели от други партии и готови за дълго и сладко властване...тарикати..само че нов бардак със стари к...и не става..така че не бих гласувал за вас ..НЕ уважаема госпожо бита политическа карта

9

Анонимен

преди 12 години

иде ми да повърна

8

До 3 "до 1"

преди 12 години

Ами мириши си я, бе брачед (брачедке), аз тая воня не я искам. Просто си я вземи и пази аромата за себе си

7

Dqdo_Mraz

преди 12 години

Нов бардак със стари *урви. Мадам ще бъде мадам YES.

6

Анонимен

преди 12 години

Пръмова,с тези зад теб ли ще морализираш политиката в България??? От трън та на глок.Тежко ни!

5

Пишман гражданин

преди 12 години

Писна ми да гледам стари мутри. Никой не пуска кокала и не иска да излезе в Пенсия.Явно кокала не е само кокал и има много месо по него.Дано на крушките на народа да започнат да светят и да спрат да подкрепят - куневи, муневи, станишевци, доганович, волен болен, румен петков, костов, и т.н. Няма да ми стигнат редовете да изброя всички. Вразумете се вече.

4

Анонимен

преди 12 години

Ееееее, най сетне кандиса милата, толкова се бяхме притеснили, че няма да я гледаме през вечер. И хубав девиз има "Да върне България на гражданите" Така де, да я върнем на госпожа Кунева. Много време й стана без власт. Да се погрижим да си намери още една добре платена работа!

3

Анонимен

преди 12 години

Хайде народе, почна се строителството на новия политически бардак....само дето тия вътре са си пак старите .....тъй, де?!

2

до 1

преди 12 години

ТАКА Е НО НА ФОНА НА ОСТАНАЛИТЕ СИ Е ЦВЕТЕ МИРИСАНЕ .

1

Анонимен

преди 12 години

Г-жо Кунева - След мен Потоп.. не ме е*е за вашата партия нито за самата вас. Нито за ГЕРБ ДПС БСП СДС АТАКА... Приятен ден