27

Анонимен

преди 12 години

Защо да кастрират кучетата?Нима професор Ботьо Тачков бе изнасилен от тях.Не мисля, те го ядоха жив и за това не трябва да бъдат на улицата.Няма значение как ще се реши проблема - осиновяване, приюти, евтаназия или нещо сруго, но те трябва да изчезват от улиците.Утре може да пострада някой твой любим човек.Или самият ти.

26

Анонимен

преди 12 години

Нещастници и тиквеници!Изчетох ви идиотските коментари сбирщина ***!Жалки ***!Всяко куче е по-умно от вас *** селска!

25

Анонимен

преди 12 години

морална к..во Аксиния Боснева - съгласен съм с твойте предписания ама при едно условие - ЛИЧНО ТИ да отговаряш за всеки един наранен или убит човек от ***!

24

Анонимен

преди 12 години

Право е момичето. От коментарите се вижда що за озлобено общество сме. Всеки се надпреварва да си излее първичната агресия без да се замисли, че тровенето и трепането не решава проблема.Добре, че злобата обикновено си остава само пред компа, че то и за тровене на кучета се изисква малко кураж, да не изядеш шамарите някъде.

23

минчо сливата

преди 12 години

Има само два начина да се справиме с бездомните кучета - и двата са напълно ефективни. Единият е псетата да се нахранят с отрова за плъхове, а втория е да си внесем виетнамци за няколко години и куче няма да остане. Докато чакаме да се случя втория вариант, можем да работим по първия.

22

faust

преди 12 години

нема такива филми.....приспиваме си ги и крайгоспожата или квато се явява там да плати медицинските разходи на пострадалите и належащата опреация по отстраняване на ***

21

Анонимен

преди 12 години

То хубаво ама да земе да обясни на кучетата, че е трябвало да н%?$т професора не да похапват от него. Тогава може и да има смисъл кастрацията...

20

Анонимен

преди 12 години

dnes.bg/crime/2012/04/01/7000-novoizliupeni-pileta-ovygleni-pri-pojar-v-gorna-oriahovica.155453 ало природозащитниците да сигнализирам за едно друго масово убийство,то направо си е трагедия

19

Rija

преди 12 години

Слушах дамата около десет минути и повече не я издържах. С такава стръв и страст защитаваше бездомните кучета, че напрамо ме хвана срам, че съм човек, че досега така никой не е защитавал невръстните дечица, майки и възрастни хора, безмилостно наръфани и оглозгани от бездомните животни. Ние *** ли сме, какво става? Аз съм против избиването на кучетата, но топлата вода отдавна са я открили. Бездомните - кастрирани и в приюти. И е по-безопасно за хората, и разходите ще са под контрол.

18

ivan

преди 12 години

Аз, ще взема да направя една фирмичка за износ на кучешко за Виетнам. Ще ползвам ***, за "бизнес партньори" и гарантирам, че за отрицателно време бездомните *** ще изчезнат, като металните капаци на шахтите.

17

Анонимен

преди 12 години

Вие чувате ли се какви нелогични твърдения изказвате - да се кастрират и да се връщат на улицата? НА УЛИЦАТА НЯМА МЯСТО ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ ЖИВОТНИ, НИКАКВИ!!!!!! Това не са лебеди в градската градина или кошути по парковете!!! Кучето е хищник!!! Някой може като домашен любимец да си гледа и пепелянки, това означава ли, че може да си живеят популации змии в градовете???

16

Анонимен

преди 12 години

просто трябва биологичните отпадъци да се изхвърлят на место недостъпно за животните и само за 2-3 години броят им ще намалее наполовина гарантирано

15

аз

преди 12 години

Аксиния Боснева-като не искаш да се убиват си ги заведи у вас.*** ***.

14

Я

преди 12 години

Бездомните кучета да се убиват, а не да се кастрират! Според мен е много по-хуманно да ги убият, отколкото да им режат оная работа и цял живот само да гледат кучките ...

13

Кучета

преди 12 години

Аксиния Боснева - ти си болен мозък, садистичен болен мозък. Как може да твърди, че кварталните кучета не били агресивни?!?! В тая държава права имат само псетата и ***, правозащитниците са за затвор!

12

Анонимен

преди 12 години

Всички НПО и тям подобни паразитни структури да се избиват, а не да се кастрират!!!

11

???

преди 12 години

Онзи ден гледам по Нешенъл Джиографик как в САЩ се справят с прекалената популация на ЗАЩИТЕН ВИД /подчертавам, защитен/, значи над определен брой крокодили или над определени ръст или килограми е позволено да се избиват от специални ловци които след това ги продават за месо и кожа! ЗАЩИТЕН ВИД, а КАКВИ СА ТЕЗИ *** КОИТО ГИ ИМА ПО-ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО ЗА ДА ИМ СЕ НАЛИВАТ МИЛИОНИ ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!???

10

Анонимен

преди 12 години

Като няма управия и уличните кучета са по ценни за държавата, взимаме инциативата в свой ръце - отрова и други нещица. Може и някой "ром" да се похаби, ама като рият по кофите, то гаранция за нищо няма.

9

Анонимен

преди 12 години

Аксиния,айде ако обичаш ти и твоите другарчета от съответните дружества да си ги вземете тия кучета на ваша частна територия да си ги гледате а не да обяснявате наляво и надясно как трябвало да живеят на улицата и,че на хапели и не били агресивни.Погрижете се наистина за тях.То вярно,че ако няма бездомни кучета няма да има и смисъл от федерация "Грижа за бездомните кучета".Действайте вие или ще действаме ние(не обичащите кучета)

8

Анчо

преди 12 години

НПО-тата трябва да се кастрират, а не да се убиват, а и да се връщат там, където са били заловени, защото в противен случай се отваря ниша, в която се настаняват нови НПОта.Това коментира на пресконференция днес *** Кучева от федерация "Кучешка грижа за НПОтата".