14

Анонимен

преди 12 години

Колко ли още милиарди щяха да се изядат, откраднат, изгубят докато се построи атомната централа???. Някой беше изчислил че към 27 млрд лева. А Колко ли години щеше да се строи? При такива неясни правила по-добре да теглим чертата. Борисов правилно постъпи.

13

Анонимен

преди 12 години

Продажници!!!

12

DARK

преди 12 години

Българските бизнес среди видиш ли. КАКВО ОБЩО ИМАТ БИЗНЕС СРЕДИТЕ СЪС ПРОЕКТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ И СЪЩО ТАКА ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.Нещастници с газови глави.После ще го ядем дървеният ще ни помпат цената на тока заради цената на газ-а както правят и в момента всичките нещастници в българската енергийна мафия искат да останем без АЕЦ що не се вдигна поне веднъж цената на тока заради скъп уран или скъп ток от Козлодуй.***!!!!

11

Анонимен

преди 12 години

До 3. Нищо не каза :) централа на *** = тец

10

свидетел

преди 12 години

газовата централа е единственото разумно решение.И като инвестиции, и като експлоатация и тн...А атомни бомби на БГ не и трябват.

9

2

преди 12 години

Добре е ,че сме се отказали.......Ако построим Белене,района найстина ще цъфне....Ше се отворят 10 хил.работни места с добри заплати.Отделно за стройтелните фирми ще има работа,тъй като ше почнат да строят молове,блокове и прочие..отделно др.фирми ше отворят и ще изкярят.......АЕЦ белене с руско гориво,демек едва ли не ше купуваме ток от руснаците..Всички знаете кво стана като ни спряха газта.....Трябва да намерим начин да сме колкото се може по независими от тях....

8

Анонимен

преди 12 години

Лелееее, Боко съкруши *** с високотехнологично круше!!!Проекта Уорлик ли ти го даде, бре Боко????

7

Анонимен

преди 12 години

брех .. похарчихме милиарди и накрая ... няма да се строи.евала

6

ined

преди 12 години

Хапваме една чиния боб, слагаме си по една перка на дупето и почваме да произвеждаме гъзотурбинен ток.

5

мен

преди 12 години

бойко дали сам го е измислил това? колко трябва да платим на руснаците за извършените до сега работи? от къде ще вземаме ток след като ни затворят козлодуй? защо турция не се диверсифицира? къде е докладът за който данъкоплатците платиха с хляба на децата си? загробени и заробени за стотици години напред. благодарим ти вожде.

4

Анонимен

преди 12 години

То туй оборудване от Белене е тъй ще пасне за Козлодуй тия погребаха държавата чакайте режим на тока и рязко поскъппване на газта и от там на тока.

3

Анонимен

преди 12 години

просто нямам коментар .... що не си врътнем и една централа на *** ????

2

Анонимен

преди 12 години

леле хора стига сме чакали !!!! тия съвсем си губят разсъдъка ... съвсем ни тласкат към бездната...

1

hehe

преди 12 години

Не били компютри , а компоти :)))))