20

Анонимен

преди 12 години

vsichki postradali ot takiva *** da izkat zakon za smatrno nakazanie v balgaria i na dravnika .ne da vi trepat vas i decata vi..........

19

Жо

преди 12 години

Подполковник Николай МАРКОВ от НСО пред tv 7:"Ако става въпрос за поискани 5 000 лв, това може да са действия на обикновени лица от криминалния контингент. Но при поискан откуп от 250 000 лв- абсолютно съм сигурен, че е замесена и полицията, и важни личности. Вероятно е станала издънка в действията на изпълнителите, която е причина за убийството на момичето и "самоубийството" на Чочо."

18

луд за сопа

преди 12 години

хайде стига с тези адвокатски номера - когато убива и иска откуп за стотици хиляди е нормален, а когато трябва да си понесе отговорноста - луд ???

17

съвет

преди 12 години

"Петорна психиатрична експертиза на предполагаемия втори убиец Марио Любенов-Заека поиска майката на убитата Мирослава - Емилия."Въпросът е не колко , а от кого ...Да искат чуждестранно съдействие - у нас всичко се купува !

16

до 16

преди 12 години

Определено имаш право,но е факт,че и много от полицаите нищо не разбират от работата си...А това дразни-МНОГО!Не е нормално да ни се падат най-много полицаи на глава от населението и същевременно да имаме едно от най-високите нива на престъпност...Специално за този случай аз лично поздравявам полицията за свършената работа(доколкото това което чувам по медиите е вярно),но за много други нищо добро не мога да кажа...

15

ми

преди 12 години

Смело мога да твърдя.че тази майка и всички останали които и съчувстват са умопомрачени както бяхме умопомрачени от убийците и ние.Но за разлика от тях на мен лично не ми показаха местата на които бяха убити.моите роднини!Явно звездите от свода небесен и алеята на звездите не дават такива възможности като научаване на дадена истина-реалност от съвкупност от действия или бездеяствия.

14

за Пена

преди 12 години

Абе, ти да не си приятел с отрепките, или се подлагаш на онзи дето си говори с Бог? За убийство прошка не трябва да има! От толкова години плоски мозъци настройват хората едни срещу други с политически маневри и такива като теб им се връзват. С когото и да общувам това не дава право или оправдание някой да убива близките ми, освен ако най-после не си признаем че тук ред в тази джунгла няма.

13

Анонимен

преди 12 години

Извинете, че не се справихме. Извинете, че не намерихме и не върнахме дъщеря ви жива у дома. Извинете, че заловихме извършителите чак сега. Ето това трябваше да каже министърът на вътрешните работи, вицепремиер и заместник-председател на партия ГЕРБ Цветан Цветанов на семейството на Мирослава Николова, която навърши своите 18 като мъртвец. Ето това трябваше да каже премиерът и председател на управляващата партия Бойко Борисов. Но те казаха друго...Жалко

12

Спонги

преди 12 години

10, Ало милиционера, не дрънкай глупости. Половината от убийствата въобще не се регистрират като такива. Нещо като масиран инфаркт в луксозен правешки хотел или нещастен случай, или пък "самоубийство" на конвоиран задържан. Абе вие защо мислите, че умствените ни способности са като на Вожда ви и дясното му мъдо - ЦЦ.

11

Анонимен

преди 12 години

Полицаите са си свършили работата -открили са тялото, установили са извършители. Оттам нататък всичко е работа на следствието, прокуратурата и съда. Родителите нямат право да обвиняват полицията и тук ББ е прав. Самите те не са си преценили семейните приятели, а сега - виновни са точно тези,които в случая са направили това,което е необходимо. Това,че жизнената среда в Б-я не е здрава и това е повече или по-малко истинската причина за случилото се- е друг въпрос,за което виновни сме всички.

10

nacionalist

преди 12 години

interesno zashto tia xora ne se besiat po barzata procedyra, iavno che opredeleni gragave po varxovete niamat jelanie za smatno nakazanie v balgaria a takiva otrepki da vnasiat strax v xorata kvo kato sme v evrozauza nali vs.darjava sama si opredelia kvo da pravi .parvo tr.da se pochne ot ypravliavashtite.

9

Анонимен

преди 12 години

Нищо няма да се разбере. И да пострада някой, ще бъде нарочен невинен човек.Дори как е открито тялото на детето не може да се разбере. Нали Чочо беше направил пълни самопризнания и посочил мястото. После кучето наградено с пържоли. От самото начало лъжат. Най-вероятно прикриват някого.

8

Анонимен

преди 12 години

Към кого се обръща,към ББ,този,който се хили над мъртвото й дете?Кога ще прогледнете,слепци,искате помощ от палачите си?Те доунищожиха държавата ни,с неграмотността си,с некадърността си,с липсата на професионализъм,с алчното си овчедушие.И от тази шайка бандити,алчна само за пари,вие искате помощ?Помощта може да я раздаде само народа,но той спи и няма наджда да се събуди,макар ножът ,държан от управляващите,да дълбае вече и неговия кокъл.

7

анонимен

преди 12 години

ами дето те изкараха алкохоличка извиниха ли ви се,оставки трябваше да има,не извинения.

6

монк

преди 12 години

Истината е, че благодарение на "отличната" работа на МВР, която допусна да се самоубие другия заподозрян съучастникът му ще се измъкне. Доколкото знаем срещу него няма нито едно друго доказателство, той не се признава за виновен, освен това се изкарва и луд.. Така че благодарим ти Цецо, още един престъник ще остане на свобода заради теб. Хайде тичкай при Боко да ти даде пържолка за награда!

5

пена

преди 12 години

Бойко беше много прав да се гаври с тия маймуни! Не може да поддържаш контакти с какви ли не *** и след това да си мислиш че някой друг ти е виновен като утрепките си покажат рогата.

4

Анонимен

преди 12 години

Госпожо,Вие защо не се Звинявате на МИЛИЦИЯТА,която не си е свършила работата?

3

Петко

преди 12 години

Моите съболезнования към родителите и близките . Бог да прости това дете .

2

Анонимен

преди 12 години

ПРАВА Е МАЙКАТА ИМА И ДРУГИ ЗАМЕСЕНИ ,ЗАМЕСЕНИ СА ОНЕЗИ КОИТО СПРЕТНАХА ЦИРКА СЪС ОРДЕНА НА МАРИН,ГОСПОЖО СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НО ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ КОЙ Е УБИЕЦА ЗАЩОТО ПРЕМИЕР И ЕКС ПРЕЗИДЕН РЕВНОСТНО ПОТУЛВАТ СЛУЧАЯ

1

Анонимен

преди 12 години

Най-после да чуем и нея!