153

Miro

преди 12 години

Случайно да помните, че по време на предишното управление пенсиите се вдигнаха двойно, че заплатите всеки 1.06. се увеличаваха най малко с 10%, че на края на годината се даваха 1 или 2 заплати, че хората бяха спокойни и планираха почивките и харчовете си, че оствиха 8,3 милиарда резерв, който две години тези некадърници харчат, а сега ни върнаха в 90-те години замразени заплати и пенсии , растяща безработица, растящи цени за всичко и конфронтация в обществото.

152

Анонимен

преди 12 години

269Путьо аз съм на 47 и по-голям *** премиер до сега не съм виждал нито в бг нито където и да е по света.Само в Африка има конкуренция но ..........много слаба.Я ходи да нахраниш кокошките ***!

151

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Днес излязоха и данните на статистиката, на годишна база инфраструктурното строителство бележи спад от 16.3%!!! Абе какво става в България, бате Бойко по цял ден режи лентички, а накрая неговата гордост - инфраструктурата лети надолу. Май вече всички се убедиха, че царят наистина е гол!

150

Анонимен

преди 12 години

269о където и да е по светаПутьо аз съм на 47 и по-голям *** премиер до сега не съм виждал нито в бг нито където и да е по света.Само в Африка има конкуренция но ..........много слаба.Я ходи да нахраниш кокошките ***!

149

Иван

преди 12 години

Аз пък мисля че този народ това заслужава.........Такъв премиер най- много му подхожда.....Това е.........Коментара за този индивид просто е излишен !

148

Анонимен

преди 12 години

За ГРОБарите в сайта (и за изкрейзилия Странджата) има пържоли от Главния кучкар на Републиката.Хайде пишете и слагайте минуси Вашата м...

147

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

НИКОЙ ПРЕМИЕР В НОВАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ НЕ Е БИЛ ТОЛКОВА МРАЗЕН,ОБРУГАВАН,ПРОКЛИНАТ. НИТО ВИДЕНОВ,НИТО КОСТОВ,КРАДЛИВИЯ ЦАР ИЛИ СТАНИШЕВ. ТОЛКОВА МАЩАБНА ОМРАЗА И КЛЕТВИ НАРОДА НИКОГА НЕ Е ОТПРАВЯЛ КАКТО КЪМ ТОЗИ *** НА СНИМКАТА. ЯВНО СТРАШНИЯ МУ КРАЙ Е НАБЛИЖИЛ ! НАРОДА СЕ СЪБУДИ !

146

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

# 266Обещавам да ти се извиня публично, ако предложиш един свестен кандидат на бойковото място... - кажи едно име, ако обичаш...

145

Цветан Цветанов

преди 12 години

що неви го накарам в устата на всички дето плюят по ГЕРБ и те така те !

144

до 252 ЮК

преди 12 години

Много лесно се коментира отстарани. Завърни се - помогни, емигранте!

143

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Каня всички гладни *** в моята кръчма в Браила... - обещавам им не пържолки, а паница боб... - за вас пържолките свършиха другари, дори бобът ви е много...

142

Прокламация от АБВ

преди 12 години

Гоцевисти от всички крайща на БГ-то съешавайте се!

141

Анонимен

преди 12 години

ТИКВАТА на съчетанието с бухалки май е по-силна!

140

Виена

преди 12 години

Не съм политически ориентиран,но имам един въпрос:Има ли трезвомислещи българи в тази държава или всички са бойковски селски г*золизници

139

Анонимен

преди 12 години

Ей г*йберски г*йове!Ядосахме Тиквата Шлангов и той на пук на българския народ ще прокара идеята за шистовия газ?Един *** непрекъснато тук плюе по Станишев за шистата,но той май е избягал от лудницата и няма връзка с централния си мозък ,като Тиквата Пържолов!

138

Анонимен

преди 12 години

ПИСНА МИ ОТ ТОЗИ !!

137

UK

преди 12 години

Вече повече от 21 години не живея в България. Не мога да кажа че не ми липсва. Политически интриги винаги е имало. Това правителство е върхът. Няма простотия която да е адекватна на предишните. Толкова ли са силни дрогите в България да търпите това безумие?

136

Калин

преди 12 години

УБИЕЦА ОТ СОЛО Е БЛИЗЪК НА ЧОЧО УБИЕЦА НА МИРОСЛАВА !! КАКВА Е ВРЪЗКАТА ЛИ .. МИ СИРЕШНИК .. ГОЦЕ .. СЪДИЯ ЧЕНАЛОВА .. :)

135

Анонимен

преди 12 години

" Явно другарите от работническо-селски семейства ....."Ало "градски" ти от кое село си бе *** миризлив?

134

Анонимен

преди 12 години

вагнер, *** ***, защо да ми трябва на боко пи*лето, а, много си отворен гурльо застрелян, много се отваряш скрит зад мазната си клавиатура в диво село, подсмърчаш над мизерният си живот, драскач жалък, ти да му ядеш на боку ***, аз сам се изнесъл преди 12 години, лаинар смотан. няма да бачкам като луд и да храня *** с моите такси, *** скъсан.