44

Анонимен

преди 12 години

В САЩ не реват! Там влизат в училищата и избиват 30-40 деца и не плачат! Дори се смеят!

43

Apolo

преди 12 години

За всички ***, които въздишат по комунизма отидете да живеете там бе *** прости, там където чуждестранен разговор по мобилен телефон се наказва със СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ

42

Анонимен

преди 12 години

Хора в тия диктатури има много лицемерие. Те и за Садам плакаха ама после му плюха портретие. Същото беше и с Кадафи, едни митинки, едно целуване на снимките му а като го свалиха започнаха едни всенародни веселби направо пощуряха от радост и тука не е по-различно. Нарича се лицемерие от страх. В цял свят се знае че преклонената глава сабя не е сече.Друг е въпроса дали не е нужен страх за да има ред и дали прекалената свобода не води до анархия. Истината е някъде по средата според мен.

41

Анонимен

преди 12 години

Е, 1 на 1 000 000 може и да е искрен! Ама другите плачат по команда, защото нали се сещате какво следва ако не изразиш скръбта си към любимия вожд?

40

Анонимен

преди 12 години

Ако наистина има демократично мислене, то се изразява в това да позволим на другите също да мислят, независимо от това, че то не съвпада с нашето мнение.Смятам, че плачат искрено, защото знаят, че се нарушава стериотипа. Но сигурно има и такива, които не плачат, но пропагандата е такава.Китайците също ходеха еднакво облечени, но това се оказа без значение, защото виждаме къде са.Нямаме право да правим карикатури от другите, тяхно право е да живеят както са избрали, а не както е избрал САЩ.

39

Анонимен

преди 12 години

Нашите "демократични" наркомани трепят родителите си и не плачат! Те са калени в тези битки:) Как ще разберат, че някой плаче за загубен живот!

38

do 39

преди 12 години

Представяте ли си, ако Обама умре? Пак ще е същото. Така е модерно просто - да ревеш. На по-заден план на тези ревеливи кадри се вижда как има хора назад, които просто стоят и наблюдават без да реват с крокодилски сълзи.

37

Хъм

преди 12 години

"Този който нищо не знае, нищо не може да каже или само може да предполага..." От древни времена при *** на вожд,цар или владетел си има специално ритуали на оплакване, в Египет например са наемали професионални оплаквачи най-често жени,които ридаели неспирно по време на цялото ритуално пътуване на фараона до гробницата му.В конкретния случай има хора които може би са такива, има и искрени, всеки в скръбта си реагира по различен начин,но това не означава,че се преструва.

36

Ким Ион

преди 12 години

Крокодилски сълзи ;-) От дръпнато азиатско око, какво да очакваш. И те ще разберат сега, че ориза е само гарнитурата.

35

Анонимен

преди 12 години

Само сравнете с какви дрехи са облечени там и после излезте на улицата тук и ще ви стане ясно. Тук всички 99% са с черни дрехи. Това говори ли ви нещо?

34

Корея

преди 12 години

Уникално промити мозъци комбинирани със страха от неизпълнението на партийната повеля да скърбят 'от сърце' за великия вожд и ръководител...Там няма GSM, няма интернет, няма западно влияние... Живеят в своя измислен свят и нямат никаква възможност да излязат извън него... Всички корейци,които познавам са от Южна Корея. Какви неща само разказват - ужас...

33

AYYYYY

преди 12 години

И кой президент не би искал такава почит!!!На Путин завиждаха за рейтинга и се опитаха да му направят проблеми.Западните *** от злоба се чудят какви глуости да пишат

32

Анонимен

преди 12 години

до "анализатор "Като каза за мощна режисура и не знам защо се сетих първо за ГЕРБ.:) Е, възможно е и корейците да си имат своя Цветанов и той да прави нужното след като им е починал техния Бойко Борисов, сиреч вожда.:)

31

Анонимен

преди 12 години

Егати профанизацията има тук да се сравнява Северна Коряе със САЩ , май там няма зомбита а тук в нета.

30

Анонимен

преди 12 години

Единствената истинска масова мъка беше когато погребваха Даяна, другото според мен е театър.

29

бил съм там

преди 12 години

Искрено или не длъжни са да плачат защото със сигурност има такива които да следят тези неща. Там за всичко си има отговорници. Постоянно се набива в главите на хората колко добре живеят,най-добре в света,благодарение на партията и най-вече на любимия ръководител и как всички им завиждат и искат да ги унищожат.Не знам до колко вярват на това,но при липса на друга информация-нищо чудно.

28

Анонимен

преди 12 години

Естествено че правят каквото им кажат те са като стадо безмозъчни овце. Всичко е гнусна комунистическа пропаганда.

27

Анонимен

преди 12 години

Разбира се, че плачат искрено! Нали знаят какво ги чака? Ако им натресат демокрация и са пукнали от глад като българите, а от построеното камък върху камък няма да остане.

26

Анонимен

преди 12 години

Аз пък като малък ходех през лятото да се разхлаждам в мавзолея имаше супер климатик

25

Анонимен

преди 12 години

Ми защо да не плачат! Плачат хора с цености и човешки образ! демократите не могат да плачат например! тях им дай да краднат, убият и т.н. Пример - САЩ!