115

Анонимен

преди 12 години

Разделяй и владей. Проблемите на полицаите са като проблемите на цялото ни общество. Поради некачествения материал много прости хора влизат в МВР. Тия млади хора имат ограничени възможности и много трудно могат да станат добри в работата си. Неатрактивните заплати също отблъскват качествените хора а привличат хора с корупционни нагласи. При кампанийни съкращения също обикновено горят професионалистите - на тях не им е нужно да пият с началника си например и горят, много е логично.

114

Шемет4о

преди 12 години

Моля демократите, да ходат на село и там да си развиват демокрацията, а не да замърсяват градовете построени от комунистите.

113

анонимен

преди 12 години

браво.всичко поскъпва а заплати и работа няма.това ли е най-важното.гласувайте пак за герб.

112

до обстоятелства

преди 12 години

Някои...забележи това са единици!Повечето са на по 140-150 лева пенсии.

111

1234

преди 12 години

бонуси за полицаи,воени и някои други професии трябва да има но не в този размер в който е в момента.защото всички вие вечерта сте в краката на жена си ,а те са я в командировки или дежурни.

110

полицай

преди 12 години

Искам си 20те заплати. Да съкрарят БАН те нищо не работят а ние ви пазим.

109

До 109

преди 12 години

отдавна трябваше да се върне военната служба.Не знам защо въобще я премахнаха.днешните млади, нямат никаква дисциплина.Поне 6 месеца казарма трябва да има за младите лигльовци!

108

Аню Цолов

преди 12 години

Увеличение на заплатите в условията на най-голямата криза в Европа и света? Тия хора не са в час нещо. Явно живеят в някакво си тяхно собствено полицейско измерение, което няма нищо общо с реалния живот.

107

обстоятелства

преди 12 години

Така стоят нещата. Eдин млад човек в трудостопособена възраст, независимо къде работи, ако подаде молба за назначавене на дадена длъжност и на същата длъжност има човек пенсионер, веднага на негово место се назначава млад човек в трудоспособна възраст. Това е така, защото много пенсионери работят и взимат свободни позиции на хора в трудоспособна възраст. А ето, че някои пенсионери не взимат чак толкова лоши пенсии. От порядъка на 700 - 1000 лв.

106

Анонимен

преди 12 години

Направете една проста статистика:- за една година колко нападения има над полицай и колко има над екипите на спешна помощ?Тогава ще разберете кой спасява животи и на кой живота е по застрашен и вие преценете коя служба заслужава да взима 15 заплати и първа категория труд!!!!!!!!!!!!!

105

Инна

преди 12 години

Трябва да ги оставят на минимална заплата.За да поотслабнат малко, щото иначе не могат да гонят престъпници.полицията ни е затлъстяла и оглупяла.И защо да бачкат като и без това си взимат заплатите!?!?По 20 "регистрации" за престъпления имат някои и пак са на улицата, а не в затвора.какво променя регистрацията!?!? като пак се вършат престъпления?

104

Анонимен

преди 12 години

граждани обаче трябва да знаем , 4е не народа е виновен - разберете докато костов , доган , първанов и бойко са на власт няма да има добруване на народа не може да виждаме снимки на които боко целува резняка а същевремнно се бори срещу него не се бори а делят територий какво остава за народа - сега като ви скочи тока и почнат съкращения ще ви питам пак на нас ни трябва ново начало като детско дупе а не мафиоти от миналото

103

1

преди 12 години

Може да се намали състава на МВР , като се закрият службите "Гранична полиция" и "Джандармерия" , връща се двугодишната наборна служба и част от по-долу пишещите "патриоти" ще изпълнява техните задължения срещу 1.50 лв. месечна заплата /ето ги икономиите/ и всичко ще е наред. Не забравяйте "Който не храни своя армия , храни чужда".P.S. Предполагам , че навитите да послужат за България ще цвъкат минуси.

102

галактика

преди 12 години

Като стана дума за финансови средства, нека предложа следното: След пенсиониране, който може - нека продължи да работи, но другаде -където има нужда от работна ръка. Така се освобождават работни места за хора в трудоспособна възраст, а и за младите. Е не е редно чиновници по министерства и ведомства да си остават там и след пенсиониране! Нека отидат там, където се работи по 12-14 часа на ден, без платени отпуски, с малки заплати и лоши условия! А пък тези от народното събрание са друга тема....

101

СТИГА БЕ !

преди 12 години

Тия от МВР се пенсионират на 40г.,а аз трябва да работя 40г. за пенсия до 65г. ако доживея.Ай сиктир бе ! Тия са мафия.Ха сега кажете че не сме полицейска държава.

100

Анонимен

преди 12 години

Един бивш полицай и данъчен, небезизвестният председател на Столичния общински съвет Андрей Иванов (разбира се от ГЕРБ) е собственик на 43 имота- магазини, къщи, апартаменти, бинго зали, чейндж бюра на стойност 10 млн. лв. Въпреки ,че от сметната палата го изкараха невинен , не мога да не потвърдя,че все пак полицията взима много пари. При толкова имоти.......Е може и той да ги е изкарвал, докато е спал по паркинЗите !!!

99

Анонимен

преди 12 години

В Англия ако хванат полицай с подкуп му взимам къща кола всичко.В България много полицай много от тях корумпирани от ......... Схемата е следната и тя е много ясна ПОЛИЦАЙТЕ НАПОЛОВИНА.ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ,НО РЕАЛНО СВЪРШЕНА РАБОТА.Не като сега престъпления много,наркомания много,заплати МИЗЕРНИ.

98

ясно е

преди 12 години

изреченото от ББ е факт и е влязло в сила от 15.10.2011г. но го оповестиха след балотажа.........

97

Анонимен

преди 12 години

еми нормално е то се напълни с простаци -останаха малко истински полицай но защо го правят така нека ги намалят от 70 000 на 15 и ще има пари за всички а веднага въпроса какво правим с останалите които ще останат без работа ами какво да идат и да гледат овце сега има нужда от овчари аз отдавна казвам че не може всички селяни -граждани да правим а и те не са развити за градски условия и просперитет , съгласете че има много *** народ

96

анонимен

преди 12 години

не стига че се пенсионират на 40 без да са работили ами и заплати на куп ще получават откъде на къде