60

Анонимен

преди 12 години

POREDNIA *** SPORTIST.

59

ЧНГ

преди 12 години

ЧНГ - Честита Нацепена Гъзяга

58

до47

преди 12 години

особено техен човек си ако откраднеш 1/2 България щото се надяват да разделиш нещо с тях

57

Анонимен

преди 12 години

Изглежда има опит в преноса на забранени субстанции. 2кг е огромно количество, 9кг е направо безочие. Нямам никакво съмнение, че не е накиснат. Накисват хора със 100-200гр подхвърлени. Не знам как е мислел да мине митническия контрол на толко летища. Явно го е правил много пъти и е станал нагъл и невнимателен, увлякъл се е. Почти съжалявам, че не са го хванали в Малайзия.

56

jjj

преди 12 години

Вашите деца щяха да се тровят с този наркотик, защото не можете да ги възпитавате. Стига сте обвинявали всички останали на този свят освен себе си, че децата Ви са станали наркомани! Грешката е изцяло Ваша и който не го приема и разбира не заслужава да има потомство!

55

Ф.С.В

преди 12 години

В нашият модерен свят .парите са над всичко .някои убиват майките и продават децата си за пари .всичко е до домашно възпитание и образование ..за съжаление в БГ, капитализма е от най дивите .най безкрупулните капиталисти са бившите комунисти -днешни бизнесмени

54

НАВАР

преди 12 години

Ей, комунистите, стига сте го обръщали на политически случай. Не защитавам ГЕРБ, ама са го отлюспили, нали? А комунистите такива, които десетилетия произвеждаха и търгуваха с амфетамини и какво ли не още, че и до ден днешен си го правят, не само, че не ги отстраняват, ами и ордени им дават. Случаят си е напълно криминален и ако го докажат и осъдят, да гние в затвора, там мазните ще го направят "нов" човек...

53

zed

преди 12 години

и ние, а ти си гласувай за любимите комунисти !

52

Анонимен

преди 12 години

Всеки има право на адвокат. До доказване на вина. Съдействието и правната помощ му се полагат като на български гражданин и би било такова за всеки в неговото положение. Няма "нашите" в случая. Малко неподготвено сте се изказали. Иначе дори да е виновен има право н защита, но това са елементарни неща, които няма нужда да се напомнят.

51

Мистик

преди 12 години

всички партии си имат по някое каналче я за кока, я за нещо нелегално иначе няма да съществуват.съгласен съм с това, че всички занимаващи се с такъв бизнес трябва да ги избиват на място. дори и със 100 грама да те хванат-куршум в главата.

50

Анонимен

преди 12 години

Aaaaa...Бразилия няма лабаво,там не е корупцията и свободията в България!Ще го сцепат!!!

49

Анонимен

преди 12 години

Това, което правим, е да осигурим на г-н Боевски възможност да си избере адвокат. Имаме списък с адвокати, които ще му предложим и ще му окажем всякакво съдействие,..............................че то за такива случаи си има дежурен добър авдокат : марковски !

48

косморог

преди 12 години

OДо джурналята - часовата разлика между Бръзилия и България не е чак толкова голяма, само около 4 часа! Второ - от какъв зор този престъпник ще баде защитаван от адвокат, платен от мойте данъци? Не е ли срамота, уважаеми герберасти!

47

разяснение за чугуни

преди 12 години

"Това не е първият скандал около бившия спортист. През 2003 г. е наказан за употреба на допинг. Тогава Световната федерация го извади от състезания за осем години и на практика това прекрати кариерата му.През 2008 г. синът му Пол се самонарани със собствения си газов пистолет в училищния двор, докато играел на руска рулетка.Малко след инцидента Боевски подаде оставка като общински съветник на ГЕРБ в София.ПП ГЕРБ е прекратила членството на спортиста Гълъбин Боевски на 25 април 2008 г., съобщиха от партията междувременно."Седмица след инцидента със сина му членството му в партията беше прекратено заради несъответствие между допуснатите действия от страна на Боевски и морала и устава на ПП ГЕРБ. След подаването на оставката си като общински съветник, Гълъбин Боевски по никакъв начин не е участвал в работата на партията", добавиха оттам. "ГЕРБ гонят за най-малкото, при другарете от БСП обаче ако ще да откраднеш половин България все си "наш човек" и си в схемите, без да те гонят. Някой да помни изгонен от редиците на БСП?

46

Анонимен

преди 12 години

имотен измамник, наркодилър - общински съветници. Е това е материал. Май и в Пловдив имаше един наркодилър-активист.Част от местните структури са от бандит нагоре. После МВР било виновно за всичко. Че то може ли да се излови толкова *** за година-две.

45

Някаф там

преди 12 години

До 24С риск да издребнея, но едва ли има деца които да си позволят кокаин за 120 лв. грама...

44

Министерството ще му

преди 12 години

Каква правна помощ за мутрата? Има си фитнеси, има си апартаменти - да продава! Защото този наркотик щеше да го продава в България и да трови нашите деца! Не само че не трябва да му се помага, но като излезе след 15 години и ние трябва да го съдим! Ако Бойко отдели един лев или изпрати Фалкона лично ще го съдя за злоупотреба с лваст и съучастие!

43

Анонимен

преди 12 години

Къде се скри Роман Василев да му каже "На колене като всеки престъпник". Ама как ще му го каже като са от една партия. ГЕРБ!

42

KRUM

преди 12 години

KOLKO ME E SRAM,TOZI CHOVEK UJ SLUJE6E ZA PRIMER NA MLADITE!VSI4KO V TAZI SKAPANA DURJAVA ME OTVRUSHTAVA VE4E..BORCI,STANGISTI,FUTBOLISTI,CHALGA K...i. DOKOGA TEZI HORA STE SA PRIMER ZA NA6ITE DECA BE?TOZI DA STOI 20 GODINI V ZATVORA DANO- PRENOSITEL NA SMYRT,PRENOSITEL NA SMYRT''-ETO TOVA E TOI! OT TAZI DROGA STQHA DA UMRAT MNOGO DECA,MOJE I NQKAKVI *** SY6TO NO I MNOGO DECA. ZA PARI?-EGATI I BOKLUCITE! PISNA MI VE4E..ZA EDNITE PARI LI BE? -DOLEN CHOVEK SI TI BOEVSKIPISNA MI ..

41

alex

преди 12 години

Вижте какви общински съветници избирате, хубаво ги погледнете. В Русе май избрахте мега ренегата от университета, който участва в разсипването на образованието Васил Пенчев. Такива сте вие!