61

От един "Идиот&

преди 12 години

А как ти се развиват теменужките???

60

вдфсфсдфсдф

преди 12 години

Гласуваш за Ламбо - полуаваш Калфин! Факт!

59

СТИГА С ТОЯ ГЕРБ

преди 12 години

Мръсни продажници, искахме демокрация, ето я демакрацията, нека да сърбаме това което сме дробили. Това не е демокрация, а мафия. Стига, стига са ни лъгали, всичко и лъжа и измама уж за по-добър живот, ала, бала. По-добър живот от Тодор Живково време няма да имаме никога. Живков е признат от цял свят като най-добър държавник, а тези тук са кукли на конци и нищо не става от тях. Иван костов провали СДС и няма право на глас, хората решават, затова всички да отидем и да гласуваме по съвест-мислете.

58

vini

преди 12 години

Браво Костов това е правилното решение.Ние сме преди всичко българи и трябва да се борим за българското без фередже.

57

ЕДНАКВИ!

преди 12 години

Костов и Сидеров ,работят там ,където има ---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ,ИНАЧЕ ТЕ НАПУСКАТ !Какво каза Бойко на Костов В парламентарен ден :Аз не съм идвал при теб ,за да се пазаря ,а ти /Костов/,идва да се ПАЗАРИШ!

56

darcas_real

преди 12 години

Даваме подкрепа за ГЕРБ, но после ще гласуваме вот на недоверие срещу ГЕРБ с БСП, а после пак ще подкрепиме ГЕРБ. Важното е да остояваме принципите си, а те са "Накъде духа вятъра"

55

Избирател

преди 12 години

Уважаеми ***,ако Калфин наистина е това, за което го представяте нямаше да се налага Ламбо да му е вице. А той му е вице, защото хората го познават, популярна личност е и си спомнят с усмивка филмовите му превъплъщения. Това се нарича ракета-носител. Признайте го най-накрая, срамота е !!!

54

Анонимен

преди 12 години

Леле,страшна подкрепа!Вчера се видя,че ДСБ и цялата синя коалиция нямат и един файтон хора!Тръгнал този тъмносин *** да плаши кучетата с луканка!Няма да подкрепя Тиквата ,а ще му крепи мъдете/Калфин/!

53

От един "Идиот&

преди 12 години

Що не се кандидатира за президент бе Костов? Покри се в мишата си дупка. Появяваш се от време на време. Вземи се махни от тази политика. Нищо не правиш. Само размътваш тинята и гледаш да вкараш още някой в нея. Повръща ми се от всички политици в България. Опропастихте я!

52

Патриот

преди 12 години

Костов няма ресурс за да подкрепя когото и да било, а простаците в България са достатъчно, с чиито гласове Плевнелиев ще стане президент.

51

BIG AL

преди 12 години

За кого да гласуваме , Костов ??За един страхливец , който не смее да излезе на дебат ??Да избираме една от двете нули ?? ..))Добре е да помислиш и своята вина ..Вече наближаваш годините на Савов, на Дертлиев, на Мозер ,преди 20 години , които унижаваше и срещу , които скачаше ........

50

Анонимен

преди 12 години

Костов- убиеца на синята идея.....По-млакото зло, българино , по-малкото-мисли...

49

ми

преди 12 години

Браво на Костов!!! Синята коалиция се издъни зловещо със споразумението си с одс и си получи отговора от избирателите. Костов трябва да се разграничи от сдс и одс, за да спечели. Само не разбрах за кунева какво има предвид с този "пробив в енергийната сигурност" след като същата тази кунева уговори затварянето на 3 и4 блок от аец и гласувайки за нея хората са гласували на *** и дпс

48

Анонимен

преди 12 години

Костов, мишко,ти с твоите 2% едва ли може да окажеш някакво влияние на изборите, така че изобщо не се натискай да подкрепяш когото и да е.

47

САМО ПИТАМ?

преди 12 години

И.Й.КОСТОВ ,КОГА ЩЕ СТАНЕ ---НЕЗАВИСИМ ,КАТО КУНЕВА ?

46

Анонимен

преди 12 години

Костов , ти си по-голяма *** и от Волен!Тъмносин партиен секретар!Разби "синята идея " тотално!

45

Гууг

преди 12 години

Като гледам в сайта на ЦИК,колко са гласували за Гърджо и компания, няма страшно- 345 гласа не са решаващи!

44

Анонимен

преди 12 години

"За втория тур Костов удря рамо на Плевнелиев"със своите 1.85%Бравус!

43

Келешчо

преди 12 години

Да те подкрепи Костов, е все едно да те целуне вампир.

42

до 17

преди 12 години

За да си честен пред себе си - не отиваш или отиваш и пущая празна бюлетина ИЛИ - представяш си резултатите след това - кого като изберат ще ти стане по-гадно- осъдени сме да живеем в комутрандлия. У Ж А С !!!! А си мислехме, че няма да има диктатура никога и други разни глупости......