144

Алф

преди 12 години

... ама нали уж червените го започнали и почти го били завършили ама не съвсем :) Този сега не разбирам за червените ли ни призовава да гласуваме или за тиквата ? :))))

143

Фен от Село

преди 12 години

до 140 добавен от: Анонимен преди 1 минута Значи хляба трябва да удари 2 лв защото няма по голяма далавера за монополистите и за държавата от това да влизат 40ст ДДС от всеки хляб в хазната !А колкото до Плевнелиев него в личен план нищо не го интересува колко струва защото си има пари и то доста !

142

До 139

преди 12 години

Споко бе другарю Кутевец, нека и червените баби не спят и да гласуват цяла нощ, тебе кво те брига, а колко до опорочаване на сайта ви, то той е опорочен от самите създатели, които откраднаха парите на хората и сега си купуват сайтове, телевизии за да манипулират хората.

141

Анонимен

преди 12 години

138... za sajalenie si prav..

140

Анонимен

преди 12 години

Тоя що така грозно си показва зъбите?Уж усмивка а някаква гримаса дето в света на животните (от където някои не са много далеч) си е жест на заплаха.Това е оръжие с него може да убиеш човек.Все едно да изкараш ножа и да го показваш на камерата(малко по-миролюбиво)А относно президентските избори помислете:Това президент ли ще бъде или някаква марионетка-милионер който обяснява на най-бедните хора в целия ЕС колко добре живеят и колко е хубаво с ГЕРБ?Такава информация още сега има в сайта на ГЕРБ

139

БГ Телевизия

преди 12 години

То като гедаш БГ телевизията все едно живееш в друга държава :))) Кампанията на ГЕРБ ми харесва много - комсомолски оптимистична. За жалост нищо общо с тъжната действителност.

138

Анонимен

преди 12 години

гербавите онанисти плащат ли ток, вода и парно?.......явно не, но когато скоро хляба удари 2 лева и простата плоска Тиква няма откъде да намери пари и те ще ревнат:)

137

ДО dnes.bg

преди 12 години

Призоваваме администраторите и *** на този сайт да прекратят гласуването за избор на Президент. Просто в блогове и социални мрежи стотици потребители се подиграват с това гласуване и присмиват на сайта. Молим също така да запазите авторитета на този новинарски сайт и да прекратите гаврата с него. Привърженик на Плевнелиев е написал че за 4 часа е гласувал 2000 пъти,фен на Атака му отговаря че тази нощ няма да спи но ще гласува 5 000 пъти за Сидеров. Анкетата се опорочи зловещо ! За 6 дни откакто бе пуснато това гласуване са участвали уж над 350 000 човека,а това са половината от ползващите интернет в България. Хора във фейсбук дори коментират че са информирали изпълняващите мониторинг на сайтовете в България " сайтове ТОП 10" за невероятното уронване престижа на сайта.10-на привърженици на Герб и Атака гласуват денонощно и опорочават самата анкета и най- вече самия сайт.

136

xaxaxaxa

преди 12 години

Няма значение кого ще изберете, важното е, че след 5 години ще сте още по-бедни и България ще гони вече 6 млн жители. Пълни *** управлявани от селдки хитреци.

135

Истината!

преди 12 години

Снощи Плевнелиев и М. Попова спечелиха по много убедителен начин дебата с Калфата и Пръмовица днес БТВ трябваше както обещаха да обявят резултата, но за поред път се доказа, че БТВ, заедно с Дългото недорузумение Славка Трифонова са едни обикновени *** на *** и са отметнаха от обещанието си, щели да покажат резултата вечерта на изборите - след дъжд качулка. Така че БСП си иматосвен 30 социологически агенции и 10 ТВ медии - това е истината, а не плача на Калфин-заменката за 37 агенции

134

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев - 33%Калфин - 1%Ае млъквайте платени драскачи. Народа си каза думата.

133

Истината

преди 12 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ БОКО МИЛИАРДЕРА И ЦЕЦО КРАДЕЦО ЩЕ БЪДАТ В ЦЕНТРАЛНИЯ.......ТАМ ЩЕ ПОВТОРЯТ МАНДАТА........НО ИМАМ ЛОШОТО ПРЕДЧУВСТВИЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СПАСЯТ СЪС ЗАГРАБЕНОТО Я В ЮАР,Я В ЛАТИНСКА АМЕРИКА И ЩЕ ГО ОТНЕСАТ ТЪПИТЕ ,ЗАБЛУДЕНИ ГЕРБАДЖИИ..........

132

Истината

преди 12 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ЗА ГЕРБ НЯМА ДА ГЛАСУВА ПОЧТИ НИКОЙ.......ОСВЕН ***,ПОЛИЦАИТЕ/63 000 И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА/ И НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ТЪРТЕИ/ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ/. ТОВА СА КОШМАРНИТЕ ФАКТИ ЗА ТАЗИ КЛИЕНТЕЛИСТКА ,КРАДЛИВА ХУНТА НАРЕКЛА СЕ П.П. ГЕРБ. НАРОДА ГИ КЪЛНЕ ПО ГРАДОВЕ,СЕЛА,МАХАЛИ И ПАЛАНКИ......БОКО ГО ОСВИРКВАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ НА ГРАДОВЕТЕ И СТАДИОНИТЕ....ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ РАЗДЕЛИ 4-5 МЯСТО НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ.......НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПЛАТЕНИ,ПОРЪЧКОВИ СОЦИОЛОЗИ

131

AHMET

преди 12 години

Живо нахалство е Калфин и Кунева, и двамата предавали неведнъж българските интереси, да се кандидатират за президент на България. Явно са решили, че след като досега не сме имали и един читав перзидент, а само безродни *** като тях, това ще продължи вечно.Да, ама не, неуважаеми. Гоце просто преля чашата и на хората им писна. Не че предшествениците му бяха стока, но той беше като гнилата черешка на тортата от фекалии. Порочната линия най-накрая е на път да бъде прекъсната и ще се радвам, когато вие двамата бъдете натикани там, където ви е мястото.

130

AHMET

преди 12 години

Неможах да разбера защо Кунева и Калфин се срамуват от партиите към които принадлежът та нали те ни доведоха до това състояние.Нали малко или много са съпричастни с деянията на тези с които управляваха страната.Срамно е да лъжеш народа директно в очите и да избягваш неудобните въпроси.Като са толкова сигурни в победата си защо се обединяват.Може би защото защитават едни и същи олигарси и са послушните кученца които се превръщат в добермани когато ги поставиш натясно и засегнеш финансовите им интереси.

129

ГЕРБ=ДПС

преди 12 години

Борисов, като не искаш Доган, защо ползваш медиите му?!Не искам подкрепа от ДПС за изборите! Това заяви гордо Бойко Борисов тези дни. Пропусна обаче да добави, че вече втора година получава най-голямата си подкрепа именно от медиите на Доган, в които има забранителен списък на хора от властта, срещу които не може да се пише. Всъщност тази подкрепа е много по-голяма и по-важна от политическата.Ако Доган открито подкрепи ГЕРБ, хората ще се отдръпнат от Борисов. Сега никой не знае, а и на никого не му пука, че по-голямата част от медиите са свързани с обрач от фирми, близки до ДПС, а у масовия читател, зрител и слушател на новини остава впечатлението, че най-различни издания и медии говорят все хубави неща за властта. Представяте ли си какво щеше да остане от правителството ако ДПС беше истинска опозиция и атакуваше всеки ден управляващите през своите медии. Тогава със сигурност щеше да се стигне до предсрочни избори, за каквито нези дни се обяви и самият Доган. Само че в стила на българската политика, която е театър, той произнесе реплики, които нямат нищо общо с истинските му намерения. ДПС не иска предсрочни избори, но го казва, за да изглежда че е опозиция. Борисов иска подкрепата на ДПС, но такава каквато е и сега скрита, и затова обявява публично, че не се нуждае от нея.Впрочем за по-голямата част от българските политици ДПС е любимото необходимо зло на сцената и най-желаният партньор зад кулисите. Дори тайната надежда за успех на сините днес са гласовете на Ахмед Доган. Неслучайно той е може би най-откровено корумпираният и в същото време най-недосегаемият политик. Всички печелят гласове, когато преди изборите говорят срещу него, но никой не го закача, щом дойде на власт. Бойко Борисов е поредното потвърждение на това наблюдение. Той подмени вота на голяма част от избирателите си, които гласуваха за него с надеждата най-после да се потърси съдебна отговорност за далаверите на лидера на ДПС. Борисов обаче не само, че не го закачи, но му даде и огромна медийна власт.

128

AHMET

преди 12 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ ГИ РАЗКОСТИ И МАРГИ ПОПОВА ГИ НАКОВА! ПЪЛЕН КРАХ ЗА ТРОЙНАТА КОЯЛИЦИЯ И ДВАМАТА ИМ БИВШИ МИНИСТРИ А СЕГА С НАГЛОСТТА СИ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТИ КУНЕВА И КАЛФИН!

127

Ето новия морал

преди 12 години

4 млн. лева е похарчил земеделският министър Мирослав Найденов, за да обнови автопарка на ведомството си. Още с встъпването си в длъжност през 2009, в разгара на кризата, министърът започнал с мащабните покупки на луксозни автомобили.Обществените поръчки за тузарските возила умишлено включвала специални екстри, които притежават определени марки. Така, например, сред най- предпочитаните автомобили бил джип Тойота ланд крузер на стойност над 160 хил. лева. Единственият човек освен Бойко Борисов който се вози в същия модел автомобил, е шефът на Агенцията по храните Йордан Войнов.Освен парите за нови коли, Мирослав Найденов опука крупни суми и за собствения си пиар. Говори се, че министърът на земеделието редовно си купувал ефирно време в най- гледаните национални телевизии. Най- вече по време на кампанията му за промотирането на държавния стандарт на редица продукти, което всъщност целеше облагодетелстването на определи фирми. Резултатите от продажбите на храни, произведени уж по държавни изисквания, се оказаха плачевни.Оказа се, че подмяната на автопарка е била първата задача на всички нови министри от кабинета Борисов. Наскоро излезе информация, че министъра на околната среда и водите Нона Караджова е похарчила 800 хил.лева от парите на данъкоплатците за тузарски автомобили.

126

AHMET

преди 12 години

В БЪЛГАРИЯ ИМА ДВЕ ПАРТИИ ЕДНАТА Е ГЕРБ ДРУГАТА Е ДОГАН...МИСЛИ БЪЛГАРИНО ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАш

125

Истината

преди 12 години

Кабинетът не само че няма да повтори мандата си, но дори няма да го довърши, защото ще загуби тези избори, и то с много. Номерът с фалшификацията на изборите няма как да мине, така че престанете да подготвяте фалшификацията, като спамите, как ГЕРБ печелел и повтарял мандати. Никой не ви вярва. Няма как да легитимирате фалшификация. Ако се опитате да приложите този план, и кучетата ще разберат. Анджей Васик- международен наблюдател за Източна ЕвропаЩе повторят мандата, ама в Централния.