55

Анонимен

преди 12 години

До 54Що вярваш на турската пропаганда, нали преди 89 година сме им давали убежище на кюрдите, даже може пак да им дадем да ви тепат от българско да ви видим колко сте ербап тогава!Врага на нашия враг е МОЙ ПРИЯТЕЛ! Давам нелегална квартира за кюрдски бунтовници, отплата е бройка скалпове на турскоговорящи!

54

Анонимен

преди 12 години

Мда, с мъка трябва да призная, че КараИбрахим е прав този път. Само че Караибрахиме кюрдските скакалци са първо ваш проблем. Първо на вас ще ви изядат не само ушите ами и главите

53

КараИбрахим

преди 12 години

Тези,които толкова милеят за кюрдите да им кажа ,че да знаят.Някой ден,когато се отвори границата на Турция към Европа,а това ще стане,помнете ми думата.Именно тези кюрди ще ви нападнат като Сахарски скакалци.Тогава българските ***,ще ви се сторят по-скоро като английски аристократи.

52

Killuminati

преди 12 години

Точно след такива брутални изяви на тоя Мустакатия Пиндер - Идва времето когато всеки наричащ себе си турчин няма да може да броди по тази земя, българското търпение се изчерпва, скоро ще бъде като в Гърция - само кръстове нито една джамия

51

Анонимен

преди 12 години

Родопите са турски, Кърджали, Шумен, *** са с нас. Вие сте 4.5 милиона от 6.5, ние само в държавата ви сме над 2 милиона (1 милион ***, 500 хил турци, 500 хил бъгларо-мохамедани)!! И сме още 80 милиона!! Ще бъдете претопени за 20-30 години, само да паднат границите!----------------И като се събуди, осъзна ли кофти действителността?

50

БГ

преди 12 години

Турция да не се занимава с нас защото до 2020 май ще има Кюрдия вместо Турция .... ха ха ха ха

49

Тюрк

преди 12 години

Родопите са турски, Кърджали, Шумен, *** са с нас. Вие сте 4.5 милиона от 6.5, ние само в държавата ви сме над 2 милиона (1 милион ***, 500 хил турци, 500 хил бъгларо-мохамедани)!! И сме още 80 милиона!! Ще бъдете претопени за 20-30 години, само да паднат границите!

48

Анонимен

преди 12 години

Брюксел е толкова далече,а Ердоган и Гюл са толкова близо.През ден през два прескачат да наобиколат раята-------------А бе то и Кюрдистан е близо до Гюл, да не вземем да ви притиснем от двете страни, че и в анадола няма да си намерите място!Да освободим КЮРДИСТАН!

47

Анонимен

преди 12 години

Да вдигнем паметник на Руския Войн в Истанбул!!! (ама кой ли ще ни остави, като сме такива смотани ***)

46

Анонимен

преди 12 години

България в Турция 2020г.!! Преговорите са почнали, главите са отворени!! Колкото по-рано, толкова по-добре!! Слагайте фесовете и марш в джамията. ------------Много си *** 500 години не можахте да ни сломите, та сега ли? Идва май за вас новата стара ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ и си приготви вазелина за границата, че от турска страна няма да простят на кадъната колко и да мюсюлман!

45

КараИбрахим

преди 12 години

Брюксел е толкова далече,а Ердоган и Гюл са толкова близо.През ден през два прескачат да наобиколат раята.Вече и преводачи не ползват.Рано или късно турската икономика ще ви изяде,без това разбрахте,че западняци няма да дойдат тука.Те не ви смятат и за хора.Няма страшно-няма да боли.Метаморфозата ,този път ще бъде бавна и продължителна.

44

Ати

преди 12 години

Ей, намери се някой официално да протестира.Поздрави! Прочетох сутринта информация за посещението и се възмутих. Кой му дава право да открива паметници в чужда държава. Или те вече се разхождат като у дома си. Ако станат нашите борци за национално освобождение в гроба ще се върнат отново.Спете, затваряйте си очите държавници и политици за всичко, което се случва в Родината ни! Ще се събудите, когато ще е късно!!!!!!

43

до 25

преди 12 години

Може би защото не е било официално посещение на президента по покана на сърбите??

42

като 2 капки вода

преди 12 години

Все едно гледам Първанов...

41

Killuminati

преди 12 години

Тоя *** на снимката няма какво да го обсъждаме, той е ясен. Не ми ясно едно нещо - как може мюсюлманите в БГ да наричат себе си турци, та техните прадеди от поколения се раждат и живеят тук и по паспорт си пише българин, а те себе си наричат турци, а са виждали Турция само на картичка, промити мозъци, турчеете се това е истината. Ако възприемате Гюл като ваш президент, марш към Турция веднага.

40

Зевс

преди 12 години

Външния министър да си подаде оставката незабавно !!!!

39

Пророка Мохамед

преди 12 години

България в Турция 2020г.!! Преговорите са почнали, главите са отворени!! Колкото по-рано, толкова по-добре!! Слагайте фесовете и марш в джамията.

38

Анонимен

преди 12 години

В политиката и в икономиката нищо не се прави и не се дава без причини!...Защо Турция влива капитали в България?Айде да не ми обясняват турците,че това е от алтуризъм..Турция се стреми да влезе в Европа и единственият и път е през България!..Деситилетия наред Турция има апетити към страната ни,търси начини да затвърди позиции,настройва мюсюлманите и действа подривно...

37

drakata

преди 12 години

Това не е първият гаф на това министерство! Някой трябваше да реагира и на посегателствата към нашата история от страна на единокръвните (и самозабравили се) ни братя от Вардарска (или Варварска) Македония! Това обаче не се случва! А вижте гърците - с какъв плам само бранят наследството си! Ясно е че освен Цецо и Младенов трябва да си ходи!

36

Пешо

преди 12 години

Можете ли да ми кажете когато турците са ни поробвали, колко тяжни жени са дошли в България да родят? И продължавам да питам-тези хора,които ге наричаме етнически турци,къде са родени и от кого?.Може бащите им да са турци, може майките им да са потурчени българки, но да е роден на българска земя от майкща туркиня ,не го вярвам.Вие какво мислите?