69

chach

преди 13 години

v sluchaia pone dvama triabva6e da badat ubiti po nevnimanie kakto prave6e edno vreme bb

68

Анонимен

преди 13 години

Цецо Апартаменто както го наричат червените *** те какви са като си направихе не по 2-3 апартамента а замъци дето мислят че ще векуват...изучиха си децата в чужбина с парите на народа ,блъскат на всяко кръстовище по някой българин с джиповете си и то в продължение на 65 години ,а сега 2 години не могат да изтраят извън властта...Страшна мъка и злоба....

67

но комент

преди 13 години

Цецо Апартамента да си чака реда за съда и затвора!

66

anonimens

преди 13 години

чета тука някои *** коментари да изчакат да направят обира и тогава да ги хванели...все има *** по форумите и най вече в този включително и платени ама чак такава простотия не бях чел никъде..ама да бяха им помогнали да разбият стената,да влязат вътре да изкл там сота,да отворят трезора и да напълнят заедно парите и да ги хванат тогава...значииии нямам думи!!

65

Анонимен

преди 13 години

Добре де аз не мога да разбера Цветанов какво иска ? всеки които е нарочен или за които има сведения да бьде осьден ,така както на полицията и се иска ,това го имаше ама едно време ,сега има адвокати следят за целия процес сезират ако трябва и медии и Страсбург има Омбудсман има правозащитни орг. всичко трябва да си хе на место за да се издава присьда има ли грешки виновен не виновен остава отвьнка --това е иска се професионализьм пари време и техника доказателства не се сьбират лесно.

64

Анонимен

преди 13 години

Всеки път като чета на Цоцко Цветанов и Боко *** излиянията си спомням цитат от една книга - "В политиката е като в септична яма, най-големите *** винаги изплуват най-отгоре!"

63

Jijo

преди 13 години

Нашата правосъдна система е сцепена за нищо не става съдиите са корумпирани да сменете ги един свестен министър дойде разбива мафията и започва да се пораждат негативи към него но *** такива ГЕРБ пак ще печели изборите и ще ви доизчисти

62

ДО 52

преди 13 години

Даже те срам да си пишеш инициалите като плюеш,или може би пишеш със няколко ника и едното е да не си пишеш името?

61

Анонимен

преди 13 години

Браво Цеце с такива изказвания ще си новия министър-председаел в държавата на ***!.........

60

но комент

преди 13 години

до 54: имам веееееее...*** смотан!И не псувай на българска майка да не ти откъсна черните м***алски уши и да ти ги навра в ***.

59

мда

преди 13 години

крадеца вика дръжте крадеца - народна мъдрост

58

О С Т А В К А !

преди 13 години

О С Т А В К А НА ЦЕЦО - КРАДЕЦО И ЛЪЖЕЦО!О С Т А В К А НА ЦЕЦО - ШЛИФЕРО!О С Т А В К А !КРАДЕЦА - ГОНИ КРАДЦИТЕ!

57

Aha

преди 13 години

Poznavam edinia ot tia i naistina se izumiavam kak sa go pusnali sled kato beshe iasno 4e toi e udaril veriga hranitelni magazini predi okolo 1 godina s 1 000 000lv. Cialata dyrjava e absoluten cirk. Izviniavam se za latinicata

56

към 46

преди 13 години

Ало ти със интелекта много не се различаваш от останалите във форума. Изглежда най-добре се живее ако си мислиш че имаш някакъв интелект ,но остави другите да кажат кой какъв е,....Защото Цветанов се оказа много висока топка за интелекти като вас.Само като те чета и смятам че си от червената тор ,която България ако не изнесе и изхвърли ще продължи да вони!

55

до у бре,де бре,а та

преди 13 години

аде аде, аха аха

54

Анонимен

преди 13 години

Отново размислите на Цецо Апартаменто - криминалният престъпник, който по стечение на обстотелствата е и вътрешен министър.

53

но комент

преди 13 години

ами Цецо Апартамента кога ще го разследва прокурора и кой съдия ще го съди?

52

сдг до 43

преди 13 години

Ако беше гледал тази сутрин предаването на Кушлуков,щеше да разбереш от мин.М.Попова че вече се въвежда с закон КОНКУРСНОТО ИЗБИРАНЕ ЗА ПОСТ В СИСТЕМАТА.

51

Анонимен

преди 13 години

Цвъ, кажи за контрабандата на цигари. Не ни занимавай с демо версии на обири.

50

Анонимен

преди 13 години

Верно колкото повече разглеждам коментари за това или онова се набива в очи, че наистина има една порода ТИКВИ. Те знаят само едно : да слагат минуси, ако не дай Боже говориш без подобаващо уважение към Главната Тива или по Маломерните Тквички около него. А и още едно знаят - да псуват. Безполезни, безхаберни, безопасни, безинтересни ... тикви