32

Анонимен

преди 12 години

Здравейте, комунистически клоуни. Плюете ли и днес? Плюйте, плюйте. Големи сте комици.

31

1952-ра

преди 12 години

Честита ви новата 1952-ра!До Априлския пленум има още няколко години, но през 2011-та не е задължително да очакваме развенчаването на новия КУЛТ към ЛИЧНОСТТА на ....

30

до 27

преди 12 години

А това за ден без Бойко са пълни глупости.Има далеч по-съществени неща....Разбира се-КАТО ЖИВОТ без Гербери!!!!И без КОМУНИСТИ-ама няма как да стане...така чеЕМИГРАЦИЯАААА

29

Анонимен

преди 12 години

На мен лично ми писна и от Бойко и от Борисов и от ножиците му ... Имаше отдавна един филм за един психопат с ножици ... забрайх му името ... та и този - "Бойко Ножицата"

28

Ico the Gambler

преди 12 години

Чакам Тулски,Странджата да се изкажат задължително!!!!Без тъпунгерските им изказвания похапвайки от бурканѝете на мама от село....денят ми няма да е Хубав!!!Както и без Цецко!!!Цецкооооо......къде си,как така няма новина и не са изтипосали тази "интИлигентна" физиономия,на един истински МИЛИЦИОНЕР?!?!?!

27

Анонимен

преди 12 години

Гнусните комунисти много ги е яд, че ЕС дава пари на Бойко за строежи, а на същите гнусни комунисти еврофондовете бяха спряни, когато бяха на "власт". Гнусни комунисти.

26

Fansi

преди 12 години

Според мен всичко е в реда на нещата.Държавата ни усвоява парите.Ние сме бедна държава и така трябва да бъде.Ако не ги усвояваме няма да ни дават.Според мен всичко е в реда на нещата.Докато преди не беше така. А това за ден без Бойко са пълни глупости.Има далеч по-съществени неща.

25

до Червените боклуци

преди 12 години

ми строи, открива и реже човекавие що не рязахте а??? сега злобеетерязахте само на Доганови сараи, горски заменки, Царски имоти, Масларови Мургини палати, Велчеви хотелиА Бойко реже на магистрали, спортни зали, пречиствателни станции....яд ли ви е аа??? червени ***

24

до 13

преди 12 години

как БОГ бе?!?!? Ти луд ли си....Бог е пеленаче в сравнение с Бойко!Исус, Папата и Бойко Борисов са в една лодка. Изведнъж Исус излиза от лодката и ходейки по водата излиза на брега. Бойко Борисов небрежно го последвал. Папата и той опитал, но потънал още на първата крачка и се удавил.На брега Исус казва на Бойко: -"Не мислиш ли, че трябваше да му кажем за камъните?"Бойко Борисов отговаря: -"К'ви камъни?!

23

21

преди 12 години

И какво му е кошмарното на Боко Тиквоко с ножицата? И защо пък да се плашат комунистите след като той е един от тях!? А и да се скъса да реже ленти на всякакви обектчета и за по 1000 лв. пак няма да настигне "учителя" си Тато по откриване на обекти (само къде Татовите бяха доста по-състоятелни). И само да добавя голяма част от обектите, които са готови сега са започнати преди повече от 2 г. така че на какво се радвате подлезулковци, че реж лентите на тройката ли?

22

8-ия ден

преди 12 години

Ненавиждам новопръкналия се израз "това се СЛУЧВА", в случая употребен и от тази журналистка.Вместо "ако наистина денят без Бойко Борисов се случи" /???/, можехте ,Ралица, да пишете "Ако има такъв ден", този израз "случва се" е едно нескопосано буквално превеждане и навлизане от чуждите езици - най-вече английски и френски/да не давам пример как е този израз на съответните езици/, на български до скоро се казваше "става" а не "случва се"....Пазете езика ни чист !!!

21

Иван

преди 12 години

Бойко Борисов като се е раждал сам е прерязал пъпната си връв и е казал ОТКРИВАМ БОЙКО БОРИСОВ :----))

20

Кошмар

преди 12 години

КОШМАРА НА КОМУНИСТА - БОРИСОВ С НОЖИЦАПИЩЯТ СЯКАШ ТОПКИТЕ ИМ РЕЖЕ

19

13

преди 12 години

Ку-Ку!

18

Иван

преди 12 години

Бойко вади инструмента,ще се справи с нова лента!

17

Nasty

преди 12 години

Писна ми от тоя бе...където и да се обърна само тва слушам. Живот имаше преди него, ще има и след него. Аре фък!

16

Ъпсурт!

преди 12 години

без всеки друг може - без батко НЕ МОЖЕ

15

Анонимен

преди 12 години

ЕС дава пари за строежи, Бойко ги строи и според очакванията на ЕС-реже ленти. Не виждам какъв е проблема. България е бедна държава, нямаме прозводство, няма нищо. Единственото, което може да се направи, е да се усвояват евро пари и да се насочват по предназначение. До момента не виждам проблем, всичко и според очакванията.

14

бай Курти

преди 12 години

Така като гледам в последно време как са нещата.. Почвам да се чудя, като се е родил Бойко, дали не е отрязал лента преди да излезе на "бял свят"Ето за това може да пишат медиите!

13

Анонимен

преди 12 години

Утре под всяка новина ще слагам името му напук на всички гадни кумунета ! БОГ ! БЪЛГАРИЯ ! БОЙКО !