20

Българин

преди 13 години

Човече, а и ВИЕ всички гледайте Капитан Петко Войвода и ще разберете всичко за всички, за една част от българския народ с путешки сърца, за народа и защо сме на тоя хал.

19

до 14

преди 13 години

Ми... просто снимката е непълна. Не може само мезе да снимат. Липсва пиенето.

18

До автора

преди 13 години

Според теб не е повод за гордост,че Бербатов играе в Юнайтед? Също не е гордост,че стана голмайстор на Висшата лига? Също така не е гордост,че отбеляза хетрик срещу Ливърпул и още и още,но няма смисъл да се изборяват щом омаловажаваш факта,че Бербатов заслужава само уважението,че е там в този отбор.Видяхме един Рууни и един Ернандес какво направиха.Абсолютно нищо така че да търсим пак (за кой ли път) вината в Бербатов,че е виновен,макар че не игра е просто смешно и наивно.

17

Гоце

преди 13 години

Ами жена коментира футбол.. какво очаквате да е смислена статията?Тя е от тия "уана-би" емигранти, дето слага табела "комплексарско" на всичко българско но все пак се страхува да иде в чужбина щото там ще се оправя още по-зле.Бербати е голмайстор на първенството при положение че игра половината (!) мачове само. Причината за недопускането му не е формата му а са политически (искането му за по-висока заплата, която според мен също не заслужава, но не говори за качествата му на играч)

16

zns

преди 13 години

Хубава статия но някак си ми куца , не знам да ли е от това че футбола е метафора или че един фуболист е въздигнат едва ли не до национален герой.И все пак.. БЪЛГАРИЯ е над всичко... и ако един ''герой'' се откаже от нацията си от която и да е тя в света.. разбира се че ще стане анти... :) а за България и нас българите... разбира се... ако не бяхме такива нямаше да оцелеем 1300 години че и повече... а за автора... да иде да се прегледа някъде :)

15

Анонимен

преди 13 години

Аз пък съм съгласна с авторката. И не става дума само за футбол. Даже въобще не става дума за футбол.

14

Анонимен

преди 13 години

Че какво им е лошото на сиренцето и доматите бе?

13

Бил Клинтън

преди 13 години

Не знаех,че отбор с 3 купи на Шампионската лига за 6 години(плюс европейска и световна за Испания) всъщност бил "силно надценен".

12

Анонимен

преди 13 години

Бербатов ми е напълно безразличен, а националните комплекси виждам като тъжно-смешни.Обаче, ако някой иска да е герой, трябва да забрави за оценките на другите. Героят престава да е герой, когато поиска възнаграждение (било то и само под формата на благодарности), а в последния случай героят се трансформира в наемник. Толкоз, ако искаше да остане георй в България, бербатов трябваше да си върши работата и да си мълчи - не е лесно, но това е центата.

11

Анонимен

преди 13 години

При много хора обаче не става дума за комплекси, а за нещо друго:"Може и да е грозен и некадърен, обаче си е наш" :)))))))Естествено че винаги ще подкрепям нашто момче, естествено че ще ревна гороломно срещу съра, който го остави навън, естествено че ще псувам манчо затова че не казаха на Митко и едно "благодаря", естествено че ще ги мразя за това - Митко е НАШЕ МОМЧЕ, понякога може и да му се ядосваме, понякога може и да ни дразни, но той си е НАШЕТО МОМЧЕ, а ние подкрепяме нашите момчета.

10

Анонимен

преди 13 години

Хубаво си го казала, ама няма да те разберат.

9

Анонимен

преди 13 години

Слаба статия Ралица по-добре не пиши нищо !

8

Анонимен

преди 13 години

Има ли по голям комплекс от чуждопоклонничеството ?

7

omagawd

преди 13 години

Ралица Ковачева-Автора, спри да пишеш просто.Изобщто не ти се отдава.

6

Иво

преди 13 години

И аз последните два абзаца ги взех по диалгонал, че ми се видя загуба на време.

5

Анонимен

преди 13 години

Хайде сега футбол...В България всички разбират от футбол, дори жените. А имаме толкова други поводи за гордост в спорта...А какво ще стане ако станем шампиони по кърлинг? Или пък по прескочи- кобила...

4

Анонимен

преди 13 години

Много *** статия. Нищо смислено.

3

Дария

преди 13 години

До автора: дори само снимката към статията да бяхте оставила, също щеше да е достатъчно красноречиво.

2

Мандраджия

преди 13 години

Добър коментар, ако и да си с пола, разбираш ги тия неща - лошото е, че сега ще станеш за храна на "националистите" и ако беше мъж, щях да те посъветвам да си ГО преместиш в другия крачол :)

1

Анонимен

преди 13 години

*** душевното терзание едвам го дочетох, отиди да потърсиш помощ все ще се намери начин да ти се помогне!