1185

Анонимен

преди 13 години

вие кво искате да има в България бе Сектантски Еврейски храмове където се проповядва на Иврит какъв бил живота тва ли трябва да има в България ве Еврей Смахнати! казах който се чувства Християнин Еврейн или какъвто и да е там да си хваща торбата и първия полет за Йерусалим и повече да не ви виждам Еврейските Муцуни!!!

1184

Атака

преди 13 години

Българския народ е водил доста тежки битки за да може с гордост да се изправи и да каже, че неговата родина се казва България!Макар последните 80 години това да не е така, то може да се каже, че е имало и много по-тежки ситуации от които българинът е успял да се измъкне, аз съм убеден, че и сегаа ще успее да пребори турцизирането, циганизирането и предаването на нашето ОТЕЧЕСТВО!

1183

до 1242

преди 13 години

*** махай се от този сайт бе ***.млъквай вече

1182

Анонимен

преди 13 години

Забрана за Атака !

1181

i

преди 13 години

В БЪЛГАРИЯ на всякъде джамии,пред тях са клекнали мъстииНа черги разни с *** миризмаса пльоснати резняшките ***.Минават хора покрай тях самитено имитират, че се молят, те - свините.Не вярва никой в тоз Аллахно там е щото го е страх.Башибозук е заподявал спешно,всеки муслиман се дупи смешно.Това е заговор срещу народа,а турчинът пишман порода.И ето,Волен се задава с гръм чутовен,а с него иде народът недоволен,да разгроми туй сборище лайняносъс кръв на българи обляно.Да спре народа да се вайкада не плаче жално майка.България да се съвземеда се събуди робско племе!А разни хелзински лекетаи турски мръсни мекеретаАллах да си ги вземе,защото мамата им ще ebeme.

1180

fhjlkl

преди 13 години

Кокинов, не си ли чел конституцията. От 20 години все за това говорим, че партия на етническа и верска основа ни трябва да има. Всички са си поставили тапи в ушите. Първо ДПС трябва да се забрани, ама не. Нали трябва да се слугува на турците, от страх. Този страх доведе до геноцида над българския народ. Петстотин години са ни малко ? Според политиците ни не са много.

1179

outsider

преди 13 години

Касим Дал е прав, че в политиката ДПС и АТАКА са като скачени съдове. Обърнете внимание на заснетото пред джамията по време на сблъсъка - колко еднакво изглеждат облечени тези, които се биеха с атакистите - те също са били подготвени. Не ги обвинявам - все пак провокацията беше на АТАКА, а те имат право да се защитават. Но все пак на тази джамия трябва да се намери по-подходящо място.

1178

Анонимен

преди 13 години

КВО *** ИНТЕРЕСУВА АЗ СИ НАДУВАМ АЛБАНСКИТЕ МААНЕТА ТУКА ВОЛЕН ДА ДОЙДЕ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ДА МУ ИЗКЪРТЯ СЕЛСКАТА МУЦУНА ОТ БОЙ!!!

1177

ето ве

преди 13 години

а сега е 2010 има нови технологии и оружия мюсюлманите имат модерни оружия който знае кои им ги е дал да си дигне раката с на6ите оружия по нащата глава

1176

подписка

преди 13 години

Подписка за забрана на терористичните подразделения на БКП - ДПС и БСП. Комунистите искат да забранят България - ние пък искаме да забраним комунистите и техните разбойнически шайки!

1175

ANADOLA

преди 13 години

DO 1217 VARVI SE SKRIY PO BATAK 4E AKO TI DOYDEM OT ANADOLA NE MOJE6 DA SI NAMERI6 MYASTO SRED UVAJAVANIYA BILGARSKI NAROD

1174

mitaka

преди 13 години

Истинските *** не се събират пред тая умрела джамия. Там ходят само араби и гейове. Защо да се забранява Атака ? Прави са си хората.

1173

Анонимен

преди 13 години

Ако на времето бяха спряли Хитлер и Сталин светът щеше да бъде по-добър! Време е да бъде спрян и Болен, да не правим същата грешка като дедите ни!

1172

ИСТИНАТА

преди 13 години

някой някога да е виждал трезвен ***(турчин)

1171

панта за 1229

преди 13 години

Не зная дали да те мразя? Аз мразя човек според делата му, а не според етноса му. тоест ако си човечен, стоностен човек според моите и не само разбирания, аз те уважавам и харесвам .Ако си вандал от войнстващите, непукисти за другите, тогава няма да те харесвам дори и българин да си. на мен много българи, *** и други са ми сторвали много злини. така, че съм наясно еч не бива да мразя по народност, а по дела! Ако си човек, защо да те мразя? Ако си вандал, няма причина да не те мразя. какъв си?

1170

Анонимен

преди 13 години

АБЕ ТО БЪЛГАРИТЕ СА ТОЛКОВА ОБРЕМЕНЕНИ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ ОЩЕ НЕ ОТ СКАЙП ЩЕ ГИ ПРЕМАХНАТ МИ ЕВРОПА ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ГИ ПОТРАЕ И ЩЕ ГИ ИЗПЪДЕ В АФРИКА ТАМ ДА ЗЛОБЕЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ!!

1169

Българин

преди 13 години

Да ги забранят!

1168

аз пък тук

преди 13 години

в Германия си купих турски маратонки за 10 ойро и вече трети месец бича с тях ,в интерес на истината само турски стоки купувам и съм доволен !

1167

до 1224

преди 13 години

абе ти още ли си тук .махай се от този сайт вече.гледай си много тъпите турско *** сериали

1166

панта за крайните

преди 13 години

Предлагам да делим хората на хора и вандали. Във всички народи ги има. затова нека не се караме на народи и държави, а на хора и вандали! Когато избием вандалите, ще останем само хора пос вета и ще е готино! Ако не го направим ще има само караници, ядове, войни и ще страдаме и мрем заради тях! ЕЕЕЕЕЕ????? колкото до пакостите има ги сред всички народи и етноси. Тук в България по външна поръчка се толерират ***, кюрдите, панислямистите, за да ни унищожат като народ и държава. Всякакви има.