118

Анонимен

преди 13 години

В знак на благодарност, Серг. Ст. ще кръсти отрочето си Бойка!

117

До 128

преди 13 години

А от тае година гербъ почва да губи всички избори !)))

116

NEMO

преди 13 години

Междонародната подкрепа се изчерпва с сащ и никои друг.Европа ни смятат са марионетки и въобще не ги интересуват нашите интереси.

115

Анонимен

преди 13 години

Тук народа си избира диктатора.Когато партиите не могат да направят нищо, наред са диктаторите!

114

НЛО

преди 13 години

ОТ ***-ПОЖАРНИКАР-МУТРА БОДИГАРД-ГЛАДЕН СЕКРЕТАР МВР-КМЕТ КАТО МЕД ЗА МУСАТ---МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛ НА ЦРУ ПО ЦЕНАРИЙ НА ДС ОТ 22год.ПОЛИТИК *** ОТ ГРУПИРОВКА ГЕРБ-ОСТАВКА НА БУДА БОРИСОВ И ЛАКЕЙТЕ ОТ ДАНС И МВР-ПИРАМИДА ПРОКСИМА.

113

Анонимен

преди 13 години

Царевицата поевтиня на световните пазари, у нас засега не...ne dava ***

112

Анонимен

преди 13 години

Гражданин цъка с дистанционното програмите на телевизора. Първо цъкане - ББ реже лента. Второ цъкане и нова програма - ББ държи реч. Трето цъкане - ББ се кара на Тройната коалиция. Четвърто цъкане - Веско Маринов пее химн за органите. Пето цъкане - отсреща в телевизора седи Цвъ Цвъ и размахва пръст - внимавай, нещо много бърже взе да прецъкваш!

111

Анонимен

преди 13 години

Той гоце и други работи заявявал. Напр., че е против евро-атлантическата интеграция на България...

110

Анонимен

преди 13 години

Малкият Гошко : Тате, пак ли ще ям само филия с маргарин ?Баща му : Трай, бе Гошко виж чичко ти Бойко как хубаво говори от телевизора.

109

Дмитриевичь-Таткото

преди 13 години

ГЕРБ смачка БКП на всички избори, на които ги срещна, дали не лаят така яростно другарите, защото са напълнили гащите от страх? А между другото кога за последен път БКП-БСП спечелиха някакви избори? Предишния път управляваха с мандата на Доганчо, а по предишния с мандата на Симеончо. Сега май на Трактора се надяват?

108

Анонимен

преди 13 години

Серг. Ст., Р.Петк., Р.Овч. благодарят за сбъдването на мечтата им от Б. Бор. Г. Първ. също горещо благодари за сбъдването на мечтата му.

107

Анонимен

преди 13 години

Интернет свали куп диктаторски режими в Северна Африка.Надявам се и тук да се случи същото.

106

ПРОТЕСТ

преди 13 години

ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ АНОНИМНО ПО ФОРУМИТЕИЗЛЕЗТЕ НА 27 МИ НА ОРГАНИЗИРАНИЯТ ПРОТЕСТ ЗА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ И ВЕЧЕ ВИ Е ПИСНАЛО ДА ВИ ТЪПЧАТ ...

105

Анонимен

преди 13 години

И нещо интересно от Wikileaks При управлението на ГЕРБ, свързани с *** фирми налагат необезпокоявано картелни цени на зърното, а оттам на хляба и олиото, което по същество е пладнешки грабеж, засягащ всеки български гражданин, но кой знае защо този монопол не е преследван съгласно антимонополното законодателство. Парите от контролираните от *** пенсионни фондове Съгласие и Сила се преливат към друг бизнес на групата, а контролните органи дискретно си затварят очите за тези незаконни трансфери.

104

Анонимен

преди 13 години

Широката международна покрепа и признание за политиката на ГЕРБ и лично за г-н Борисов май дразнят мнозина :)))))))))))

103

Анонимен

преди 13 години

Далече комуноидните от власта в следващите 150 години.

102

Анонимен

преди 13 години

След като начело на държавата повече от 3 десетилетия беше един правешки ***, а сега премиер е неговия бодигард, наистина нещо не е наред Или по-скоро нищо не е наред ! Но нашият народ напълно си заслужава управниците, нали те са негова представителна извадка, нали той си ги избира ! След като 80 % от населението се прехласва по чалгата, Слави и други подобни сурогати, какво да очакваме - да е грамотно ли ?

101

Наесен с песен

преди 13 години

Наесен да изгоним Гоце, така както бихме шута на Съргейшата, Царо и Духан! Един мощен герберски в червения ***!

100

ПГ

преди 13 години

Знаеш ли колко им дреме на българите, а и на софиянци де, за тази зала? Някакви полуграмотници ще подскачат вътре по една топка, и после вземат толкова пари, че не могат да ги преброят дори..... президенти на отбори перат пари.... а безработните и мизерни българи, ББ казва, че не работели достатъчно?!?! аре уа бе мутраген

99

До Спонги

преди 13 години

И какво общо имат инцидентите на кръстовишето със сигурността на залата.То и на Цариградско шосе всеки ден има катастрофи.Да го затворим тогава по твойта логика.