24

До знаещия

преди 13 години

А случайно да знаеш ,че фирмата която строи сега тази отсечка е същата ,която построи тази ,за която говориш

23

az

преди 13 години

Ще стане като на Бойко околовръстното което е все едно по ребра караш. И на бойко ПОПРАВЕНИЯ УЧАСТЪК от Цариградско което е на вълни.

22

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов не без съучастието на услужливите медии, излъга преди две седмици ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, че е открил автомагистрала ЛЮЛИН. Истината е далеч по-скромна, бе открит само Пътен възел ДАСКАЛОВО - кръстовището, чрез което АМ-ЛЮЛИН ще се включи към Е-79. Обаче плебса в почти цяла България си мисли, че вече имаме АМ-ЛЮЛИН. Такъв е стилът на управление на ГЕРБерите за всичко. Лъжи, повтаряни по 100 пъти, PR, клипчета и акции, помпащи КУХИЯ РЕЙТИНГ.

21

ДО 24

преди 13 години

КОЙ СТРОЙ БЕ ***,ТВОЯ ЧЕРВЕН ВОДЖ БОРИСОВ ЛИ БЕ *** ВМИРИСАН???КОЛКО ЗАВОДА ПОСТРОЙ ,КОЛКО НАЦИОНАЛИЗИРА,КОЛКО МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРА СКЛЮЧИ ЗА ВНОС ИЗНОС *** ВМИРИСАН?

20

онзи

преди 13 години

Оставка на плодово-зеленчуково-биреното правителство. За 20 месеца разсипаха държавата ни.

19

Анонимен

преди 13 години

ндааа...герберастите пак само заклинания и лозунги, и лъжи ръсят...МИ КАТО Е ЛЪЖА ДА ИЗЛЕЗЕ БОЙКО И ДА КАЖЕ ДАВАМ СТАНИШЕВ ПОД СЪД, ЧЕ Е ИЗЛЪГАЛ....толкоз...ей, бива бива безмозъчност, ама герберската наглост и безмозъчност е уникална...

18

До балош

преди 13 години

А това на снимката виждаш ли го или първокачествените материали си вдигат такава пушилка по принцип.А това ,че се работи бързо и здраво не значи ,че се работи и качествено

17

Анонимен

преди 13 години

Всички кариери за инертни материали се държат 100% от мутри - приятели на Премиера, които направиха сериозни пачки. Освен това се надписва сериозно, а пък за качеството на материалите - всеки може да го види. Това е в основата на този инат да се строят магистрали.

16

ИЦУЛКОБ

преди 13 години

НЕ МОЖЕ ЛИ БСП ДА КАЗВАТ ИСТИНАТА ,НО НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДРУГИ КАЗВАТ ,ЧЕ БОРИСОВ КРАДЕ И Е ЗА ЗАТВОРА.КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА ДА СИ ИЗЯДАТ ГЛАВИТЕ ГЕРБ И БСП СЕ КАРАТ ТРЕТИЯ ПЕЧЕЛИ.И ТУКА НЯКОЙ КОИТО ПИШАТ КОМУНИСТИ И ДРУГИ ВИЕ СТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРОСТАЦИ КОМУНИСТИ НЯМА БЕ ИЗМИКЯРИ ВСИЧКИ СА ПРЕБОЯДИСАНИ ДЕМОКРАТИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЛИДЕРЪТ ВИ ПОМИЯРА БОРИСОВ.

15

bignal

преди 13 години

Каквото повикало-такова се обадило - щом строят приятелски фирми, ще се затварят очите - всички в бранша знаят кой точно зад коя фирма стои и от кой министър или заместник се подпират :) Бойковщина ...почти като на тройната коалиция, малко по-безочлива

14

Анонимен

преди 13 години

Тракия ми е далече, но живея до АМ-Люлин и мога да ви кажа, че участъка между пътен възел Даскалово и Драгичево е почти пропаднал, още преди да се ползва.

13

До Распутин

преди 13 години

Викай каквото си искаш ,но всички пътуващи всеки ден между Ст.Загора и Димитровград виждат ,че камионите на фирмата Трейс се пълнят от купчините пепеляк останали от старите рудници и возят мощно към строежа.Само ,че докато построят 30 км магистрала ,ще разсипят 40 км от пътя Ст.Загора- Димитровград но това е без значение за наострилия ножицата да открие новия обект Борисов.За софиянци магистрала ,а за пътуващите по другите пътища от трите най-дългото

12

анонимен

преди 13 години

До 8Поне правописа да си беше пооправил, че тогава да е..ш, а?

11

Стефан Стамболов

преди 13 години

Долни комунисти. Трябва да ги забранят със закон !!!

10

Анонимен

преди 13 години

Виждам във форума как гербаджийте вече съвсем са изпушили и си изпускат нервите. А това ме кефи.

9

Анонимен

преди 13 години

простете, не разбирам бойкогъзоблизците...опровергават фактите с нови факти, или почнаха пак да ни поясняват колко гадна е тройната коалиция?майтап...

8

Doncho

преди 13 години

Kakva proverka minavat ? !:!?! ?

7

Джони

преди 13 години

То това отдавна беше ясно,още когато тиквата се хвалеше ,че ще строи магистрали 2 пъти по евтино отколкото са в Европа.

6

Анонимен

преди 13 години

Че люлин да не би да се строи с качественни матриали,знаем как строят турците...:)) къде по европа туска фирми строят магистрали???

5

СМЯХ! :)

преди 13 години

АЙДЕ САМО СТАНИШЕВ ДА НЕ ГОВОРИ ЗА ИМАМИ :)))))))) КАКВИ ВИЦОВЕ КАКВО НЕЩО :)) ОТ КРАЖБИТЕ НА 3-НАТА КОАЛИЦИЯ СА СИ ОПРАВИЛИ РОДАТА ЗА 100 ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД,УТРЕ АКО ЗАВАЛИ СНЯГ СЕР-ГЕЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД МЕДИИТЕ И ЩЕ КАЖЕ: БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ СА ВИНОВНИ ЗА СНЕГА :))