103

марти

преди 13 години

До реалистаДраги ми смехурко,като ни гледаш днешния хал,на който сме вече повече от 20 години как ти се струва-какви са ни управлявали???Защото според мен са били хем корумпирани,хем...не можещи,като тук включвам и любимия ти вожд Костов!!!

102

Анонимен

преди 13 години

Форумните *** продължават да агонизират, а ние пак ще си преизберем ГЕРБ и Атака :)

101

Анонимен

преди 13 години

Тези от Галерия са стравни! Нито бомби ги плашат, нито нищо! Щом истината е на тяхна страна нищо не може да ги уплаши...хахахаха

100

Анонимен

преди 13 години

"Защото некадърността и некомпетеността води до беднотия и разруха..."Пък кражбата води до богатство и просперитет.....ама на кого:))))))))))))))))))

99

Анонимен

преди 13 години

в БГ има нещо сбъркано ,като стила на Цецо звучи изтъркано

98

Кирил

преди 13 години

ДО:Анонимен-Бачкал си за 9000 лв по времето на Станишев но си бачкал с измами затова си ги изкарвал, ти ако си кадърен и ги изкарваш с акъл или някакъв талант и сега ще ги изкарваш.Но и ти си един от тези дето са ти спрели кранчето и затова сега ревеш като малко дете.

97

Nerealen

преди 13 години

Депутатите искали, преди да изслушат Красимир Стефанов, да се запознаят с неговия доклад. А такъв още не е постъпил в Народното събрание. - е това е стила на работа на ГЕРБ- всичко накуп, без да се преглежда, та да се замажат нещата.... И после не били като предишните, други били, по-хубави..... един дол не дренки, а екскременти сте!!!

96

Генади

преди 13 години

благодаря на всички, които са харесали стихотворението и са ми сложили +

95

Илко

преди 13 години

Цецко помияра

94

реалист

преди 13 години

Да 150 000 лева са много за някои и малко за други.Обаче е една добра основа за крадене на милиони !Ама и да са доказани крадци ,ако народа не мизерстваше ,на кой щеше да му пука !Жан Виденов като е бил честен ,не се ли стопиха спестяванията и не обедняхме ли като църковни мишки !Костов може да е всякакъв ,ама е държавник и вдигаше пенсии и заплати !Предпочитам да ме управлява корумпиран ,но можещ ,отколкото некадърник !Защото некадърността и некомпетеността води до беднотия и разруха...

93

Анонимен

преди 13 години

наркотиците и те вървят

92

Анонимен

преди 13 години

Чао ГЕРБ! Благодарим, че ви имаше! Поне разбрахме как изглеждат *** в България:)

91

червен капиталист

преди 13 години

Аз съм доволен! Цигарките ми вървят! Цяла Северозападна БГ няма един регистриран магазин за продажба на цигари в митниците, но аз си продама! Печалбите ми са 4-рни! Доволен съм от правителството и съм за него:))))))))

90

Чопър

преди 13 години

И Николов е като Сидеров! Все заговори им се виждат и винаги готови за бой. Какво му прече на Николов, заедно с Нападжите да покажат великия труд по установявмане доходите на Цветанов на българския гласоподавател.Е колко пенсионери имат за 10 години доходи над 200 000.лв бруто? Голям тунеядец ще излезе този Цветанов

89

Василев

преди 13 години

Цецо , всички честни и достойни хора те подкрепяме!Видя ли Бойко какъв предател и мижитурка се оказа,точно в момента когато имаше нужда от подкрепа ти заби нож в гърба!Това представляват бившите агенти на ДС и руски шпиони като Бойко Борисов, правят всички хора на курбан около тях с една едничка цел ,защита на руските политически и икономически интереси!Да не забравяме че Бойко е човек на Любен Гоцев, а пък Любен Гоцев е човек на Кремъл!!!Вън Бойко от Герб!!!Гарантирано от Василев!!!

88

Анонимен

преди 13 години

Всичките *** в едно гърне!

87

ДО ГЕНАДИ ОТ ГЕРБ

преди 13 години

Браво, Генади! Написал си страхотно милиционерско стихотворение. Можеш да го предложиш на Веселин Маринов и да го направите химн на ГЕРБ.P.S. Простотията е по хората, а не в гората.

86

Анонимен

преди 13 години

верно да и английски ще ше да научим

85

chach

преди 13 години

150000 leva sa ni6to pari djobni.obisk da napraviat tam sa golemite pari.i 6to pak da niama.zavist.kolkoto poveche bogati xora ima v bg tolkoz po dobre.da da nekadarnisite niamat i marzelivite i te niamat ,da gi vazxvaliavame li.a vie ot koi ste.kolko ste obrazovani.ako imate pari znaete li kakvo da pravite s tiax.za kolko vreme 6te vi stignat.stremeja na selia sviat e v odseliavaneto i zabogatiavaneto.,,,,jena bez nenki i maj bez pari v g--a gi e-i.chao ne se predavaite.a parite ne miri6at.

84

Абе аз да се оплача

преди 13 години

По времето на Станишев крадях по 10000 лева на месецПри НДСВ също крадях и то много.Най-благо беше при Костов - там най-много се крадеше.СЕГА НЕ МОГААма понатрупах достатъчно парици.Моля ви преди да съм ги свършил бутнете ТИКВАТА та да може да дойде отново някой при когото се краде на воля.